2010 var året då...

... jag och Thomas flyttade till en helt nybyggd lägenhet.
... mamma opererades för bröstcancer.
... Green Day besökte
Ullevi och vi var där!
... jag gjorde min första ansiktsbehandling. Vet inte om jag tyckte att det var så skönt...
... jag genomgick en gastroskopiundersököning för min mage, som visade sig vara okej.
... Thomas äntligen fick tummen ur och tog körkort. :)
... vi blev stolta bilägare till en Volvo V50.
... jag bittert fick erfara att morotssoppa smakar skit, rent ut sagt.
... Ulricehamn Chargers tog sina första poäng.
... jag, äntligen, bytte frisyr. ;)
... Max tog studenten. Liten har blivit stor. :)
... jag var på GeKås (Ullared) hela 3 gånger!
... vi bestämde oss för att boka en USA-resa. Sagt och gjort. I september drar vi iväg på äventyr!
... Andreas flyttade till Tranemo (av alla ställen ;)) för att bli sambo med Sandra.
... vännerna Maria och Peter blev stolta föräldrar till Molly och Felicia. :)
... Thomas drog till London för att se NFL live på Wembley.

... Kronprinsessan fick sin Prins och nu ryktas det om att det är barn på väg.
... Kronprinsessans syster blev singel igen.
... Sverige fick sin första självmordsbombare.
... Sverige tog hela 11 medaljer, varav 5 guld, i vinter-OS i Vancouver.
... Haiti drabbades av världens jordbävning och We are the world spelades in på nytt.
... Anna Bergendahl vann Melodifestivalen med en skitlåt, men så blev det ju också fiasko och hon åkte all världens väg i semifinalen till Eurovision Song Contest.
... HV71 tog sitt fjärde SM-guld!
... svenska skådespelareliten kom till stan (Ulricehamn) för att spela in Änglagård - Tredje gången gillt. Jag lyckades dock inte få en skymt av en enda kändis. Lite B. :P
... filmen (Änglagård) hade världspremiär i lilla Uschlehamn.
... Spanien vann VM-guld i fotboll. Precis som jag sa innan turneringen ens börjat.
... Isländska Eyjafjallajökull spottade ut aska som lamslog flygtrafiken i hela Europa.
... Sverigedemokraterna tyvärr lyckades ta sig in i riksdagen.

Det var min lilla sammanfattning av året som gått.
HAPPY NEW YEAR!!!

Levande död

Så har jag känt mig några dagar nu. Som en levande död. Fy fan, säger jag. Att ha feber är ingen hit alls. Igår tyckte jag inte att Iprenen hjälpte längre så jag testade Panodil istället. Febern sjönk som en sten. Gött, tänkte jag, men det gjorde inte min mage. Jag har bott på toaletten nu på morgonen. Det blir inga fler Panodil för min del. Synd, för de hjälpte ju mot febern.

JAG MÅSTE JU BLI FRISK TILL FREDAG!!

En mysig julhelg

Vi har haft en jättebra jul med mycket god mat och mycket skratt. Och jag fick klockan jag ville ha. :) Tack älskling!

Nu däremot är det inte lika bra. Sitter här med feber och fryser. Andreas åkte på det på julafton så jag är hans första offer. Får hoppas det går över fort. Men men, det är bara att gilla läget och kurera sig.

Bilder från helgen kommer så småningom.
Ha det fint!

Vår julgran

Julgran.

Älgkrock

Älgkrock

Pappa krockade med en älg idag. Eller egentligen var det älgen som krockade med pappa. Det var visst en jäkla smäll, men allt gick bra som tur var. Bilen behöver dock en operation. Man borde fasen reflexmärka älgar så de syns i mörkret.

Ett litet utbrott

Nu är jag trött på kylan. Det är kallt och jävligt när man går TILL jobbet. Det är kallt och jävligt jobbet. Det är kallt och jävligt när man går hem FRÅN jobbet. Missförstå mig rätt, jag tycker det är jättemysigt med snö och lite kyla, men nu har jag fått nog. Näsan rinner i ett, halsen gör ont och jag känner mig allmänt halvdassig. Jag trivs bäst med vår och sommar, så enkelt är det.

Världspremiär!

Änglagård - tredje gången gillt
Idag har jag bokat biljetter till Änglagård - Tredje gången gillt. På fredag intar vi biografen för att bli bland de första i Sverige att se den. Ni andra får vänta till den 25:e. ;) Visst är det lite coolt?! Världspremiär i lilla Uschlehamn. Premiären är den 16:e för skådelspelare och VIP-gäster. På natten visas den för allmänheten för första gången. De biljetterna såldes slut snabbt, men orka vara uppe så länge. :P Så vi slog till dagen efter. Yeah! Nu måste vi bara catcha up med de två första filmerna i triologin.

Årets idolvinnare

JAY VANN! Precis som det ska vara. Hoppas nu han får bra låtar att jobba med. Och vad tycker jag om vinnarlåten? Hm...ja, alltså...efter första lyssningen tyckte jag att den var kass, efter andra inte riktigt lika dålig, efter tredje ännu en aning bättre, så den växer. Men den slår inte förra årets vinnarlåt, Higher, som är klart bäst hittills av alla vinnarlåtar.

Sovmorgon is the shit

Ledig dag! Det behövdes kan jag säga. Och nu blir det inte en riktig sovmorgon innan nästa torsdag. Det är med andra ord jobbhelg på G. Igår blev det lååååång dag på jobbet, 6-18.30 på grund av kundkväll. Vi bjöd på julmat och folk flockades. Gott var det, jag slapp göra kvällsmat igår. ;)

Ska snart ut till Gällstad en sväng. Inte för att jag brukar hitta några kläder där, men jag måste komma ut på något. Pallar inte att sitta hemma hela dagen och rulla tummarna. Ikväll ska Thomas iväg på julbord med jobbet så jag har tv:n helt för mig själv. LYCKA! ;)

Nu, hårplattning!

Julbordsshow med Elvis o Co.

Ikväll är det firmafest på Åhaga i Borås. Julbord och underhållning i form av Queen, ABBA, Beatles och Elvis. Inte illa pinkat alls. :D Ska bli sketaskoj. Tyvärr krockar det med vår glöggfest här i huset, men de får helt enkelt klara sig utan mig. Jag hinner vara med lite i början i alla fall. Dags att börja göra sig i ordning!

Julshow Åhaga

Dagens kändis

Thomas är med i dagens UT (Ulricehamns Tidning)! :D

Thomas i UT.

Kallt så in i norden!

Fy fan vad kallt det är ute nu. I morse var det -19 och i trakterna utanför stan var det runt -27. Trodde jag frös ansiktet av mig när jag gick till jobbet. Och tror ni man blir varmare när man kommer dit? Nope, man får gå och frysa hela dagarna. Händerna är som isbitar. Inne hos oss i kallskänken är det bara 14 grader, utanför i delikatessen 12-13 grader och stackarna i förbutiken går runt och fryser i 6 (!) grader. HELT SJUKT!! I morgon ska det komma någon snubbe och byta något filter. Hoppas verkligen det gör att värmen höjs för som det är nu kommer hela bygget att bli sjuka. :S