Kök och badrum

Här kommer några kassa mobilerbilder på köket och badrummet. :)

Köket

Köket

Badrummet

Flytten

Vi håller på att flytta för fullt. I natt sov vi där för första gången. Sov som stockar. Vi var helt slut efter allt bärande. Det känns inte riktigt som hemma än, det luktar alldeles för nytt för det. ;) Men bara vi får upp lite tavlor på väggarna så blir det nog bättre. :) Ska försöka lägga upp några bilder snart. Kanske i morgon. Håll till godo.

Flyttdags

Till helgen kan vi börja flytta in i nya lägenheten, lönen blir bättre än väntat den här månaden, jag har varit och provsuttit utemöbler och cykeln är äntligen inlämnad på service. Allt känns jävligt bra just nu. :D

Tänk när jag fick syn på annonsen i tidningen i september förra året om att det skulle byggas nya lägenheter. Thomas var i Stockholm den helgen, så där satt jag ensam med mina nysmidda planer och hoppades på att alla lägenheter inte skulle vara tagna innan måndagen kom. Det var dem inte och sen dess har det varit en lång väntan, men nu är det alltså äntligen dags. Fan vad skönt! :D

På kalas

Har varit hos Andreas en sväng och mumsat tårta. Eftersom han och Sandra var i Frankrike under hans födelsedag blev det ett litet försenat kalas. Presenterna (av oss en klotgrill, grillverktyg och tre påsar grillkol) ställde vi in i hans lägenhet medan de var borta så att han fick sig en överraskning när han kom hem. En grillkväll framöver är alltså att räkna med. :)

Sandra och Andreas

Kärleksfullt kungabröllop

Victoria och Daniels bröllop

Vilket vackert bröllop. Nästan så man blev tårögd ju. De ser så kära ut när de tittar på varandra. Och Daniels känslosamma tal kändes som att det kom från hjärtat. Inte stelt och påtvingat. Bara alldeles, alldeles underbart.

Och Victorias klänning. Jättevacker och enkel. Full pott! 

Sen är ju vi i Ulricehamn lite extra stolta över tårtan. Vår egen Günter Koerffer stod för den och var på plats för att skära upp mästerverket.

Nästan så man själv vill gifta sig nu ju. ;)

Wavin' flag


Jag har fatsnat totalt för den här låten. Skönt gung och man blir så himla glad av den. :D

I eftermiddag bär det av till Borås tillsammans med Ottilia för en helkväll och eftermiddag med Carro. Tjejkväll på G med andra ord. Det blir bröllopstittande (går inte att missa!), tacos och biljard. :)

Mot stadens höjder

Ikväll blir det grillning hos mamma och pappa. Gottgottigottgott!

Mamma och pappa

Dagens kurs

Idag var jag iväg på en kurs i "butikshemsidor" i Göteborg. Älsklingen var så himla snäll att han tog ledigt för att kunna hänga med. Jag hade aldrig hittat själv. Shit pommes frites vad det är många gator, skyltar och filer att hålla reda på. Meningen var att han skulle roa sig i storstan hela dagen, men det blev ändrade planer så jag fick ett sms om att han åkt hem istället. Trots det kom han ändå och hämtade mig. I Göteborg. <3

Kursen var helt okej. Inget svårt program egentligen. Kändes mest som en liten uppdatering av högskolan. Inga direkta nyheter för min del om man bortser från själva publiceringsprogramet. Webbansvarig nästa kanske? ;)

En glad student

Igår morse åkte jag, mamma, pappa och mormor upp till Stockholm för att fira kusinens student och jag knäppte en massa bilder. Kände mig nästan som en paparazzi ett tag. ;)

Max student

En stolt mamma med en enormt duktig och ambitiös son. Ni skulle se hans betyg. ;) 

Stolt mamma

I huvudstaden är studenterna en aning vildare än vad vi är här i Ulricehamn. Så fort de sprungit ut och tagits emot av vänner och familj, byter de om för att sedan åka iväg på lastbilsflaken. Så långt är allt normalt, men sen går hela färden ut på att spruta så mycket öl (och cider) på varandra som möjligt. Det gällde att inte stå för nära för då fick man sig en dusch. De är helt galna. ;) Max gav upp efter en dryg timmes åkande för att han frös och kom hem med trasig tröja och luktade förjäkligt. :P

Genomblöt student

Väl hemma blev det en liten tupplur för studenten för att sedan gratuleras av vänner och familj. Supergod mat förövrigt. :)

Studentmottagning

GRATTIS kussen!!! Jag är stolt över dig!

Badrummet börjar ta form

Badrummet

Klipp från Green Day konserten

Ett Ullevi i extas

Green Day Ullevi 2010

Vilken kväll! Viiken allsång! Vilken stämning! Green Day fick hela publiken (drygt 27 000) att vara delaktiga. Det var grymt!
Aftonbladets recension säger det mesta om konserten, tycker jag. Green day är bra på skiva, Green Day är bra live. Det är så det ska vara. En kväll att minnas.

I övrigt: Johnossi var okej och Joan Jett kan fortfarande.

Mot en helkväll på Ullevi

Ikväll är det fullt ös på Ullevi som gäller. Green Day, Johnossi och Joan Jett intar arenan och längst bort, längst upp, sitter vi och njuter. ;) Det fick bli sittplatser, vi börjar bli gamla och orkar inte stå upp så länge som det krävs med ståbiljett. :P Ska bli sketaskoj det här!