Påskvecka

Inte för att det berör mig något nämnvärt. Är ledig torsdag som vanligt och så får jag ledigt fredag eftersom vi inte får jobba alla röda dagar, men sen jobbar jag påskafton, påskdagen och annandagen (eftersom det är min helhelg nu igen). Låter kul va? ;)

Idag blir det lunch på Kina med Thomas och Andreas, kanske Sandra också och efter det blir det målning hos A. Min idé eftersom jag tycker hans väggar är grymt äckliga och fula. Kommer bli så mycket fräschare efteråt. :)

So long!

Earth Hour

Här hemma släckte vi ner allt utom tv:n och datorn igår kväll. Jag ville inte missa Milleniumavsnittet och Thomas ville ha något att göra under den tiden också. ;) Men hur som helst kom jag på den fantastiska idén att ta ett kort på andra sidan sjön när det var nedsläckt för att få en före- och en efterbild, men så fort jag lyft kameran till ansiktet tändes gatubelysningen igen. Redan efter en kvart, tjugo minuter. B! Så det blev inget kort.

Tapetjakt i motvind

Var inne på Flügger för att titta på hur den senaste tapeten jag fastnade för såg ut i verkligheten. Jo tjena, det visade sig att den har utgått ur sortimentet. Suck och stön. Det blev att börja om från noll igen. Bläddrade i massa kataloger och fastnade för tvärrandigt. Expediten föreslog en katalog. Naturligtvis var den utlånad. Good luck today, Therese. :P Glömde bort att jag kunde skrivit upp mig på väntelistan, så det får bli ytterligare en tripp eller två dit.

Lite halvdassig

Månadg igen. Visst känns det som att det alltid är måndag? Skumt. Nåja, vaknade osäker på om jag kunde gå till jobbet i morse. Hade feber igår kväll och i natt, men var feberfri när jag vaknade, så jag traskade dit. Skönt att mina måndagar är korta. Slutar tolv. Men nån skit i kroppen har jag. Halsen är inte helt okej. Får små hostattacker emellanåt. Det blir en lugn eftermiddag tror jag. Hade planer på att gå till Flügger och kolla tapeter, men tar nog det på onsdag och lägger mig i soffan och ser på film istället. Låter bra va? 

Drip-Drop

Efter några lyssningar på Azerbajdzjans bidrag till Eurovision Song Contest i maj måste jag säga att jag gillar den skarpt. Riktigt bra och skön låt och inte blir det sämre av att det är svenskar som skrivit den; Anders Bagge, Stefan Örn och Sandra Bjurman. Jag kommer hålla en eller två tummar för den här låten. Andra länder, inklusive Sverige, har mycket att bevisa för att sno min röst.

Tre år åt skogen

Vilken upplyftande artikel jag hittade på aftonbladet.se. NOT! Snacka om att ha läst fel utbildning, även om det inte såg så mörkt ut när jag började plugga. Men något måste jag ju ha lärt mig som kan bara till nytta...eller? Hm...

Fel utbildning

Fönster och ytterdörrar på plats

Nya lyan

Den här tapeten då?

Tapet

Den är också från
DecorMaison, men jag vet inte...usch vad svårt. I mitten av april måste vi bestämt oss. Det är fortfarande fondtapet i sovrummet som gäller.

Men åååå.....

....Salem skulle ju vunnit. Men jag hade på känn hela tiden att lilla Anna skulle ta hem det. Är inget stort fan av låten. Lite tam tycker jag, men får väl hoppas att Europa gillar den bättre än mig. Pernilla kom i alla fall sist. YES! Det var längesen jag ogillade en låt så mycket som den. :P

Tapetångest

Jag har lite beslutsångest. Sitter och tittar i tapetkataloger för att välja en fondtapet till sovrummet i nya lägenheten. Skitsvårt att veta hur det ser ut på en hel vägg ju. Visst, man kan provtapetsera på deras hemsidor, men det ger ändå inte riktigt samma intryck. Är lite inne på den här nedan från DecorMaison. Den är fin i katalogen, men jag vet inte. Det kanske blir för mycket mönster trots allt. Hm...och Thomas kan man inte fråga för han säger att alla tapeter ser likadana ut, hur nu det är möjligt. :P Övriga väggar blir antikvita eller i äggskal som vi har nu.

Svart tapet

Min nya klocka...

...and I looove it!

Mina nya klocka

Stolta bilägare

Nu är vi stolta bilägare till en Volvo V50. :D
Fasen vad vuxna vi känner oss nu. ;)
Bild kommer.

Ett missat Vasalopp med bra utgång

Jag vet inte när jag missade Vasaloppet senast. Om det ens har hänt tidigare, men idag gjorde jag det. Min jobbsöndag. Jag har grämt mig över det i flera veckor. Det är tradition och mysigt att ta med sig täcket till soffan och krypa ner medan Jakob Hård och Anders Blomqvist kommenterar timme efter timme. För att inte tala om den obligatoriska älgbilden. Syntes de fula, fyrbenta djuren till längs spåret idag tro?

Som tur var stod radion på i bageriet så när målgången närmade sig sprang jag in dit, hoppades att inga kunder skulle komma just då, och fick höra Jörgen Brink gå i mål som etta. Ett litet ljus i mörkret. ;) Tre Ulricehamnare bland top tio. Markus Jönsson (9), Dan Moberg (10) och Oskar Svärd (7). Han räknas även om han numera tävlar för Vålådalen. :P Inte illa pinkat för den här lilla staden. :D

Billetande

Thomas körkort
Körkorten har bytt design sen jag tog mitt. Lite smådetaljer som är annorlunda, men vad gör det, samma funktion ju. ;) Vi var inne i varenda bilaffär i stan idag för att se vad de hade, men hittade ingen bil som föll oss i smaken. Eller ja, vi hittade ett par, men de var inte gjorda för våra plånböcker tyvärr. Det blir att leta vidare.

Han klarade det! :D

Thomas klarade uppkörningen! :D Grattis älskling! Nu kanske vi kan börja spana efter bil på allvar. ;)