Ändrade planer i helgen

Då var helgen över igen och som vanligt gick den alldeles för snabbt, men jag ska försöka sammanfatta den lite kort.

Lördag:
I lördags hade vi tänkt ta tåget över till Köpenhamn, men när vi kom till stationen och skulle köpa biljetter tyckte vi det blev lite väl dyrt, speciellt så här innan jul så vi skippade det. Istället gick vi på bio på kvällen och såg The Heartbreak kid med Ben Stiller och Malin Åkerman. En bra och rolig film så ska ni på bio och vill se en komedi, SE DEN! :)

När vi kom ut från bion hade vädret slagit om en aning och det ösregnade. Paraplyet ville inte vara med i blåsten taskigt nog så det blev en dyngsur promenad hem.

Söndag:
Även igår sket sig våra planer. Vi hade tänkt gå in till stan på julskyltningen, men vädret fortsatte vara emot oss så vi stannade hemma och myste vid tv:n istället. Vi kollade bland annat på VM kval-lottningen. Ett måste för oss "sportnördar". ;P Portugal, Danmark, Ungern, Albanien och Malta står för motståndet. Blir det ett sjätte raka mästerskap för Sverige mån tro?

Bjöd även in oss själva på mat hos T:s mamma. Vad gör man inte för att slippa laga mat och diska. ;) Jättegod lasagne blev det. :)

Det var vår helg det. Hoppas ni haft det bra också. :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback