Tack för de här åren

Nicklas Lidström

En av de största och en av de allra bästa och som dessutom har spelat 20 säsonger i "min" klubb Detroit Redwings, lägger skridskorna på hyllan. Nicklas Lidström känner att åldern börjar ta ut sin rätt och det kan man förstå. Att vara 42 år och spela på den nivån kan inte annat än kännas i kroppen.

Fatta vad besviken jag blev när han inte fick Jerringpriset av svenska folket senast. Han är lätt värd det flera gånger om. Han är omtyckt av de flesta, både på och utanför isen, han är (var) lagkapten i Detroit och har bland annat vunnit Stanley Cup 4 gånger, fått priset som NHL:s bäste back 7 gånger och vunnit både OS och VM guld.

Tack för de här åren!

Stresshelgen nummer ett

Vem fan kom på att ha student, pingst och mors dag samma helg?! Och som om inte det vore nog är det högsommarväder! Fatta vad det varit stressigt på jobbet! Jag är helt slut. Och så var det ju Eurovison Song Contest igår med och det kunde jag ju inte missa. Skön Sverigeseger där. EUPHOOORIAAAAA!!!

Ni skulle sett mig i morse. Jag vaknade med ett ryck 06.14 och tänke "FAN, jag har försovit mig. Eller? När börjar jag? 07.00." Jag var helt säker på att jag redan stängt av klockan en gång och somnat om. Jag väckte Thomas och sa att han var tvungen att skjutsa mig till jobbet. Jag rusade upp, gick på toa, och tillbaka till sovrummet och frågade Thomas helt sömningt "När fan börjar jag egentligen?" Haha! Jag har lugnt kunnat sova vidare en halvtimme till. Började ju inte förrän 08.00. Trött var det ja!

Ikväll blir det lugnt och imorgon är jag ledig och ska sova läääääänge. Så våga inte ringa och väcka mig!

Mot guldet

Idag var jag och pappa på plats på Borås Arena för att se Elfsborg slå Häcken med 2-0. Gött mos! Nu stundar EM och Elfsborg går på semester med flaggan i topp och storledning i tabellen.

Gjort det lite sommarfint

Aaaajjjjjj!

Thomas lyckades på något sätt att sätta sin stol på min tå och Andreas fångade det hela på några suddiga bilder. Måste jag säga att det gjorde jävligt ont precis när det hände.? :P I övrigt var det en mycket trevlig kväll med grillning och spel som "Den försvunna diamanten", "Labyrinten" och "Sverigeresan". Back to the childhood med andra ord. :)

 

 

Vårmusik

Rönnpipa

Igår gjorde jag och pappa (eller egentligen bara pappa, jag dokumenterade för att kunna göra egna i framtiden) rönnpipor. Precis som när jag var liten. Efter några misslyckade försök lyckades vi tillslut få ljud i en. PIIIIIIIIIIIP! Vilken lycka! ;)

(Påminnelse till nästa år: gör det ett par veckor tidigare innan saven sätter sig i trät.)

Tävlingsdags

Thomas var med i sin första golftävling idag och vet ni vad? HAN VANN! :D

Jag och mamma stod och pratade om när han skulle dyka upp till mammas lilla födelsedagsfirande.

Jag: Han kommer väl när allt är klart.
Mamma: Han kanske vann.
Jag: Nej, nej inte en chans. Han skulle spela med några som har mycket bättre i handikapp.

Några minuter senare dyker han upp med värsta smajlet. Tji fick jag, men vad gör det en sån här dag. Grattis älskling! :)

Jag är igång!

Jag har sån sjuk träningsvärk i rumpan och låren, framför allt baksidan av låren, idag. Igår fick jag för mig att börja lite smått med träning här hemma. Har skjutit fram det hela tiden i brist på motivation, men nu jäklar! Gjorde 3x12 repetitioner step up, upp och ner på köksstolen och sen 24 utfall. Var ju inte mycket direkt, men tjena, idag smög sig värken på och jag kunde knappt böja benen på jobbet. Vaddå otränad?! Nåja, nu är jag igång i alla fall. Köpte mig ett sånt där träningsgummiband på Team Sportia idag också så armarna har fått sig en omgång. Ska ta magen lite senare. Frågan är om jag kommer kunna röra mig överhuvudtaget imorgon...

Istället för lördagsgodis...

...har vi bunkrat upp med dessa godsaker. :)

Skaderapport

Mötte min kära bror på stan tidigare idag. Trodde han hade lunchrast, men det visade sig att han varit på vårdcentralen och sytt fyra stygn i fingret. Han hade sluntit (heter det så?) med något material och klippverktyg på jobbet så att knogen fick sig en ordentlig omgång. Sjukskriven åtminstone veckan ut. Så kan det gå.