YES!

ÄNTLIGEN!! Rafael Nadal är slagen på grus i Franska öppna. Av ingen mindre än Robin Söderling! :D Underbart!

En trött Therese bland nyplanterade blommor

Den fina lördagen har spenderats inomhus, på jobbet. Superkul när solen lyser från en klarblå himmel och det är sommarvärme. Tur att det inte finns fönster. Då hade jag blivit tokig. Samma visa blir det i morgon. Borde ut och gå en sväng när jag kommer hem, men tröttheten har överhanden. Jag orkar inte. =/ Inte idag i alla fall. Kanske i morgon.

Balkongblommor

Häromdagen planterade jag blommor i krukorna på balkongen. Det blev så jäkla bra om jag får säga det själv. ;) Nu ska jag sätta mig med en bok och en grogg på balkongen (om jag inte smälter bort, solen ligger på där nu) och invänta Thomas hemkomst från jobbet.

Trevlig lördagkväll på er!

Stressigt

Jisses, vilken dag. Har befunnit mig på jobbet i tolv timmar och femton minuter. Det har varit smörgåstårtor (45 st) och exotiska plankor (8 st) för hela slanten. Disken är gapat tom eftersom vi inte hunnit göra något till den, men men... Tur att det bara är student en gång om året.

Nu blir det slapp i soffan. I morgon är det nya tag. Då ska disken fyllas igen.

It's back!

Väskan är tillbaka.
Ingen är gladare än jag. :D

Väska på vift

Då var man hemma igen efter en helg i Lund. Oerhört skönt att komma bort ett tag och naturligtvis skoj att träffa Birgitta och Camilla. :) Birgitta fick till och med in mig i en hundrastgård med sju springande hundar runt oss och hör och häpna, jag överlevde, även om jag var nära att bli omkullsprungen en gång.

Jobbigt nog ville vår packning inte med hem. Thomas tog fel väska när vi gick av bussen och våran fortsatte mot Göteborg. Tror ni jag blev lite irriterad när vi klev ur bilen hemma och upptäckte det? Så efter ett jäkla ringande till bussbolaget som inte verkade ha en enda snubbe som jobbade eller visste något, nummerupplysningen och polisen, hittade vi ett kvitto i väskan med telefonnummer till ägaren. Där kan man snacka om tur för vi hade inget i vår väska som kunde kopplas till oss. Så ikväll hoppas vi på det bästa att det går att slänga på hennes väska på en buss mot Göteborg och att hon slänger på våran på en som går åt det här hållet. Annars blir jag tokig. Jag vill ha mina grejer!!!

Nu ska jag ha det roligt och betala räkningar. =/

Mot Skåne

Jahopp, onsdag igen då. Vilket betyder torsdag i morgon, vilket i sin tur betyder Sten Sture-rally (tipspromenad med bil) innen ett eftermiddags-/kvällspass på jobbet. Helgen kommer spenderas nere i Lund. Ska bli skönt att komma bort lite innan helvetesveckan nästa vecka med student, pingstafton och mors dag samma helg börjar. Min jobbhelg. Både lördag och söndag. Det kommer finnas att göra om man säger så. Min lediga torsdag har rykt, men har ledigt måndagen efter istället.

Nåja, det var alltför mig för idag.
Sov gott.

Grattis mamma!

Grattis mamma!

Vad var det jag sa ;)

Rätt låt vann. Den söta norrmannen från Vitryssland är charmig som få med sin blick och fiol. Helt rätt. Jag tippade rätt på 1:an och 2:an. På tredje plats satte jag Sverige, bara för att liksom, men låt mig skratta; HAHAHAHAHAHA! Hur kul är det inte att Sverige floppade igen. Det är det jag sagt hela tiden att den låten suger. :P Den kanske var värd att komma lite längre upp, men nu gjorde den inte det och jag är INTE det minsta förvånad. Bättre lycka nästa år, Sverige!

Grattis Norge till vinsten och 17:e maj!

Och förändringen är...

Nu kan jag avslöja förändringen som skett. Jag har klippt mig! Det långa håret är borta. Puts väck. Måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet, trots min nervositet innan lockarna föll. Jag hade tänkt hålla det hemligt till lördag eftersom jag ville överraska mamma och pappa då, men naturligtvis sprang jag in i dem på Ica, så där rök den planen, men överraskade blev dem. :)

Dålig webcamkvalitet, men det får ni stå ut med.

Jag med ny frisyr

Förändringarnas tid

En förändring har skett, men vad tänker jag inte avslöja än. ;)

Skulle varit ledig idag, men så ringde telefonen och av någon anledning så kände jag på mig att det var från jobbet. Självklart hade jag rätt och min lediga dag byttes ut mot ett kvällspass (15-20.15). Yeeey...not, men jag kan behöva pengarna efter min sjukvecka förra veckan om jag någongång ska lyckas skrapa ihop till min älskade kamera.

Thomas är i Borås och strosar runt i affärerna. Ska bli spännande att se om han kommer hem med en ny, äckligt dyr, jacka sen som han spanat på ett tag. :P

Nu ska jag jag fortsätta vara rastlös tills jag måste gå.
Hej svejs.

Många bäckar små...

Bäck

Snorförkyld och hostig

Maten håller på att fixas för fullt. Idag blir det stekta kycklinglår med bbq-smak, till det en sallad med paprika, vindruvor, vattenmelon och fetaost samt en dressing. Är ledig resten av eftermiddagen nu och tror inte jag ska göra så mycket mer än att slappa. Kanske städa av badrummet lite. Om jag orkar. Disken, det vill säga alla sketna tråkiga bestick, får vänta tills i morgon.

Annars har jag inte så mycket roligt att komma med. Känner mig pigg i kroppen, men näsan rinner som jag vet inte vad och som om inte den senaste veckans sjukdomstillstånd vore nog så har jag åkt på hosta nu också. En sån där jobbig där man håller på att hosta bröstkorgen ur kroppen. Värst är det på kvällarna. Men när jag väl somnade igår, sov jag hela natten. Skönt!

En superglad pojkvän

Gissa var Thomas är?! På amerikansk fotbollsträning. :D Han ringde hem innan, gladare än gladast, och sa att det startat en klubb här i stan. Jobbakvällen byttes bort och nu är han på väg till första träningen. Vågar man hoppas på att det är färdigtacklat med mig nu? Hoppas, hoppas, hoppas. Jag är inte så förtjust i att bli slängd i värsta piruetterna och min kropp är det definitivt inte. :P
 
Men jag är grymt glad över att han äntligen får spela lite med folk som vill och kan igen. :)

Arbetsförmedlingens straff

Arbetsförmedlingen

Jag har alltid varit skeptisk till Arbetsförmedlingen. Det är inte många bra saker jag hört om dem, men
det här tar nog priset. Helt sjukt! Ska man inte ens få åka på sin mammas begravning utan att bli pengalös för att de inte kan boka om ett sketna möte? Katastrof. Jag har inga ord. Blir bara så sjukt irriterad på sånt här.

Feberfri?

Har varit feberfri så gott som hela dagen. Hoppas den håller sig borta nu. Dunderförkylningen håller sig dock kvar. Är väldigt däpt i näsan. Rätt bra vecka att vara sjuk på ändå eftersom vädret har varit sämre. Idag trodde jag att vi skulle regna bort ett tag.

Det blir tv för hela slanten ikväll, Så ska det låta, Talang (ett himla zappande mellan dessa två) och Berg flyttar in. Nu...varma mackor kanske? Mmm...

Trallskador

Inte nog med att jag är sjuk. I förrgår slog jag i långtån i högen med trall som ligger i vardagsrummet vilket resulterade i att halva tån blev blå. Idag slog jag i stortån på samma fot i samma j*vla hög och en stor bit av nagels fläktes upp. Ikväll är det Thomas som ser till att såga till skiten och få ut dem på balkongen, annars...!

Och ja, jag är hemma idag också.

Sjuk dag 2

Är hemma idag också. Har nog inte lika mycket feber idag, men det kanske är iprenen som talar. Däremot är mitt huvud tungt som en vattenmelon. Orkar inte vara uppe någon längre stund innan jag måste lägga mig igen. Blir säkert att vara hemma imorgon också. Fan. Nåja, på fredag vill jag vara frisk i alla fall och absolut på lördag. Då är det ju fest på G.

Dags att hoppa ner under täcket igen.

Fluga på vitsippa

Sjukling

Jag har gått och blivit sjuk. Gick hem från jobbet efter en och en halv timme. Jag orkade knappt stå på benen. Sen dess har jag legat i sängen. Frusit och svettats om vartannat. 

Jag som hade räknat ut att jag skulle få en hyfsat bra lön i juni tack vare att jag jobbar hela fyra röda dagar den här månaden. Nu jämnar det väl bara ut sig ändå. Så jäkla typiskt.

Nu ska jag ta febern för första gången idag och försöka få i mig lite nudlar. 

Irritation på hög nivå

Jag är irriterad. Eller snarare besviken.
Anledning: semesterschemana.

Glidare, inventering och tårar

Satt och läste på balkongen innan när två skärmflygare kom glidandes. Det ser ju hur härligt ut som helst, men jag skulle nog inte våga prova på det. :P

Fallskärmsflygare

Klockan fem imorse ringde klockan. Rena döden, men upp kom jag. Anledningen till den tidiga tiden var inventering. Skoj. Inte så. Så jag blippade med apparaten medan Anna-Lisa räknade. Kvart över elva fick jag lämna det och återgå till mitt vanliga arbete i kallskänken. Det blev även avtackning av Håkan, the boss. Nu är det ny chef som gäller. Några tårar fälldes, inte från mig, men från andra. Lite sorgligt är det trots allt. Bättre chef är nog svårt att hitta. Tror jag. Jag har i alla fall bara positivt att säga om honom. Nu är det jobba hela helgen och fram till nästa fredag som gäller. Yeey! :P