Pony play

Folk får syssla med vad de vill, men det betyder inte att jag inte tycker att vissa saker är helt sjuka. Som igår på Outsiders. Det handlade om Pony play, där den ena i ett förhållande är undergiven,i detta fallet kvinnan, medan den andre, mannen, vill ha full kontroll. Det här paret, 20 respektive 42 år, från Småland åkte till Texas för att gå en kurs i just Pony play. Kvinnan lärde sig hur en häst beter sig och rör sig och mannen hur man tränar och äger en häst. Samtidigt utförde de detta fullt munderade i hästprylar och "sexiga" kläder.

Helsjukt! Den här kvinnan och en annan kvinna stod bland annat i en spilta, sparkade med benen som en häst kan göra, frustade, låtsades äta och allt vad en häst nu gör. De skulle även dra en vagn som "ägaren" körde och självklart skulle "ägaren" även rida "hästen".

Han som ägde gården och ledde kursen (en äldre man), menade att kvinnan är det vackraste som finns och en häst är det vackraste djuret. Och genom att kombinera dessa två skapas det ett övernaturligt väsen.

Behöver jag säga att paret även syslade med BDSM och andra "extrema" sexuella förteelser.

Är ni nyfikna på programmet finns det att se på
Kanal5.se.
Kommentarer
Postat av: Gustaf

LHC vann ikväll=)
o Färjestads gubbar surnade till.. usch o fy.. kommer aldrig lära mig respektera det där laget...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback