Vi hade i alla fall tur med vädret :D

I tisdags var vi bjudna till Andreas för att fira honom lite i efterskott. Vi satt ute på den gemensamma uteplatsen. Farmor, farfar, mormor och pappa hade satt sig på den blå träbänken när Thomas kom och satte sig. *brak* Det var den bänken. Den klarade visst inte de sista 100 kilona. Haha, som vi skrattade.

Trasig träbänk.

Det blev att stötta upp sittplatserna på båda sidor med några trästockar som stod i landet för sitta ute, det skulle vi. :)

Trasig träbänk stöd.

Våra presenter var lyckade också. NOT!

Mamma: köp en shaker, det har han önskat sig.

Sagt och gjort, vi köpte ett kit med shaker och andra tillbehör. Mamma och pappa köpte ett mätglas. Andreas min var lagom road när han öppnade paketen. Sandra hade hunnit före oss och köpt allt redan. Smart att önska sig samma sak av alla. :P

Men tårtan var supergod och vädret var på sitt bästa humör. :D
Kommentarer
Postat av: Birgitta

Ha ha! Påminner mig om när vi var i Grekland. Thomas var 5 år. Vi hade en gäst som satt på en plaststol och Thomas drog (av nån anledning) i ena benet på stolen, som naturligtvis gick sönder. PANG! Där låg vår stackars gäst på altangolvet :-). Skall nämnas att denne man var kiropraktor, också turist som vi, och hade precis lagat min trasiga rygg.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback