Good vs. bad

Jordens befolkningsantal har spräckt 7 miljardersgränsen (bra eller dåligt?), Thomas har äntligen (läs tyvärr) vunnit i bordshockey och jag har ångest över att ha vräkt i mig en tallrik glass med kolasås efter 1000 meterspasset i simhallen. Bra kväll? Nja, sådär va. :P

Men jag är glad ändå. Jag har torkat golven vilket innebär ett rent och fräscht hem, gjort matlåda tills i morgon, rensat ur garderoben (en pappkasse fylldes), tittat på Ensam mamma söker (My gör en glad), 2 ½ men, Grey's Anatomy, Secret Circle och Desperate Housewives och så har jag ju trots allt simmat 1000 meter oavsett glassintaget eller inte. Så det goda överväger nog det dåliga, eller hur? Nu blir det Sportnytt och sen sova!

Tänk att jag har varit på Husfrugatan! När vi var där var det Halloweenpyntat. Idag såg jag Halloweenavsnittet. Häftigt! ;)

Wisteria Lane

Årets Halloweenpumpa

Halloweenpumpa

Eftersom jag alltid gjort
elaka pumpor innan fick det bli en glad en i år. :)

9-5 och 9-3 till mig

Hockeyspel

Vi, eller snarare Thomas, har köpt ett hockeyspel. Det är skitskoj! Jag spelar ut honom totalt. Det hade han nog inte räknat med. Måste säga att det känns hur bra som helst.

Thomas: Fan, man blir ju våldtagen av sitt eget spel!

:D

Bäst ikväll

Bowlingresultat

Igår blev det mat på Kina och efter det två timmars bowling med Andreas och Sandra. Jag ägde skiten ur dem! ;) Två serievinster, en delad serievinst med Andreas och Thomas och en andraplats. Mina sammanlagda poäng ser ni på bilden. Som sagt, jag ägde!

Therese bowling

Hallspegel

Hallspegel

Vi (läs jag) har äntligen hittat och fått upp en spegel över hallbyrån. Nu ser det mycket mer inbonat ut. Tummen upp!

Fönstertvätt

Fönster

Idag tog jag äntligen tag i saken och tvättade fönstrena. De såg rent ut sagt för jävliga ut. Flugskit precis överallt. Nu ser man ut igen. Och det känns så himla fräscht.

EM nästa!!!

Sverige är i EM nästa år!!! Kan ni fatta? 3-2 över Holland. Fy fan vad gött!! :D

Ny TV

TV

Efter två vändor till Jönköping i helgen står nu vår nya älskling i vardagsrummet. 46" stor och alldeles, alldeles underbar. ;) Den lilla (32") apparaten har fått åka in i sovrummet. Nu saknas det bara ett tvillingabbonemang, sen kan vi sluta tjafsa om vad vi ska se på. Den stora frågan är, kommer vi ses överhuvudtaget på kvällarna framöver? :P

Förkyld

Okej, här var jag snäll och gick upp för att skjutsa Thomas till jobbet vid sju eftersom det verkligen spöregnade ute (och gör fortfarande). Jag behövde bilen eftersom jag hade ett frisörbesök inbokat och ville hinna hem igen innan jobbet. När Thomas var skjutsad, kurade jag ner mig under täcket igen och vaknade 45 minuter senare. Gick upp och gjorde mig i ordning och vem ringde då, jo, frisören. Hemma med sjukt barn. Gaahh! Jag hade med andra ord kunnat sova några timmar till. Och det hade behövts. Förkylningen hänger över mig. Näsan är okej än så länge, men inte halsen och huvudet är tungt som en kanonkula för att inte tala om tandköttet. Får alltid ont i det när jag är förkyld. Kan knappt borsta tänderna. Jag mår ungefär som innan febern bryter ut. På gränsen alltså.

Nåja, nu lite tv innan det är dags att bege sig mot jobbet.

Det är okej att känna