Gardiner i vardagsrummet

Mamma, här har du önskebilden på gardinerna. ;)

Gardiner vardagsrum

En titt i kök och hall

Så här ser köket ut för tillfället. Jag håller på och ändrar hela tiden, men nu känns det lite mer som jag vill ha det.

Kök

Den lilla byrån i hallen har varit svårast att få till. Är inte överdrivet förtjust i blå inredningsprylar, men eftersom alla fat vi har av någon anledning är blå (har fått dem i present), så får det ena stå där. Så länge i alla fall. Tavlan ska upp på väggen sen, om vi nu ska ha just den där. Det här med vart tavlorna ska sitta är svårt.

Hallbyrå

Shoppingdag

Idag blev GeKås-resan avklarad. Vi kom iväg kvart i sju i morse och var hemma ett. Det kallar jag effektivt! Två timmar inne på varuhuset, sen hade Thomas fått mer än nog. Ändå var det han som ville dit. ;) Nu hänger det, till min förfäran, ett rött skohorn med Ullareds-Kjell på. Thomas stora idol. *skratt* Annars kom vi billigt undan. Blev inte alls så dyrt och sambon var helt förvånad. :) De håller på att spela in nya säsongen av Ullared på Kanal 5 för fulla muggar så det gällde att se upp så man inte hamnade på bild. ;)

Väl hemma hämtade jag ut mitt paket från H&M. Sjukt snabb leverans för en gångs skull. Beställde i fredags och idag kom det. Allt passade dessutom. :D

Några av H&M-plaggen jag köpte:

H&M kläder

Och Thomas var och bytte sin nya cykel, som inte levde upp till förväntningarna, mot en annan mountainbike. Ursnygg!

Bra dag helt enkelt och alla är nöjda. :)

Hade tänkt lägga upp bilder från Ullared och på cykeln, men Thomas mobil bara glappar så jag får inte över dem till datorn just nu. Kanske kommer framöver istället.

Lite motion på kvällskvisten

Semestern har äntligen börjat. Idag blev det först en sväng till Andreas och sen till mamma och pappa. Framåt kvällen åkte jag och Thomas ut till skidbacken för en promenad uppför branten. Finare utsikt i verkligheten än på bilden.

Från skidbackens topp

Vi pustade ut när vi nådde toppen. Jag flåsade mest. ;)

Uppe på toppen

Det finns även ett torn på toppen som man kan gå upp i. Inte öppet medan vi var där. Dessutom kostar det pengar för att få se utsikten därifrån.

Tornet

Himlarna avlöser varandra

Idag fick vi uppleva ytterligare en häftig kvällshimmel.

Häftig himmel

Rosa kvällshimmel

Otroligt fin himmel en stund ikväll. Var tvungen att fånga det på bild. :)

Rosa himmel

Sista veckan innan semestern

En jobbvecka kvar innan det äntligen är dags för semester. Jag kör hårt in i det sista. Måndag till söndag, men förhoppningsvis får jag ledigt på torsdag om det inte är alldeles för mycket att göra. Jag är sååå trött på jobbet just nu. Fyra veckors ledighet är mer än välkommet för att få nya krafter inför hösten. Jag och Thomas lyckades få alla veckor tillsammans och till skillnad från förra året då vi flängde runt i två veckor (Zakynthos och Paris) har vi inget direkt planerat det här året. En tripp till GeKås blir det så att Thomas får se fenomenet IRL. Han har varit helt besatt av Ullaredsserien. ;) Sen kanske en sväng till Bohuslän och campa några dagar, men vi får se vad vi känner för. :) Ska också försöka få tillbaka fotoinspirationen som varit på villovägar det senaste. Kameran ligger och väntar på mig.

För övrigt har vi kommit i ordning bra i nya boendet även om allt inte är på plats än som tavlor och gardiner överallt, men det kommer. Nya utemöbler pryder uteplatsen sen ett par veckor. Blev superbra! Snygga och bekväma, kan det bli bättre? ;)

Nej, nu blir det sängen så jag orkar upp vid halv sex i morgonbitti.
Natti!

Love the way you lie

Ytterligare en favorit just nu.

TV-beroende? Javisst! ;)

Efter en massa missförstånd från hyresvärden kan vi nu äntligen se på tv igen. :D Helt underbart! Jag kan se på Morden i Midsommer från vår egen soffa ikväll. ;) Och det verkar fungera utan krångel. Vi valde Telia digital-TV (pga kanalutbudet) och har varit lite oroliga för att det ska sega ner bredbandet m.m. men det verkar det inte göra, precis som snubben i telefonen sa till mig. :D

Nya favoriten i högtalarna

Så jäkla bra låt!


Ring, ring...

Nu har vi äntligen fått telefonen inkopplad (blev felkopplat i hela huset först - KAOS :P), så snart borde bredbandet kopplas in (sitter just nu på mobilt bredband) och efter det kanske vi kan få till lite tv också. Det suger att inte ha tv. Är inte alls beroende, men en del vill man ju se...som VM, Sporten, Allsången och Morden i Midsomer framöver.

Nu ska jag sätta mig på uteplatsen och läsa. Tyvärr gick solen i moln igen, men varmt är det ju. :)

Ciao, ciao!