Poppa Joe

Kan man bli annat än glad av den här låten?
Man vill ju bara studsa runt med världens största leende i ansiktet. :D

Världens roligaste dröm

Jag måste bara berätta om min jobbarkompis dröm i natt. Jag skrattade länge efter att hon delat med sig av den. Helt klart det roligaste jag hört på länge. Okej, här kommer det, hon drömde att hennes brorsdotter var en bit Scans leverpastej. EN BIT LEVERPASTEJ!!! :D Utan ögon, ben, armar...ja, bara en klump pastej, som föll ihop eller blev grå eller vad det nu var. Ambulans tillkallades och pastejen blev varmare och slapp hamna i komposten. ;)

Hehehehehe, undrar hur en drömtydare skulle tolka den. :D
Dagens höjdpunkt! Tack Annika! :D

Andreas

Andreas kommer säkert vilja strypa mig för att jag lägger upp de här bilderna. Fel kläder och håret på ända, men jag gillar dem trots att de inte är av världsklass. :)

Andreas

Andreas

Inget vatten

Fan, vad jag hatar när vattnet är avstängt utan förvarning. Det är inte första gången det händer. Fräscht efter ett toabesök när man ska laga mat liksom. Som tur är hittade jag våtservetter.

Falk mot OS

Måste säga att det är jäkligt kul att vara Ulricehamnare och titta på damernas skidsprint nu för tiden. Hanna Falk är grym! Hoppas hon lyckas bra i OS och kör skiten ur Majdic, Sarinen och Co som hon gjorde idag. ;)

Snabba cash

I går var jag och Ottilia och såg Snabba Cash. För en gångs skull har jag inte läst boken innan så jag gick in med helt öppna sinnen utan några bilder hur den skulle vara. Och den var riktigt bra. Bra skådespeleri, bra dialoger och bra scenografi.

Filmen i korthet: JW låtsas att han är rik för att ta sig in bland stekarna på Stureplan. För att få in pengar kör han svarttaxi och blir tillslut mer och mer indragen i den undre världens knarkaffärer.

Undrar hur mycket sån här skit det finns ute på gatorna egentligen. Antagligen sjukt mycket mer än vad man tror. Det är tragiskt. Det är lite av känslan jag fick när filmen var slut. Tragiskt.

River flows in you

Jag blir så sjukt sugen på ett piano när jag hör och ser sånt här. Vill ha ett NU!

Biljardvinst

Det är torsdag vilket betyder ledig dag för mig. SKÖNT! Det blir en sväng till brorsan och 1000 meter i simbassängen i eftermiddag. Känns bra att vara igång med simningen igen, även om det kändes lite i armarna i måndags efter ett ganska långt uppehåll.

Igår var vi i Borås hos Carro, Daniel och charmtrollet Elvira. Det åts god tacos innan vi gav oss iväg för att spela biljard. Killarnas egon fick sig en törn när jag och Carro faktiskt vann de två sista matcherna mot dem. :D Nästa gång ska vi klå dem i bowling. ;)

Istid

Fy satan vad kallt det är idag. Nästan 25 minus var det i morse när jag skulle till jobbet och det har legat runt det hela dagen. Näshåren fryser ju till is på nolltid och kinderna, hakan och nästippen önskar de vore i Thailand eller något. Men i morgon ska det bli mildare (om de inte ändrat sig igen) och min kropp tackar och tar emot.

Nya lyan

Här kommer de första bilderna på nya lyan och jag förstår inte ett skit av hur vi ska få plats där. Det ser så pyttelitet ut när man går förbi, men förhoppningsvis har de räknat rätt så att allt ska få plats. ;)

Nya lyan
 

Adjöss med julen

5 dagar in på 2010 och vad ska jag säga...det kunde börjat bättre. Jag hoppas innerligt att det blir det bra år.

Annars händer inte många knop. Jobbar så gott som hela veckan. Min helhelg nu igen. Känns som att det alltid är den helgen. Att fyra veckor kan gå så fort är helt ofattbart.

Julpyntet här hemma är väck. Fick ett ryck i söndags och städade undan allt utom adventsstjärnan, men den åker nog snart också. Det är alltid lika skönt när julsakerna försvinner. Mot våren, värme och grönska!