Rätt vinnare, fel vinnare och onödigt trams

Zlatan fick guldbollen och var jättestolt. Galans stjärna måste nog ändå varit Marta, som fick pris som bästa anfallare och fotbollskanalens hederspris som framröstats av tittarna. Två värdiga vinnare. För övrigt borde Lotta Schelin fått diamantbollen istället för Therese Sjögran som inte ens kunde dra på smilbanden som tack.

Det var en rätt trist gala. Och jag förstår inte vitsen med att Jessica Almenäs skulle göra 5 (!) klädbyten under sändningens två timmar. Onödigt så in i *pip*.

Bengt Andersson kunde knappt prata av alla förfriskningar och Magnus Uggla lät som, ja, Magnus Uggla. Hade jag inte vetat bättre skulle jag tro att han sjunger samma låt varje gång.

Och vad hände med Årets mål? Var det inget pris för det???

Lasse Anrell gör ett bra jobb i sin krönika och jag kunde inte sammanfattat det bättre själv.

Kommentarer
Postat av: Gustaf

en fotbollsgala som totaldissar ett lag som vunnit silver bara för att de är från landet (läs kalmar) är ingen riktig gala!
MEDIA blir sämre o sämre för varje dag.. åtminstone mer sthlm kära.. o sthlm och sport kommer aldrig nånsin höra ihop!
ps. jag är inte bitter:P haha

Postat av: Martin

Ja då det tog sin lilla tid men sen var listan övervunnen.. Jag skippade hela fotbollsgalan för att gå på träning istället. Kanske det bästa valet jag gjort på länge. Synd bara att jag nästan missade hela Reading - Arsenal samtidigt..=)

2007-11-13 @ 12:57:33
URL: http://storfrippe.blogg.se
Postat av: Martin

Nej verkligen inte.. Man har ju sett det där alldeles för många gånger. Väntade vinnare och uppträdanden med artister som verkligen inte hade ngt annat för sig och som var bra för länge sen. Nej hu! Jag hoppas på en bättre föreställning på lördag kväll..

2007-11-13 @ 16:42:29
URL: http://storfrippe.blogg.se
Postat av: iRiC

tack tack! ^^,

2007-11-13 @ 18:49:57
URL: http://iric.blogg.se
Postat av: Karin

jo men var gott:)

2007-11-13 @ 20:31:34
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: tilda

hänger inte med i sporten alls hah :p

2007-11-13 @ 20:36:40
URL: http://aouch.blogg.se
Postat av: Martin

Ja även om Spanien ställer upp med B-laget så har vi nog inte mycket till chans.. vi kommer ju inte göra ngt mål iaf. Inte när vi har "Sidleds-Daniel" på mitten och Micke Nilsson på ena kanten.. Hej den rasande Berlinmuren..

2007-11-14 @ 01:32:29
URL: http://storfrippe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback