Ny glassfavorit!

Ben & Jerry's Half Baked har fått konkurrens! En ny favorit har letat sig in i frysen, nämligen Berte glass Kladdkaka från SIA. Har ni inte smakat den så måste ni göra det, den är underbart god. Nackdelen är väl priset som ligger på samma nivå som Ben & Jerry's. Men smakar det, så kostar det. ;)


Berteglass kladdkaka

Håkan himself

Håkan Hellström på Åhaga.

Tro't eller ej, men det här är den bästa bilden på Mr Håkan Hellström som vi fick med oss hem. Den där Iphonens bildkvalitet är inte att jubla över direkt, men man ser åtminstone att det är Håkan och det är ju inte fy skam. ;)

andreashultgren.com

Nu tycker jag att ni ska spana in brorsans hemsida som äntligen är klar. :)

Fullspäckad påskdag

Jösses, det känns i kroppen att börja spela golf. Idag är det möjligen lite, lite bättre, men igår var det hemskt. Har ont i hela högra kroppshalvan från rumpan och uppåt plus vänster handled. Men kul är det! :D Fast svårt så in i bomben. Jag vill aldrig hamna i en bunker. Alltså, att få upp bollen därifrån på rätt sätt utan att nudda sanden med klubban innan slaget...shit pommes frites, säger jag bara! Pliktslag, here I come. Typ. 

Gårdagen avslutades med Håkan Hellström i Borås. Han kan den mannen. Jättebra live! Kvällens stora notering: hundratals converseskor. Vart man än tittade hade alla sådana, helt sjukt. Dags att haka på trenden? Hade trevligt sällskap av Cecilia och Danne också. :)

Hade gärna varit på plats på Borås Arena igår också. Vi hade hunnit, men det kändes som ett lite väl tajt schema med allt på samma dag. Typiskt att Elfsborg-Malmö skulle spela just igår, men skåningarna krossades så det bara skrek om det. 3-0 och säsongens första trepoängare bärgades. :D

Gästrummet börjar bli klart

Gäst-/datorrummet har fått tavlor på väggen, en sänglampa och växter i fönstret. Plast såklart. ;) Men det var bara för att det är de enda växterna, plast som levande, som jag hittat i rätt storlek. :)

Vårt gästrum.

Nytt på bordet

Vår uteplats.

Vår uteplats.

Nytt i badrummet

Igår blev det en spontantripp till Jönköping och den här svarta hörnhyllan fick följa med hem från IKEA. Vi behövde lite mer förvaringsplats och den här passade perfekt. :)

Vårt badrum.

Mot golfbanan

Efter många om och men har jag börjat gå en golfkurs. Första lektionen var ikväll då vi gick igenom vett och etikett på golfbanan. Herregud, det är ju knappt man vågar ge sig ut där bland alla erfarna golfare sen. :P Nästa gång ska vi börja slå. Är skitnervös över att inte få iväg den där sketna bollen. Måste inhandla golfklubbor också...och skor...och ett par pikétröjor...och så medlemsavgift på det...pengarna flyger iväg. Usch! Men det kanske det är värt om det nu är så skoj som det ser ut att vara.

Chris Medina

Man kan inte bli annat än berörd av detta. Titta först på klippet från American Idol och lyssna sen på låten i andra klippet. Tårarna rinner...

Underbart fin låt.

Bowlingresultat och fönsterputs

Bowlingen igår gick hyfsat. Min första serie var en smärre katastrof, men i andra slog jag till med kvällens bästa serie, 136 p. Det kan jag leva på ett tag. ;) Totalt sett efter två serier vann Andreas (245 p), tvåa kom Thomas (238 p) och trea kom jag (235 p). Jag nosade dem i baken tillslut. Nästan gång tar jag dem!

Idag studsade jag upp, pigg och glad, när Thomas klocka ringde halv nio. Jag fick för mig att putsa fönstren. Stod helt enkelt inte ut med de urskitiga glasen längre. Sagt och gjort. Fönstreputsutrustningen åkte fram och jag satte igång. Och vilken skillnad det blev! Nu ser vi ju ut igen. ;) Hoppas bara det ser bra ut när solen ligger på också. :P Jag har sovrumsfönstret kvar, men det tar jag i morgon. Nu funderar jag på att tömma krukorna på vissna växter som stått ute hela vintern. Ja, så får det bli.

Hej så länge!

Ledig helg!

Äntligen helg! Har inte varit ledig två dagar i rad på en månad så den här helgen sitter fint. Och bra väder ska det bli. Underbart! Tror utemöblerna åker fram på söndag. :) Det göttiga är ju att jag är ledig på måndag också (om de inte ringer in mig). Planerna i helgen är bowling följt av fondue hemma hos mamma och pappa i morgon och födelsedagskalas hos kusinen på söndag. Annars slappande och lite fix här hemma. Ikväll ska jag ta och kolla på Dumma mej. Har blivit tillsagd att jag måste se den för att den är så rolig och självklart måste jag bevittna det med egna ögon. ;)

Dumma mej.

Nya jackan och nya bootsen

Ny jacka och nya boots.

Jag var tvungen att blurra ansiktet för jag såg inte klok ut. ;)