Bluffostbågar

Vilken bluff!!! Köpte ostbågar för att ha något att snaska på till filmen ikväll. När jag stod i affären valde jag mellan vanliga Cheese Doodles och dom med 30 % mindre fett. Varför inte tänkte jag och raffade åt mig den "nyttiga" varianten. Vilken tabbe! Det står på påsen att de har samma goda smak som orginalet, men tsss, de smakade inte alls likadant. Jag tycker inte de smakade nåt överhuvudtaget. Smaklösa cheese doodles. Blä! KÖP INTE!!!


image93



















Mycket skoj framöver

Just nu känns livet på top (om man bortser från jobbristen). Och det händer massor i två och en halv vecka framöver. Härligt att ha lite att se fram emot. :)

I morgon ska jag först träna med brorsan. Efter det ska jag hänga med Ottilia på stan och spana efter en klipptid till henne den här veckan och lite senare ska jag och mamma till Gällstad och Lager 157 bland annat. :)

På tisdag ska jag förmodligen färga Ottilias lillasysters hår för första gången. Brunt ska det bli om jag får som jag vill. ;)

På onsdag drar jag ner till Lund för nästan en hel veckas mys. När jag kommer hem därifrån är det bara ett par dagar tills Thomas kommer till mig nästa helg. :) 

Nästa fredag är det tänkt att ha tjejkväll med girlsen. Ska bli kul att träffas lite eftersom det inte händer så ofta. :) Thomas lämnar jag hemma hos familjen under tiden. ;)

Och på onsdagen därefter blir det nog Ålandskryssning med förhoppningsvis samma girls. Roligt värre. :)

Jag är så RASTLÖS!!!

Och det regnar! Känns inte nåt lockande att gå ut på promenad då ju. :(

Ska nog lägga mig i sängen och läsa och lyssna på LW. Har jag tur så slumrar jag till en stund med.

*ZZzzz*

En typisk söndag

Idag är det en sån där typisk söndag. Man är seg, vädret är tråkigt och det enda man vill är att kura ihop sig med sötnöten under täcket och kolla på film. Tyvärr är ju det lite svårt den här helgen.

Men jag har trots allt varit lite duktig idag. Har lagt upp mitt CV på
Manpower, skickat in en jobbansökan och lagt ytterligare tre stycken i kuvert som jag ska lägga på lådan i morgon. Hoppas verkligen på ett positivt besked snart. Snälla, ge mig ett jobb!

Vad resten av dagen bjuder på vet jag inte. Kanske, kanske orkar jag ta mig ut på en promenad. Får se hur vädret utvecklar sig. Annars sitter jag väl här vid datorn eller vid tv:n och degar. 

Ni får iaf ha en bra söndag vad ni nu tar er för! :) 

Lyckad shoppingrunda

Är helt slut efter 5 timmars springande i affärer på Knalleland i Borås. Men det blev en lyckad shoppingrunda. Ottilia hittade det hon skulle. :)  Massa fattigare. :P Fast det är jag med. Inte så överraskande va? ;) Blev inte det skärpet jag ville haft för det var alldeles för långt och det hade inte blivit snyggt att kapa av det. Naturligtvis fanns det inga kortare, så det fick bli det här istället, men det blev ju bra det också. :)

Köpte mig:
linne/klänning (vet inte vad det räknas som :P)
2 par vantar (behövs när det blir kallt)
3 par trosor
stövlar (jättesköna! och snygga förstås ;))
skärp
hårband
bäddset

Tror det var allt. Är supernöjd med alla köpen. :)

Här kommer lite av det nya. :)


image91

Klädjakt och kryssning

Om 40 minuter kommer Ottilia och hämtar mig för vi ska till Borås. Måste hitta lite kläder till henne eftersom hon ska på värsta 80-årsbalunsen nästa helg. Så det blir att springa runt i massa affärer i jakt på passande plagg. Bli inte förvånade om jag komme rhem med nåt med. ;)

Ska bestämma oss om en Ålandskryssning med. Ottilia vann en bussresa med kryssning och frukostbuffé. Tyvärr bara en biljett (snåla jävlar ;P) men hon får ta med sig 1-3 vänner till reducerat pris, 175 kr. Inte så värst farligt för hela resan. :) Fast vill vi ha mat tillkommer några extra hundringar till och utan mat är ju svårt att vara. Ska bestämma när vi vill åka iaf. Hoppas det inte blåser för mycket ute till havs den här tiden på året för det hatar jag!

Ingen som vill hänga med förresten? 2 platser över ju. :)

Dags att sätta fart här så jag hinner bli klar innan hon dyker upp.

Kvällens meny

Ikväll åt jag, mamma och pappa krabba. Rätt gott, men jag orkade knappt halva. :P Det är lite speciell smak på djuret och jobbigt nog har jag fortfarande kvar smaken i munnen. Sådär gott alltså. :P En gång om året räcker. Oftare vill jag inte äta det. Men om jag ska ranka några skaldjur efter godhet så blir det såhär:

1) Kräftor (Tusen gånger godare än krabba)
2) Räkor
3) Krabba


image91

Ny hårfärg

Nu är håret tonat i en mörkbrun nyans igen. Blev hyfsat nöjd, men utväxten försvann tyvärr inte helt. :( Verkar som att färgen inte vill fastna där även om det är där mest av färgen hamnar och sitter i längst. Blä för det! Får ta och göra det hos frissan nästa gång.

Aja, så här blev det iaf.

image87

Kärlek på äldre dar

image85Visst är det gulligt? Två människor som träffas och blir kära på äldre dar. Halvar är 89 år, Annie-Gerd är 87. Nu ska de åka på bröllopsresa till Italien. :)

Läs artikeln







image87Det här däremot tycker jag mest bara är äckligt. Simon, 32 och Edna, 72. Jag tycker det är alldeles för stor ålderskillnad. Men de säger ju att de är kära i varandra så... Inte mycket att göra åt sina känslor. 

Läs artikeln


Låttips

Var längesen jag kom med ett låttips nu, så här kommer ett.
Diggar den stenhårt för tillfället.

Maroon 5 - Wake up call


free music

Dagens roligaste händelse

Brynäs krossade Linköping med, håll i er nu, 9-1.

HAHAHAHA.

(Gustaf, ta inte illa upp nu ;))

Min nya coola, rosa top ;)

image84

Shoppingsugen

Jag är så sjukt shoppingsugen. Det riktigt kryper i hela kroppen efter att få gå i affärer och köpa det jag hittar i klädväg. Men jag måste hålla igen. Jag är ju tyvärr inte den med mest pengar på kontot för tillfället.

Dessutom vill jag göra nåt med håret. Jag vet inte vad, men jag är trött på det. Samtidigt vill jag inte klippa av det. Kanske ta och klippa lite tjockare lugg och skippa snedluggen? Eller inte. Svårt det här. Ska iaf ta och färga det mörkare i morgon så att utväxten försvinner och för att få lite förändring.

En promenad i de fallande lövens land

Satte klockan på halv tio idag, men orkade mig inte upp ur sängen förrän tio. Skönt värre att ligga kvar och veta att man inte har en tid att passa. Satte på radion, ingen vanlig radio, och lyssnade på slutet av Adam och Gry. Dom är för roliga. :)

Nu fyller Winnerbäcks stämma rummet med sina nya briljanta låtar. Han kan inte göra en besviken. Så är det bara. Nu längtar jag ännu mer till den 6:e december. Till konserten i Jönköping. Du har väl köpt biljetter?

Annars har jag inga större planer för dagen. Får väl kolla lite jobb som vanligt. Är vädret okej ska jag ta mig ut på en promenad med. En promenad i de fallande lövens land. Där bruna löv används som kamuflage av mördarsniglarna. Där man måste se upp vart man sätter fötterna så man inte får en kletig klump fastnaglad under skon. Men att andas frisk luft. Det är skönt. Det är befriande. Andetag efter andetag. Ja, jag måste försöka ta mig ut på en promenad.

Nu, duschen.

Höstigt

Har precis varit ute på en promenad. Underbart skönt höstväder att promenera i. Hösten är riktigt okej när den visar sig från den här sidan. Annars tycker jag bara den är mörk, regnig, grå och trist. Tycker mest det är deprimerande när det blir mörkt ute tidigare och tidigare. Tillslut är det svart vid tretiden typ. Usch. Gillar det inte alls. Inte så värst lång tid kvar nu tills det blir vintertid heller. Det enda positiva med det är väl att man får sova en timme längre.

Äntligen är den här!

Jag: Pappa, var rädd om posten om den kommer medan jag är och tränar.
Pappa: Den har redan kommit.
Jag: Va! Var är den då?!
Pappa: I brevlådan.
Jag: MÄÄH!!!

Jag rusar ut och där ligger det. Kuvertet med den efterlängtade skivan. Daugava med Winnerbäck. Tyvärr skulle jag och brorsan iväg och träna och han ville inte tillåta att jag skulle lyssna igenom skivan innan så jag fick utstå ett helt träningspass med vetskapen att skivan låg hemma och väntade på mig. Jobbigt.

Nu är den iaf snabbgenomlyssnad och det är bra. Som vanligt. Winnerbäck och Miss Li, underbara röster tillsammans. Ska sätta skivan på repeat sen och lyssna igenom låtarna ordentligt.


image83

DU + JAG = VI

image83

Kul länk

Haha, kolla in den här länken ----> LÄNK

Riktigt snyggt ju! :D

Stadsparken i Lund

Lovade ju att ta lite bilder under min korta promenad i Lund. Det blev en sväng i Stadsparken. En riktigt mysig park med mycket grönska, vatten och fåglar. :)

image80


Man kan även se detta konstverk (?) där. Vet inte vad färgerna ska symbolisera riktigt, men annorlunda är det helt klart. ;)

image81

Röda blommor

image79

Vinst och förlust

image76Bra dag för Hv. Mindre bra dag för Elfsborg. Hv vann som önskat mot Frölunda, men det var med nöd och näppe. Liv släppte in lite för mycket tycker jag, men vinst blev det ju med 6-5. :)

Elfsborg däremot förlorade med 2-1 hemma mot Hammarby. Illa, illa. Nu är de nere på fjärde plats i tabellen. 2 poäng bakom ledaren. Så här jämnt har det inte varit på jag vet inte hur länge. Om det ens varit så nångång tidigare. Spännande värre såhär mot slutet.

Samtidigt som jag var bitter över Elfsborgs förlust satt jag och log när Malmö FF förlorade sin match. Sann skadeglädje! Förlåt T! ;)

Elitseriepremiär

Ikväll startar äntligen Elitserien i hockey. Vem tar hem guldet den här säsongen? Det är ju ingen hemlighet vem jag vill ska vinna. ;) SVT (ja, ni läste rätt) sänder Hv-Frölunda ikväll. Med ny tränare, Kent Johansson, och  med spelare som Davidsson, Thörnberg, Pettersson, Jämtin, Remstam, Ledin och Liv ska Göteborgarna krossas.

Fighten kan börja!

Kvällens matcher:
Hv 71-Frölunda
Linköping-Timrå
Södertälje-Mora

En vanlig måndag i Lund

Måndag morgon. Solen skiner in genom fönstret och försöker smälta ner en till en flytande massa. T är på jobbet. Jag äter frukost. En vanligt måndag när jag är här nere med andra ord.

Ska in i duschen innan jag ger mig iväg ut på en livsfarlig promenad med cyklister vinande runt öronen. Ska ta med mig kameran så jag kan lägga in lite bilder här när jag kommer hem. Det har varit bildtomt lite för länge i den här bloggen nu. Jag ska också vara duktig och diska upp det som vi skitat ner. Inte så mycket skönt nog eftersom vi varit lata nog att beställa hem mat hela helgen. ;) Kebabtallrik i fredags, pasta i lördags och kinamat igår. Gottigt! :)

Dags att ta tag i den här dagen nu. Kanske skriver mer senare.
C U!

Utklassning

Jag sopade banan med Thomas på bowlingen igår. Jag vann med 4-1 i serier och var överlägsen även i poängen. Kan det bli bättre? På bortaplan och allt. ;)

Tyvärr fick jag offra min högra tumnagel som ville gå av låååååångt ner och som nu gör skitont så fort jag slår i den OCH det gör jag naturligtvis hela tiden bara för att det gör så sketna ont. Men men, storvinsten igår överskuggar nageln med marginal. :D

Härmed korar jag mig själv till bowlingdrottning. :D

Promenad på liv och död

Cyklister är livsfarliga! Iaf i Lund. Man kan inte gå ut på en liten promenad innan man håller på att bli ihjälkörd. Igår hände det. Idag hände det. Jag gick så lång ut på min sida på gångbanan det gick men likt förbannat ska cyklisten, som har hur mycket plats som helst, köra så nära så att den nästan nuddar vid en. Nästa gång har jag lust att göra en liten rumpknuff eller sträcka ut ena benet så puckot flyger all världens väg över styret.

En försvunnen, en skadad

Nu sitter jag och äter frukost igen. Ska snart in i duschen för att sen fortsätta med munsårsbehandlingen. Sista dagen idag. DET MÅSTE BORT!!! Ni skulle bara veta hur jobbigt det är att inte kunna pussas när det typ är det enda man vill. ;)

Bussresan igår var seg som sjutton, men bjöd ändå på lite grejjer. När vi kommit en bra bit (kanske var i Skåne, jag vet inte vart gränserna går) så ropade busschauffören ut om det fanns någon Anna-Lisa (äldre person) med som gick på i Linköping. Hon efterlystes (säkert av släktingar) för hon skulle ha bytt buss i Jönköping och åkt vidare till Göteborg. Antar att hon aldrig gjorde det. Men någon Anna-Lisa fanns inte på vår buss. I Helsingborg gjorde chauffören ett nytt förösk och frågade om det VERKLIGEN inte fanns någon Anna-Lisa. Ingen Anna-Lisa nu heller. Undrar om de har hittat henne...

När vi närmade oss Helsingborg ställde sig en äldre gubbe upp vid mittutgången för att ta ner sin jacka från hyllan ovanför sätet. Helt plötsligt tappade han balansen och föll handlöst, baklänges ner i trappan mot dörren. Och den är rätt brant. Jag såg hela förloppet och min första tanke var "Shit, nu dog han." Men han fick hjälp upp av framskyndande passagerare och sa att han mådde bra. Hm, jag tror nog han hade ont. Det MÅSTE gjort ont. Han måste ju slagit i huvudet bland annat. Hoppas han inte fått ont/ondare efteråt....

God morgon!

Jag sitter här och äter frukost. Mer än vanligt idag. En stor tallrik fil med hallonsylt och crunchy - äpple och kanel (flingor) och två knäckebröd med kaviar. Måste klara mig på detta och två bananer tills jag kommer ner till Lund efter fem. För om drygt 1 timme sätter jag mig på bussen till Skåne. Igen. :) Får se vad helgen bjuder på. Bowling blir det iaf och jag ska se till att ta hem det den här gången med. ;)

Fatta vad kallt det börjat bli ute. Igår tog jag fram halsduken så den lär följa med mig rätt ofta framöver. Skulle nog inte ha några problem att ta på mig vinterjacka heller, men den får allt hänga kvar i garderoben ett tag till.

Förresten, det blev den fula väskan med hjul på. Kände för att vara lite bekväm den här gången. ;)

Och munsåret är inte borta än. Inget pussande med andra ord. JOBBIGT IRRITERANDE! Som tur är, är det på väg bort. Det har blivit mycket mindre, men snyggt är det då inte med att gå runt med en vit fläck på läppen. Sluta stirra, tack! :P

Tankekaos

Jag tänker för mycket. På allt och inget.

Och för tillfället är det mer tänkande än vanligt. Ska jag söka det där jobbet som är utannonserat här i stan? Men vem vet om jag är kvar här om några månader. Vill jag ens vara kvar? Ska jag söka ändå? Hur funkar det om jag vill flytta om jag nu mot all förmodan skulle få jobbet?

Allt är lite förvirrat just nu. På ett bra sätt iofs, men ändå lite jobbigt.

Jag vet varken ut eller in längre vad gäller jobbsökandet.

Om man ändå kunde se in i framtiden. Så att man vet. Iaf lite grann.

Nya regler nästa år

Fritt fram för begränsat antal utlänningar i Allsvenskan. Jag vet inte vad jag tycker om det riktigt. Så länge klubbarna fortsätter satsa på egna spelare tycker jag det är okej, men någon invasion av utländska spelare vill jag inte se. Unga, svenska spelare måste få chansen i första hand för att kunna utvecklas, annars lär den svenska fotbollsmarknaden stanna upp helt.

Efter att ha läst kommentarer från bland annat klubbarnas sportchefer så verkar det som att klubbarna ska fortsätta som de gör nu och att denna regeländring inte förändrar deras strategier. Hoppas det förblir så med och inte bara är snack.

Läs artikeln här.

I-landsproblem

Jag har ett STORT dilemma. Jag sitter och försöker komma på vilken väska som är bäst att packa i när jag ska ner till Lund. Om jag ska ta den vanliga bagen eller den fula på hjul så jag slipper bära. Den är även lite större och kläderna kanske inte blir så skrynkliga i den som i bagen. Kanske. Hm...

Låter som jag borde ta den fula på hjul. Eller?
 

image74

Ingen förbättring

Då var man uppe igen. Eller uppe har jag varit i 45 minuter. Var tvungen att äta och borsta tänderna innan dagens andra munsårsbehandling sattes igång vid 10. Första gick jag upp och gjorde redan vid 6. Vet inte om det blivit någon förbättring än, men jag hoppas det märks ikväll eller imorgon. Jag hatar verkligen munsår! Fult och jobbigt är det bara!

Ska in i duschen om en stund och sen får jag se om jag vågar visa mig på stan. Allt beror på såret. Måste se till att ha mat färdig tills pappa kommer hem på lunch också.

Ingen lycka i jobbsökandet igår. De flesta gäller telefonförsäljning på något callcenter och jag har verkligen ingen lust att jobba med det. Försäljning i butik, visst, men per telefon och vara påstridigt och tjata en massa är inte min grej. Tyvärr kanske man ska säga, men så är det. Likadant med butiksarbete för ett mobilabonnemangsföretag. Jag blir helt avskräckt av deras beskrivning av jobben. Allt är tävlingsinriktat och så vill jag inte ha det. Och provisionslön känns sådär alltså.

Hm, jaja, får leta vidare.

NEEEEEJ!!!!

image73
Jäkla skit! Jag har fått munsår. Eller början till det. Brukar få det typ en gång om året, men jag trodde jag klarat mig i år, men icke! Sån tur har inte jag. När jag vaknade fanns det där, stort och fult. Ser nästan ut som jag har en liten fläskläpp. HATA!!! Drog hur som helst snabbt som tusan ner till Apoteket för att köpa Anti. Första gången jag testar det. Det var ta mig tusan den minsta tuben jag sett nångång. 2 gram salva för 99 spänn. Jäklar om det inte hjälper nu. Hoppas jag upptäckte infektionen i tid bara. Hoppas, hoppas, hoppas... Annars får jag stänga in mig i 2 veckor framöver och inte visa mig. :P





Hjääääälp!

Nu blir jag riktigt rädd här. Kan man bli annat när man läser det HÄR? Ärligt, är det någon som kan se Paris som mamma? Och hon vill ha fyra små kopior av sig själv och det ska hon resa jorden runt för att hitta. Mm, lycka till! Inte bättre att föda småttingarna själv för att få dom där kopiorna? Eller nej, hon kan ju få en pojke och det går ju inte. :P

Stackars ungar som får Paris som mamma!

Det här med adoption är mystiskt. Bara för att man är rik kan man visst adoptera hur lätt som helst. Medan "vanliga" människor får gå igenom mängder med utredningar i flera år, kan en rik person bara åka iväg och hämta upp en unge verkar det som. Som om de skulle vara bättre på att ta hand om någon. Sjukt system!

Jobb någon?

Sådär, då var tv-tittandet över och det är snart dags att krypa ner i sängen. En tom sån i natt. Man vänjer sig fort vid att ha någon bredvid sig att gosa med. Lyckligtvis får jag träffa söthögen igen senare i veckan. :)

Sänglampan som small till och vägrade lysa häromdan är utbytt så nu kan jag ligga och läsa igen. :) Inte för att jag ha behövt göra det dom senaste kvällarna ;) men en bok nu i min ensamhet kan behövas. Håller på med Jenny S av Denise Rudberg. Inte så superbra, men den är bättre nu än vad den var i början. Då gillade jag hennes Väninnan bättre.

I morgon blir det att gå upp hyfsat tidigt för ett pass på gymmet. Har bestämt mig för att köpa månadskort så nu ska det bli lite träning ett tag framöver iaf. :)

Måste fortsätta kolla jobb i morgon också och så kanske jag borde ringa till Arbetsförmedlingen för att höra lite om A-kassa och så. När jag ringde till Handels och frågade om det verkade det grymt krångligt så jag blev mest bara avskräckt. Fattade inte mycket av vad den tjuriga tanten i andra änden av luren sa.

Fortfarande ingen som har ett jobb att ge mig eller som jag kan söka? :P

Jag vann, så det så! ;)

Jag har haft en toppenhelg med bowling, matlagning, promenerande, bastubad och naturligtvis mycket mys. :)

Bowlingen blev jämn. 2-2 i serier, men jag vann på poäng. Enligt en viss person räknades inte det. Taskigt tycker jag! ;P I min värld vann jag bowlingmatchen. ;) Hade med mig kameran, men det blev som vanligt inte mycket fotat. Jag glömmer jämt av att ta bilder och sen tyckte jag inte att jag hade tid med det heller. Fick iaf 2 st, men båda blev suddiga, så jag kan inte med att lägga in dom här. :P

Nu måste jag kila till tv:n och titta på Montana Sky. Den är baserad på Nora Roberts (en av mina favoritförfattare) bok Farliga vidder. Förra veckan var det Livsfarlig utsikt som blev filmatiserad (Angel Falls).

På återseende!

3 blir 1

Är det sant att Gais, ÖIS och Häcken ska slås ihop till FC Gothia?! Det får vi antagligen reda på i morgon klockan 14.00 då det är presskonferens. Men låter det inte lite väl drastiskt att slå ihop hela 3 klubbar sådär? Vart ska alla spelare ta vägen? Alla kan ju inte vara kvar i ett lag...hm... I'm confused.

Det blev lite fel

Tänk inte på annat när ni duschar. Då gör ni som mig. Tvålar in er med schampot. :P

Äntligen torsdag

ÄNTLIGEN TORSDAG!!! Ikväll kommer T. Längtar så jag håller på att gå upp i bitar. "Bara" 10 timmar och 30 minuter kvar.

Och hur bra start på dagen är det inte när man loggar in på
Lunar och möts av det här inlägget (som skrevs igår kväll): "Har varit ifrån dig nu i över en vecka, en av dom längsta veckorna i livet har det känts som.. Men i morrn träffas vi äntligen igen :) Pussar!!"

Måste jag säga att hela mitt ansikte sprack upp i ett stort leende. :)

Idag ska jag se till att städa av lite här hemma så att dammråttor inte är det första han ser. VARNING! Skaffa aldrig vitt golv. Det är förrädiskt. Det blir lika dammigt igen så fort man dammsugit. :P

I morgon ska vi bowla. Jag taggad till tusen. T är övertygad om att han kommer vinna. Jag ska kämpa tills blodet droppar. Tänk om jag skulle lyckas ta hem det. Vilken dröm. ;)

Hutlöst pris

Idag avklarade jag mitt andra gympass efter sommaruppehållet och idag gick det lite lättare även om jag blev GRYMT trött. Startade med 20 minuters uppvärmning på Älgen (trampmaskin). Fast jag tror att sekunderna går lite för fort på den... Fortsatte iaf med lite axlar/rygg, armar, ben och rumpa. Funderar allvarligt på att köpa ett månadskort för 250 spänn. Att köpa ett pass åt gången som jag gjort den här veckan ruinerar en. 50 kr gången kostar det. HUTLÖST! Och 10-kort känns lite väl dyrt med, 400 kr. Fast man tjänar ju på det och man slipper kravet att gymma upp kortet på en månad. Hm...jag får ta mig en riktig funderare på det här tills på måndag då jag tänkte släpa mig dit igen.

Den perfekta penisen

Brorsan satt och zappade bland tv-kanalerna, medan jag i lugn och ro satt vid datorn och segade. Plötsligt ropar han: "Therese, kolla här". Naturligtvis går jag och kollar och vad händer? Jo, jag möts av världens, förmodligen, största penis. Om man nu kan kalla det för penis. MOAHAHAHA, jag bara satt och asgarvade. Det såg inte ens ut som en snopp. Snarare 2 bollar eller 2 bautapungar. :P Det såg förjäkligt ut. Hur han fick plats med den i byxorna är för mig en gåta. Ärligt, hur fan vill man se ut så?? Killen hade sprutat in silikon i 6 år och kunde inte längre ha sex, men han tyckte att det var värt det. Den perfekta penisen hette programmet. De borde döpt om det till Den läskigaste penisen. :P Yajks!

Källan till mitt sportintresse?

Nu har jag varit duktigt. Har precis strukit upp alla mina kläder (förutom tre par byxor som får ligga kvar) som låg i strykhögen och det var en hel del. Och inte tycker jag att de blir så mycket mindre skrynkliga bara för att jag stryker dom. Annars är det väl bara jag som är dålig på det. :P

Men vad det skulle vara skönt om alla kläder slätade ut sig själva efter tvättning. Att slippa stå med det där strykjärnet och kämpa. Dessutom skulle man ju spara en massa tid. Mm, det vore nåt att uppfinna det. 

Var en sväng hos farmor och farfar vid lunchtid idag. Dom satt klistrade vid tv:n och kollade på USA-Nordkorea. Farmor är för skön när hon kollar på sport. Hon kan sitta och bli skitirriterad på domaren och spelet. Svordomarna den här gången kom när USA gjorde mål, men när Nordkorea gjorde sina jublade hon :P Kanske därifrån mitt sportintresse kommer? ;) 

Nästa år har de varit gifta i 60 år. 60! Hur länge som helst ju. :)

image72

Behålla eller inte?

Hittade den här jackan när jag var nere på stan. 799 kr. Egentligen har jag inte råd, men den satt bra och jag tycker den är snygg. Dessutom skulle jag behöva en "finare" jacka som passar till allt och det gör ju svart. Så hur ska jag göra?

image71

Listigt

Vad sa du senast: Godnatt till brorsan.
Vad sa någon senast till dig: Godnatt igen.
Vad önskar du att någon sa till dig just nu: Nåt som gör mig glad. :)
Vilken skvallertidning köper du helst: Jag köper inte. Jag får Se & Hör som farmor prenumererar på. :D
En kvinna jag aldrig skulle vilja vara: Paris Hilton.
Det mest irriterande ljudet jag vet: Jysk:s reklamlåt. :P
Vad har jag alltid i min kyl: Mjölk.
Vad har jag alltid i mitt skafferi: Makaroner.
Pinsammaste boken i bokhyllan: Har inga pinsamma böcker. Tror jag. :P
Vilken tå är längst på dig: Pektån fult nog.
Persienner eller rullgardin: Persienner.
Panta burkar eller slänga: Panta! Money, money, money. ;)
Hur ser dina sängkläder ut: Just nu brun/vita. Jättefint. ;P
Hur många sms får du per dag: Kanske 3 i snitt.
Vad ville du heta när du var liten: Minns inte att jag velat byta namn.
Älsklingsfärg som barn: Säkert lila ett tag.
Älsklingsfärg nu: Har ingen direkt älsklingsfärg.
Ny serie som verkar bra: Hm...har inte spanat in nån ny...
Töntigaste reklam: Finns nog ett gäng sånna, men just nu står det still. =/
Egenskap du saknar hos dig själv: Vara lite mer framåt kanske.
När grät du senast: Några månader sen tror jag.
När skrattade du senast: Idag nångång. :)
Vart önskar du att du var just nu: Hos T. ;)

The Number 23

image70Killarna lyckades med filmvalet. Det blev The Number 23 med Jim Carrey i huvudrollen. Min första tanke var ju "kan han spela seriös?" :P men det kunde han. En helt okej film som iofs började lite konstigt, enligt mig, men som sen kom igång. Den handlar om Walter (Carrey) som blir besatt av numret 23 och får för sig att boken som han läser skildrar hans liv.

En sevärd film.








Tappade muskler

Blä! Det märks verkligen att man inte tränat på länge. Orkade ju inte alls mycket mot vad jag gjorde i våras. Det blir ett pass till på onsdag. Yeah! Thomas, du har nog rätt, jag kommer säkert ha träningsvärk hela helgen. ;P

Andreas och Sebastian är och hyr film som vi ska se på. Ska bli kul att se om de lyckas ta någon som ingen av oss sett innan. :P

Mot gymmet

Jag ska till gymmet. För första gången sen i maj. Träningsvärk, here I come!
(bortse från de vita sockarna, jag hade inga rena mörka. :P)

image68

En evighet

Jag vill kramas. Jag vill mysa. Jag vill gosa. Men jag måste vänta ända tills torsdag. Torsdag kväll för att vara exakt. En evighet ju.

Irriterad natt

Jag sitter och äter frukost. Klockan 12! Det var längesen jag gick upp så här sent, men jag har sovit så dåligt inatt. Det började med att mamma och pappa ringde och väckte mig klockan ett för att de ville ha skjuts hem från en 60-årsfest. Jag svor ett antal gånger, men åkte iväg, sömndrucken och irriterad. När jag kom dit var det förstås ett par till som ville bli hemskjutsade trots att pappa sagt att det bara skulle vara dem. Brorsan var med i bilen vilket resulterade i att mamma fick stanna kvar så det blev två vändor. Sen hade ju jag piggnat till igen och det var omöjligt att somna. När jag äntligen lyckades med det så vaknade jag igen av att de (mamma och pappa) pratade lite för högt utanför mitt rum vid 4 (vad de nu gjorde uppe den tiden). Jag blev irriterad ännu en gång och det tog evigheter att somna. Igen. Sen har jag hållt på att vakna, somna, vakna, somna... SNARK!

Ännu mera gröt

Jag sa ju i ett tidigare inlägg att skånska är som att höra någon prata med gröt i halsen. Då vet jag inte vad danskar har i sina halsar. Ännu mer gröt förmodligen. Jag förstår inte vad de säger. Det är bara ett konstigt gurglande. Det jobbiga är att de verkar förstå oss hur bra som helst. FUSK!

Han är tillbaka!

En pånyttfödd Zlatan. Nice! Det har jag väntat på. Synd att han inte satte dit bollen också. Riktigt bra match annars. Många chanser och offensivt spel. Domaren däremot skulle jag kunna strypa. Solklar hands ju! Och alltid ska de där felaktiga domsluten drabba Sverige. 

Men 0-0. Ett steg närmare EM. 

Ny design och lite annat

Då har jag fixat med designen igen. :P Jag är faktiskt rätt nöjd den här gången. Inte illa va? ;P

Idag är en bra tv-dag. Först finnkampen och ikväll Em-kvalmatchen mot Danmark. Jag och brorsan ska käka lite tacos och proppa i oss massa onyttigheter. En syskondag helt enkelt. :)

Jag har fastnat helt för If only you med Danny feat. Therese. Hur skön som helst ju. :)

Optimus Prime vs Megatron

image67
Autobots med Optimus Prime i spetsen mot Decepticons med ledaren Megatron. De goda mot de onda. Klassiskt! En bra film med snygga effekter som ska ses på bio. Kunde kanske varit en aning kortare, men annars har jag inte många klagomål. Det som var mest störande var att robotarna verkade osynliga emellanåt. Förstår inte att ingen upptäckte dom. :P En sevärd film helt klart.

Skön låt

Danny feat. Therese - If only you


Min dyraste ägodel

Cykelturen är avklarad. Jag har ju bättre kondis än jag trodde. :D Backarna upp till golfbanan brukar köra slut på mig, men inte den här gången. Visst var jag trött, fick lite sånna där konstiga känningar i halsen och hade lust att lägga av, men det gjorde jag inte. :D Sen bar det nerför en bra bit och sen raksträcka, innan sista backen hem.

Gött mos!

Det blev en liten pollenrengöring av min dyraste ägodel också. Ja, cykeln är faktiskt det dyraste jag någonsin köpt. Så det vore ju förjäkligt om jag inte använde den någon gång per år. :P


image67

Värsta hickljudet

Jag har fått hicka. Och när jag hickar är det inte normal hicka utan det är värsta öronbedövande ljudet. Mamma brukar säga åt mig att vara tyst. Jo tjena, det är ju himla lätt också. :P

Idag ska jag försöka ta mig ut på en cykeltur med brorsan. Har inte cyklat en enda gång i år än och det får ju inte sluta med att jag varken har badat eller cyklat så därför måste cykeln ut. Vädret är ju fint. Det som däremot kan sätta käppar i hjulet (:P) är min kondition som inte är på topp direkt. Fast det är den ju iofs aldrig. :P

Ikväll blir det bio med Ottiilia. Transformers ska ses. :)

Misslyckad handling

Min tanke: Jag måste röra lite på fläsket idag när det är fint väder.

Tanken blev till handling. Ett tag. Jag traskade iväg på en promenad, men när jag kommit en bit kändes det bara URK! Det var längesen det kändes SÅ tråkigt att gå. Jag svängde av, tog en kortare väg och så var jag hemma igen. Promenaden på 30 minuter blev en promenad på ca 10 minuter.

Bättre lycka i morgon, Therese.

Jag är inte kräsen

Torsdag. En helt vanlig sån. Och hur händelselös som helst. Har i och för sig lagat mat, potatis och köttfärssås. Det konstiga är att hur jag än mixtrar med färsen så blir den aldrig så värst god. Tror det ligger en köttfärssåsförbannelse över det här huset. :P

Har lovat hänga med mamma till Ica och handla sen med. Snäll som jag är. ;) Måste söka mer jobb också. Det jobbiga är att det inte finns så många vettiga som jag vill söka. Och jag vill inte ha vilket jobb som helst bara för att jag måste ha ett jobb. Tycker inte att jag är kräsen bara för det. Man måste faktiskt trivas lite med jobbet om det inte ska bli helt outhärdligt. Sen får ni tycka vad ni vill.

Dessutom vill jag flytta. Ingen direkt nyhet iofs, men det skulle vara riktigt skönt att ha något eget.
Först jobb, sen flytt. Helst snart.

Tack sötis!

image63
Den här underbara blombuketten dök upp med bud lite innan tre i eftermiddag. Hur gulligt är inte det. :) Blev jätteglad för den. :) PUSS på dig!

19/9 klockan 21.00

Hösten är räddad.
 Mina vänner från Seattle Grace Hospital är tillbaka den 19 september. :D
image64

Nine million bicycles

Underbar låt med Katie Melua.

Juryn är tillbaka

Ikväll är det åter dags för förnedringstv, alltså Idol. Det måste kollas. Alla nollor som tror att de kan sjunga fast de är helt tondöva. UNDERHÅLLNING! Och vid det här laget borde ALLA veta att juryn är hård, taskig och säger all möjlig skit, så de borde inte bli så förvånade när och om de får höra sånt. Men likt förbannat kommer det säkert vara förstesidesstoft i morgon. "Juryn är hårdare än vanligt." "Tårarna rann när juryn sagt sitt." "Förnedringstv på bästa sändningstid." osv. Fast skönast är nog ändå att Clabbe inte är med i juryn i år. Han med sin kåta blick och sitt läbbiga leende. :P

Det var ju inte svårt alls

Nu är jag hemma i Ulricehamn igen. Visst är det konstigt att hemresan alltid verkar gå mycket snabbare än ditresan. Det spelar ingen roll vart man ska, det är alltid så. Skönt nog så var det inte mycket folk på bussen och jag lyckades sova bort en bra bit av sträckan.

Om en vecka och två dagar (vilket känns som en evighet just nu) ses vi igen. Hos mig den här gången. *LÄNGTAR*

Det blev förresten en tur till T:s jobb igår. Det var inte så svårt att hitta dit om man tog bussen. Först 1:an, sen 5:an och vips så var jag framme. ;)

Skrev ju om hans minimala dusch i ett inlägg så jag måste ju ta och visa den. Drapperiet sitter typ klistrad mot en när man står där. ;P

image59

Kärlek i september

Du är energisk och positiv, men det blir ändå knepigt att få tiden att räcka till. Det finns en risk att kärlekslivet kommer i kläm eftersom du verkligen vill träffa vänner, lägger ner mer tid än vanligt på släktingar, gör intressanta affärer och kanske reser dessutom. Men om du alls hinner med kärleken så finns chansen till het passion. Du har en enorm glöd i dig som kanske och kanske inte får utrymme nog att förvandlas till en riktig låga. I
slutänden blir det ditt val.


Bästa chansen:
Jungfru, Fisk.

Bästa stället: På vackra ställen.

Bästa datumen: 22-23/9.

Svettig morgon under täcket

Måndag igen. Jag är fortfarande i Lund. T är på jobbet och slavar och jag sitter här och degar. Hade lite tankar på att ta mig dit sen och se om han verkligen gör något på dagarna, men jag vet i tusan hur jag kommer dit så det får vara. :P

Jag hade gärna legat kvar i sängen och sovit en stund till om det inte varit för solen som höll på att steka mig till en skrynklig baconskiva. Där kan man snacka om värme. Hej, svett!

Nu har jag iaf tränat på låset på dörren så idag ska jag nog kunna ta mig ut lite. Måste till affären och köpa mig lite lunch och någon frukt till bussresan hem i morrn. Hur jag ska få resten av dagen att gå är en annan fråga. Eller just det, jag ska diska med. Några extra minuter går där.

Igår spelade vi Bingolotto, men vann jag?! NEJ! Som vanligt. :P Camilla däremot kammade hem storvinsten på 100 kr. ;) GRATTIS!!! Men vad besviken jag är på det programmet. Det har ju tappat stinget helt. Knappt några vinster, stel studio, värsta resereportagen...hm...ja tråkigt helt enkelt. Men Rickard Olsson är bra. Han livar upp det hela en aning. För att inte tala om allt konstigt folk som ringer in. :P

I lördags var vi (jag och T) riktigt duktiga. Solen sken så jag drog med mig honom ut på en promenad och det blev en riktig långpromenad bland dammar, änder och svanar. Efter det blev vi så sega att vi slocknade i en hög på sängen vilket i sin tur gjorde att det aldrig blev någon bowling som det var tänkt. Jag slapp förlora den här gången. :P Men jag ska ha den där matchen en dag. Och jag ska göra allt för att vinna! ;)

Nu blir det en tur in i den minsta duschen som mänskligheten någonsin skådat. Jag skojar inte. Den skulle nog kunna platsa i Guinnes Rekordbok. ;) Tur att man inte har klaustrofobi. *skratt*