Göteborgstripp

Universeum

Några kassa bilder från dagens besök på Universeum i Göteborg. Har velat åka dit länge, men det har inte blivit av. Sist stoppade en snöstorm vårat besök. Men idag styrde vi alltså mot storstan. Och satan vad folk. Snudd på att vi inte fick parkeringsplats. Det var någon sketen Horse show i Scandinavium som vi missat och IFK Göteborg hade träningsmatch på planen bredvid och ja...mycket folk! Men vi fick plats längst upp, i en trång ficka i andra parkeringshuset vi besökte.

Sen traskade vi, i ett kyligt men soligt Göteborg, mot Universeum. Mycket folk där också. Det var typ vi och en massa barnfamiljer. Och min längtan dit hade inte behövt vara så stor. Vi tyckte inte det var roligt alls. :P Visst, aporna var söta, men svåra att fånga på bild, och det var i stort sett allt. Fiskar har vi sett innan och regnskogens fuktiga luft gjorde oss bara svettiga. Vi får helt enkelt åka tillbaka när vi har barn. Tror det är roligare då.

När vi fått nog gick vi runt i centrum ett tag (lönehelg=jobbigt mycket folk) innan vi stegade mot Texas Steakhouse för att äta. Vi fick plats direkt som tur var. Jag beställde en halv hummer och mmmm så gott!

Sen var vi så sega så vi åkte hem. Men en kul dagstripp ändå. Alltid skönt att komma iväg lite. Nu väntar jag på sista deltävlingen i Melodifestivalen. Let it begin!
Kommentarer
Postat av: Birgitta

Härligt med en utflyktsdag. Vi har ett tropikarium i Helsingborg dit Camilla och jag åkte för ett par år sen. Lemurerna var underbara. Vi var ensamma nästan i det rummet, och lemurerna kom och petade på oss och det gick att klappa dom. Sååååå söta.



Sköt om er nu!

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback