Är allt en bluff?

Jag och brorsan har spenderat de senaste timmarna med att titta på det här. Det handlar om hur makthavarna manipulerar folket för att kunna kontrollera och behålla makten över dem. Filmen är indelad i tre delar som alla tar upp samma ämne, manipulation och lurendrejeri.

Den första handlar om att Jesus är fejk. Att Bibeltexter är snodda från egyptierna och att Jesus egentligen skulle vara solen.

Den andra delen handlar om 11 september, att det skulle vara politikerna som ligger bakom allt, att de skulle vara bomber utplacerade i WTC, tveksamheter kring planen som kraschade in i Pentagon och i Pennsylvania m.m.

Den tredje och sista delen tar upp bankerna i USA. Hur de, makthavare och politiker lurar folk, hur USA tagit sig in i krig genom att själva orsaka sitt folk skada och i slutet knyts det ihop och sammanfattas.

Vad ska man tro egentligen? Tja, det är upp till var och en.

Sant eller falskt. Hur som helst är det riktigt intressant, så titta och bedöm själva.
Kommentarer
Postat av: :)

Intressant med spekulationer. Jag tror absolut det är något skumt med 11september. Synd att inget går att bevisa.

Postat av: .Westerdahl

det där med jesus är intressant. faktum är att under en viss dynasti i fornegypten (under farao Echnaton 1365 f.kr.) så infördes tron på en enda gud. dock varade hans dynasti inte länge då han blev störtad av militären, som fortfarande trodde på alla gudar. dessutom finns det ett centralt tecken inom fornegyptologin, ankh (se bild här: http://images.jupiterimages.com/common/detail/41/03/23300341.jpg) som var, på svenska, "livets nyckel" och användes av gudar och faraoner. se likheterna mellan det och det kristna korset. sen så finns det ännu fler likheter. ^^,

2008-02-20 @ 19:36:13
URL: http://westerdahl.blogg.se
Postat av: Birgitta

Samma sak har hänt när det gäller mån-promenaden 1969. Man påstår att detta spelades in i studio. Ingen kan bevisa att det är sant... eller osant. Men spekulationerna har funnits i flera årtionden nu.

2008-02-20 @ 20:30:02
Postat av: N A T A L I E & I D A

Ha en fin kväll.
Många kramar Natalie

2008-02-20 @ 20:47:38
URL: http://natalida.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback