Ombyggnad och grävande

Blev jobb mellan halv åtta och kvart över ett på Ica idag. Gick galant. Takterna sitter fortfarande i. ;) Lite uppdatering av priser, PLU-koder och nya rutiner bara. Lovade att hoppa in och jobba för en, en lördag i juni också. Vad gör man inte fö ratt vara snäll. :P Kul att de hålle rpå att bygga om i butiken också och nu är det charkens tur. Delikatssdisken ska bli ny och flyttas. Komme rbli bra när det är klart. :)

Det ser rent ut sagt för jävligt ut utanför huset just nu. Det är helt uppgrävt på framsidan. Var dags att dränera...eller vad fasen det heter, och det upptäcktes att rören måste bytas ut också. Ska ju även bygga en uteplats där så man kan få lite förmiddagssol på sig, så det grävs och grejas inför det också. Blir nog finfint när det är klart, men just nu vill man helst inte titta ut. :P
Kommentarer
Postat av: Birgitta

Det är trist när det ser ut så där. Men det blir säkert jättefint när det är klart. Tror du inte pappa kan anlägga en liten pool också? ;-). När han ändå är igång liksom?

2008-05-02 @ 15:59:55
Postat av: Birgitta

Då tar man budgetvarianten: man gräver en stor djup grop och lägger presenning inuti. Och så en jäkla massa vatten. Klart!!!!

2008-05-02 @ 21:34:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback