Det blir flytt!

Hyreskontraktet är påskrivet och ivägskickat! :D Nu är det bara att vänta på att det ska bli sommar igen. ;)
Frågan är bara om man ska skita i väggen mellan köket och vardagsrummet för att få en öppnare planlösning eller om man ska låta väggen vara kvar...funderar så det knakar. Just nu lutar det åt att den försvinner, men vi får se. Vi behöver nog inte bestämma oss riktigt än. Gud, vad jag längtar!

Exotiskt

Exotisk bricka

Överraskade Thomas med det här i torsdags. Smaskigt värre. ;)
Två års kärlek måste ju firas på något sätt. :)

Exotisk bricka

Mantorp Park

Igår blev det en heldag på Mantorp Park för att se på sista STCC-tävlingen för året. Satan, vad kallt det var. Jag höll på att frysa ihjäl flera gånger om. Men det var bra lopp. Riktigt spännande faktiskt. :) Och jag fick se min efterlängtade krasch live. Tyvärr med fel bilar inblandade. Inget allvarigare alltså. Ingen blev skadad eller så. Inte i den i alla fall. Två andra däremot blev det ambulansfärd för. Men det skulle inte vara något livshotande, enligt kommentatorerna. Nästa gång kanske jag kan få vara med om bra väder när vi är iväg på något sånt här. Första gången var det spöregn och blåsigt. Andra gången var det okej, men ändå lite kyligt och igår var det svinkallt och blåsigt. Men men, jag kommer befinna mig på plats nästa år igen för det finns en liten, liten motornörd i mig trots allt.

STCC Mantorp

Den är vår!!!

Lägenheten alltså. :D :D :D

Flytt nästa år?

Höstfärger

Äntligen fick jag tummen ur och torkade golven. Att något som går så snabbt ändå ska vara så svårt att ta tag i. Jaja, nu är det gjort så nu behöver jag inte bekymra mig om det på måååånga månader. ;P

Annars sitter jag mest bara och håller tummarna för att vi ska få en lägenhet vi lämnat en intresseanmälan på. Vi vill verkligen ha den....eller en av dem...de är inte byggda än. Och jag har inte den blekaste om när vi ska få besked om vilket. Spänningen är oooolidlig. Jag vill, jag vill, jag vill!!! Vi är trötta på att bo här. Hyresvärden går mig verkligen på nerverna. Så please, please, please...

Grönska vid vattnet

Kvällssol vid vattnet

Hösten närmar sig

Vid vattnet

Lasse i spelaren

Blev glatt överraskad när Winnerbäcks nya album låg innanför dörren när jag kom hem. Hade inte räknat med den förrän måndag. Låter hyfsat...måste lyssna in mig lite mer innan jag kommer med någon utfylligare kommentar.

Thomas har åkt till huvudstaden för att titta på SM-finalen i amerikansk fotboll så jag blir helt själv i helgen. Tur jag jobbar, men det känns ändå lite konstigt på kvällarna. Ingen att prata med, ingen bredvid sig i sängen. Tur det bara är två nätter det gäller.

Två bakade potatisar är på gång i ugnen. Resten av eftermiddagen/kvällen tänker jag spendera med
Fyrvaktaren, framför tv:n och datorn. Måste installera lite grejer eftersom vi formaterade datorn igår och allt är borta. Sen är det väl läggdags och innan man hinner blinka är klcokan sex igen och det är bara att pallra sig upp till en ny, stressig dag på jobbet.

Fyrvaktaren gör mig sällskap

Slutat för dagen och ledig i morgon. Fan vad skönt. Har en helhelg på jobbet att se fram emot och är inte ledig förrän nästa torsdag igen. Nästan så man jublar. :P

Camilla Läckbergs nya bok, Fyrvaktaren, fick följa med hem idag så efter dammsugningen ska jag lägga mig i läshörnan (där jag typ aldrig befinner mig konstigt nog) och försvinna in i Patrik Hedströms värld. Kanske får Ben & Jerrysglassen som ligger i frysen göra mig sällskap.

Senare ikväll blir det Idol och självklart måste ju Inter-Barcelona spanas in.

Tjingeling.

Varför dubbat?!?!

Satte mig igår för att kolla på Kommissarien och havet, baserad på en bok av Mari Jungstedt, på 4:an. Det var bland det sämsta jag sett på länge. Jag HATAR dubbade serier och filmer. Det enda man satt och och tittade på var munnarna och ljudet som inte stämde överens nånstans. Ska de ha med tyska skådespelare kan de kan väl för sjutton texta istället för att ha en svensk röst utan inlevelse som bara verkar läsa från ett manus rakt upp och ner! Sjukt irriterande. Och det var jag inte ensam om att tycka. På jobbet var de lika irriterade som jag. Dessutom var slutet kass. Var kom den människan (mördaren) ifrån liksom? Man fick inte se en glimt av honom under hela tiden ju. Slår vad om att han är med mer i boken, annars förstår jag ingenting.

Frågan är om jag pallar att se de återstående filmerna i serien...mycket tveksamt.

Så min enda fråga: VARFÖR, VARFÖR, VARFÖR dubbat istället för textat?!?!?!?!

Rök utan eld

Thomas lyckades precis få igång brandlarmet här hemma. Det är inte det smartaste att lägga mackorna direkt på gallret i ugnen utan bakplåtspapper eller någonting. Köket blev nära på rökförgiftat. :P

Det är allt kul jag har att berätta. Lite bloggtorka för tillfället. Det får ni stå ut med.

Sommar igen

Lake by night

Nu ska jag ut på en promenad i sommarvädret. I morse höll jag på att frysa ihjäl när jag gick till jobbet vid kvart över sex. Kändes som minusgrader. Nästan. Men nu är det ju hur varmt som helst. Nice. Har som sagt jobbat idag trots att det egentligen är min lediga dag, men vad gör man inte för lite extra pengar när det fattas folk. ;)

Mot en hälsosammare kropp

Fan vad duktig jag känner mig nu. Köpte mig ett årskort i simhallen så höstens första tusen meter är avklarade. Och eftersom jobbet sponsrar med halva summan kostade det typ ingenting. Nu ska jag bara peppa mig till att börja med min mag-/rump-/ben- och armträning här hemma. Inte lika lätt, men jag ska nog få fart på det också. Nu jäklar är jag på gång igen.

Mot VM

Vilken sketna röta, men så jäkla underbart. Tack, Zlatan! :D
Jublet i soffan visste inga gränser. Efter en massa muttrande och gormande vid
1-1-situationen kan vi nu somna med ett leende på läpparna.
Natti, natti. :)

Music for my ears

Två låtar som går för fullt i högtalarna just nu.



Semesterminnen samlade

Grekland

Fick hem semesterbilderna som jag beställt idag. Och tro det eller ej, men de åkte in i albumet direkt. Jag som alltid brukar vara så seg när det gäller det, men nu är det gjort.

Om ett par timmar blir det ett besök hos frisören. Väl behövligt kan jag säga. Luggen är äckligt lång för tillfället. Ska ta och slänga i en liten mörkare toning också. Brunt med möjligtvis en röd ton i. Behöver en liten förändring och eftersom hösten är här får de ljusa slingorna stiga åt sidan. 

Paramore

Det händer inte jättemycket här. Har gett Twilightfilmen en ny chans idag. Men jag vet inte. Lite bättre kanske, men fortfarande inte så bra. Spanande även in trailern till uppföljaren New Moon och den verkar lovande. Intressant att se om det kommer stämma. Soundtracket till Twilight är i alla fall helt okej.