Kurs i Göteborg

Nu är det mindre än en månad kvar till flytt. Som jag längtar! :) Och har vi tur så kanske vi kan börja flytta in redan till midsommar. Vi var uppe och kollade i lägenheten igår, men det var inte mycket som hänt sen sist. Köket  och badrumsmöblerna (säger man möbler om toalettstol osv?) är inte på plats, liksom klinkersen i hallen och så är det mycket kvar att göra utanför än. Men på 3-4 veckor hinns det göra mycket.

Idag frågade chefen mig om jag ville åka iväg på en endagskurs i butikshemsidor i Göteborg. Självklart ville jag det. :) Jag menar, det är ju ändå sånt jag är utbildad i. Ska bli superskoj, men det jag är mest nervös för är att hitta dit. Jag är ju helt ensam. Och jag ensam körandes i Göteborg...njae...inte huvudalternativet direkt kanske. ;)

Tyskland 12 poäng

Tyskland vann. Helt okej! 10 av de 13 låtar jag skrev upp hamnade på topp 10. Inte så illa gissat. :) Men nu blir det sängen. Jobbdag i morgon. Natti!

Yngsta rökaren?

En 2-åring som röker 40 cigaretter om dagen. HEMSKT!

Och så slapp vi Anna

Inget Sverige i Eurovisionsfinalen på lördag. Någon som är förvånad? Inte jag. Jag har ju sagt hela tiden att det är värsta tråklåten. Mohahaha! Men jag ska sitta bänkad ändå. :D Azerbajdzjan och Albanien. Kan någon av dem ta hem hela skiten kanske?

Mischa

Mischa

En helg i Lund

Helgen spenderades hos Birgitta och Camilla i Lund. Trevlig helg och kul att träffas igen. Senast vi sågs var i augusti och det är ju alldeles för lång tid egentligen. Men vad fort dagarna gick. Plötsligt var man hemma igen och nu väntar tio dagars jobb för min del. Det behövdes en liten minisemester och få komma bort från stan lite. "Bara" nio veckor kvar till semestern nu. Nedräkningen har börjat. ;)

Helgen bjöd på god mat, både på restaurang och hemma hos Birgitta, en massa bus med Mischa, en liten shoppingrunda som blev fiasko då ingen orkade prova eller kolla ordentligt då det var så kvavt och klibbigt väder och ett litet besök på Lundakarnevalen. Självklart missade vi inte Champions League finalen och hur Sverige kunde schabbla bort finalplatsen på åtta sekunder behöver vi ju inte ens gå in på, men grattis till bronset!

Det var inte lätt att få Mischa att ställa upp på bild, men här är hon i full färd med att leka brud...eller något. ;)

Mischa

Första poängen bärgade

Ulricehamn Chargers första hemmamatch

Ulricehamn Chargers tog äntligen sina första, efterlängtande poäng. Och det i första hemmamatchen. :) Det blev förlust, men bara med 14-6. Lite skillnad mot förra matchen då det blev 86-0. ;) Jag tycker de spelade riktigt bra. Kul att se! :)

Vi borde nog köpt oss en lott idag

Thomas nycklar har varit borta sen i måndags kväll. När han kom hem efter jobbet hittade han dem inte. Efter att ha kollat igenom säkerhetskamerorna på hans jobb kunde han lokalisera dem till kvart i sju. Så på kvarten det var kvar tills han slutade måste de försvunnit. Alla jobbarkompisarna har varit inblandade i letandet. Mamma och pappa har letat. Jag har letat. Jag var till och med på hans jobb idag och tittade under och i hyllorna utan resultat. Kunderna måste undrat vad jag var för någon knäppis. :P Jag har frågat honom flera gånger om han kollat i genom jacka och byxor ordentligt. Jajemen, har jag fått som svar. Nyss fick jag för mig att ändå ta mig en titt i snickarbyxorna och vad hittade jag nästan direkt. NYCKLARNA! I fel ficka, under tumstocken. *skratt* Thomas min var värd allt. Tror ni han kommer att retas för det här på jobbet framöver? ;) Men vilken lättnad som föll från båda våra hjärtan. :)

Och som om inte detta vore nog. I början av februari var Thomas iväg på "studiebesök" med jobbet och hade med sig min kamera. När han kom hem fattades mitt extrabatteri. Jag var lagom glad kan jag säga. Han ringde till killen som han åkte med om han kunde kolla sin bil, men han hittade inget. Idag kom snubben in på Thomas jobb och berättade att bilen varit på service och att han samtidigt bad dem att städa bilen invändigt. Och vad hade han med sig? BATTERIET! Vad är oddset för det? Nu håller jag på att ladda det för att se om det fortfarande fungerar.

Borde vi köpt oss en lott idag också kanske?

Ekchock

Jag hinner få magsår innan vi flyttat. När jag gick upp till lägenheten igår fick jag en liten chock ännu en gång. I köket/vardagsrummet stod köksdelarna. Inte i vitt som det står i papprena och som de sagt till oss utan i ek. I EK!!! Jag vill inte ha ek. Inte när det är ekgolv och vi har köksmöbler i ek. Panik! Tänkte att de kanske ställt in fel hos oss, så Thomas ringde i morse. Nä, då har de ändrat. Det var meningen att alla skulle vara informerade om detta, men att de kunde glömt någon. No shit! Det är sex lägenheter, inte så många att hålla reda på. Fasen vad irriterad jag blev. Pappa ringde och frågade vad de sysslade med och nu ska vi få vitt i alla fall. Tack! Hoppas bara det är vitt nu och inte någon dassig gulvit färg. Då går jag under helt.

Matchdag och slappesöndag

Då var det söndag igen och jag är ledig. Så skönt att bara kunna slappa. Ska nog ta en promenad till nya lägenheten snart och se om det hänt något mer och sen ta bilen upp till mamma och pappa. De kunde bjuda på mat sa mamma och det är ju lite svårt att säga nej till. ;) Thomas har sin första match på några år idag. I Karlskoga. Det blir några timmar i buss. Nästa helg är det första hemmamatchen och då är jag på plats för att titta. :)

Slänger in den här låten som det är mycket prat om nu. Jag gillar det, han är GRYM, men frågan är ju hur han kommer låta när målbrottet sätter in. ;)

Ny frisyr

Besöket hos frisören idag slutade med en ny frisyr och jag känner mig, för en gångs skull, riktigt nöjd. Kul att inte se likadan ut jämt. ;)

Min nya frisyr

Nya lägenhetsbilder

Färgerna återspeglas inte exakt, men efter ommålningen igår är jag helt nöjd igen. :) Vitt, vitt, vitt. Inte mot gult som det blev först. Och de har börjat måla fasaden. I veckan ska köken anlända så nästa vecka hoppas jag på att kunna visa er det. :)

Målat i nya lägenheten

Äntligen ledig

Mina elva jobbdagar i sträck är över. Finally! Det känns i kroppen. Det har varit stressigt och tröttsamt på jobbet. Men idag är jag ledig, liksom hela helgen och då blir det tjejkväll med grillning och bowling. Ska bli superskoj!

Fick ett totalt sammanbrott tidigare i morse. Färgen i nya lägenheten suger. Ser gult ut. Mina värsta farhågor besannades med andra ord och för att måla om vill de ha 4-5000. Inte en chans så nu ska vi måla om själva. Alltid ska det vara nåt som skiter sig. It sucks big time, men är vi 3-4 stycken ska det nog gå rätt snabbt. Hoppas jag. *ett stort suck och stön*

Rock 'n' Roll baby

Joan Jett and The Blackhearts blir förband till Green Day på Ullevi. Spännande! De har en hel del bra hits på lager så de ska nog inte ha några problem med att värma upp publiken. Åtminstone inte mig. :)