Wrooooom!

Gokart i Anderstorp på Scandinavian kartway. Jag och mamma hakade på grabbarna när återbuden kom. En timmes körning uppdelat på två 30 minutersheat med 10 minuters paus emellan. Så jäkla skoj! Och perfekt väder! Jag kom näst sist (mamma sist), men jag ökade farten rejält den sista halvtimmen. Då vågade jag dra på och körde 6 sekunder snabbare än första heatet. YEAH! Sen att grabbarna var som raketer får man inte bry sig om. Första heatet kändes det som att jag blev varvad vartannat varv ungefär, men i andra blev det inte alls lika många gånger. Lätt att jag kan göra om det här.
 
Efter gokarten mötte jag, mamma och Thomas upp pappa och mormor i Limmared för ett besök på Glasets Hus. Fikade lite och tittade på hur de blåste glas.
 
Väl hemma i stan igen bestämde jag och Thomas oss för att testa den nya Sushi-restaurangen. Ingen av oss har varit särskilt wow över det tidigare, men det här överträffade våra förväntningar. Riktigt gott! Så de lär få fler besök av oss framöver. Enda nackdelen: de tar inte betalkort! Ett stort minus!
 

När sommaren kom till stan

Idag kom sommaren. Strålande sol och runt 25 grader varmt. Semestern kunde inte börjat bättre och det bästa är att vädret ska hålla i sig ända fram till helgen.

 

Svärmor har varit här de senaste dagarna. Jättekul att hon varit här. Vi tog det ganska lugnt, men ett besök på stan blev det där min plånbok blev lite tunnare. Ett linne, två väskor och ett par pumps fick följa med hem. Skitnöjd!

 

I lördags var jag och Thomas iväg och firade kusinen som fyllt 30. God mat och trevligt sällskap. Igår tog vi en tripp till Torpa där jag, Thomas och Birgitta hoppade på en guidad tur inne i stenhuset. Ute blåste det värre än värst. Vi avslutade turen med mat på Bryggan. Mumma!

 

Väl hemma drog vi igång ett parti Monopol där vi kunde spöat skiten ur Thomas, men ett grovt misstag av Birgitta (trots mina varningar ;)) gjorde att vi båda fick storstryk och Thomas vann som vanligt. Andra omgången hade hon dock lärt sig och tog hem vinsten.

 

Idag, efter att vi lämnat av Birgitta på bussen, åkte vi upp till golfbanan. Tränade lite och sen gick jag nio hål tillsammans med Thomas och Ottilia. Det gick faktiskt riktigt bra idag. Många långa och raka (!) utslag. Det som sket sig var puttarna. Men 12 poäng samlade jag ihop. Behöver 18 för att sänka mig och idag kändes det, för första gången, inte helt omöjligt.

 

I morgon blir det nya soltimmar och det ryktas om att vi ska röka lite fisk. Något att se fram emot.

 

SEMESTER

Äntligen har jag semester! Fyra, långa, sköna veckor. Så jäkla underbart!

 

På repeat just nu!

 

Semesterlängtan

I morgon påbörjar jag den sista jobbveckan innan semestern. Ni förstår inte hur underbart skönt det ska bli med ledighet. Jag är så trött på jobbet just nu och rejält sliten. Tänk att ett gäng redan kommer tillbaka från sin semester i morgon. Helt sjukt. På ett sätt skönt att jag har min kvar...
 
Och i morgon ska jag försöka få lite klarhet om vissa saker på jobbet så jag slipper gå och tänka på det hela semestern. 
 
Annars har jag inte mycket att komma med. Ska försöka få in en date med Malin och lilla Svea i veckan och så kommer svärmor på besök. 
 
Som sagt, just nu är hela jag inställd på semester så låt den här veckan gå fort. På fredag eftermiddag kan jag andas ut.

Vinnare!

 
 
Thomas och Ottilia vann UT-golfen!!! GRATTIS!!!
 
Efter kval, åttondelsfinal, kvartsfinal, semifinal och final stod de som vinnare. Bra jobbat!

Instagram

 
Nu kan ni som har en smartphone även följa mig på Instagram. :)

Mannen på taket

Ojoj, idag händer det saker i lilla Ulricehamn. En man med kniv har tagit sig upp på Sparbankens tak och hotar med att ta sitt liv. Larmet kom vid 14.30 och han är fortfarande kvar, 21.30. Sju sketna timmar! Han måste vara döhungrig. Vi var tvugna att åka ner och titta efter vår golfrunda (gick över förväntan idag) och jodå, där var han. Vägen var avspärrad så Thomas parkerade och gick iväg mot banken. Jag satt kvar i bilen. Det verkar som att han är psykisk instabil och inte fått den hjälp han behövt och velat ha, enligt en Thomas pratade lite med.
 
Hoppas det slutar väl och att de får ner honom levande. 

Söndag

Vaknade upp till en regnig söndag. Rätt skönt trots allt då jag verkligen inte hade lust att gå upp ur sängen. Men nu är jag uppe och det är faktiskt uppehåll. Får se om det håller i sig för då kan det bli en tur upp till golfbanan och slå en hink. Var längesen jag var där nu. Har helt tappat motivationen, men den hoppas jag kommer tillbaka snart. 
 
Det är fortfarande hela tre veckor kvar till semester. TRE VECKOR! Suck och stön. Just nu är jag i stort behov av lite ledighet och bara kunna släppa alla tankar på jobbet. 
 
Veckan som kommer bjuder, förutom på jobb, bland annat på två husvisningar och lite fika med Lisbeth. Saker att se fram emot!
 
På återseende!
 
Just det, om ni undrar varför inläggen är understrukna så är det inte meningen. Det går bort om man klickar på texten. Det blev i samband med att det nya bloggverktyget lanserades. Så jäkla onödigt, men jag ska försöka fixa felet någon dag. När jag orkar pilla med det. Alltså inte just nu.