Nybakat

Kanelbullar
Idag har jag gjort något jag aldrig gjort själv förut. Jag har bakat kanelbullar. Med godkänt resultat. Jag har redan norpat en för att provsmaka. Det får jag göra fler gånger. Baka alltså. :P Nackdelen är att vi har noll plats i frysen så antingen får vi äta på ordentligt den närmsta tiden eller så får vi ge bort en del. Det lutar åt det sista. Tror att broder ska få en påse och så får Thomas ta med lite till jobbet. Så får det bli.
Kommentarer
Postat av: Birgitta

Bullarna kan du lägga i kylen... de går åt på några dagar bara. Och då kan du lägga dom i micron i 5 sek så blir de som nybakade. Vad goda de ser ut!!!!

2009-08-31 @ 19:15:30
Postat av: Eva

Så brukar jag också göra dom få ggr jag bakar. Om de blir mkt så brukar jag ge bort en del pga platsbrits. Men de är kul de också, då gör man ju nån annan glad. :)

Postat av: caroline e

underbart gott det ser ut =) själv hinner jag knappt diska om dagarna. JObbade 9,5h igår...jobbar bland ingenjörer så det är MYCKET att lära... snacka om nördsnack på fikarasterna...och inte från mig då =)

2009-09-01 @ 08:45:48
Postat av: caroline e

sådär kul faktiskt. man läste ju inte tekniskt av en anledning. bygger en stor burk med många delar i och drar kablar efter ett schema, det går långsamt för de flesta kombonenter och grejer har man ju aldrig sett förr. Men bättre betalt än att vara dietist blir det nog för tillfället..

2009-09-01 @ 16:52:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback