Gott nytt år!!!

Har varit lite frånvarande härifrån de senaste dagarna, men jag har helt enelt inte haft tid att skriva. Farfar är hemma från sjukan igen, men när vi varit där nere och hälsat på honom så fick farmor ont i hjärtat och fick åka ambulans in på fredagmorgonen. Skönt nog fick hon åka hem igen samma dag. Det var nog oron över farfar som utlöste det. Dom klarar sig helt enkelt inte utan varandra.
 
Helgen har annars gått åt till mys, filmtittande (Jackass 2 & Hajar som hajar), promenad och pusslande. Thomas fick för sig att vi skulle pussla och valde det svåraste vi hade på 1000 bitar. Helt beroendefamkallande ju. Jag sitter som fastklistrad medan han har blivit mer eller mindre frustrerad på det. *skratt* Mamma har också börjat pussla frenetiskt. :D

Och vet ni vem som stod bakom oss i kön på ICA i lördags? Jo, ingen mindre än Victoria Svensson (fotbollsspelaren). Det ni! ;) Alltid kul att se en kändis i vardagslivet ju. ;)

Ikväll blir det nyårsfirande här hemma. Jag, Thomas och Ottilia ska käka trerätters. Inget avancerat, men ändå trerätters. :) Sen får vi se vad vi hittar på.

I morgon bär det av mot Lund för att vara där nere i en vecka. :)

Nu återstår bara att önska er alla ett GOTT NYTT ÅR!!!

(på onsdag kommer en liten årskrönika)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback