5 år av kärlek

Igår var det fem år sedan vi blev ett par officielt. ♥
 

Spartider väntar

Vi har varit på banken och jag har aldrig varit fattigare i hela mitt liv. Usch! Känns hemskt att gå in på Intenetbanken för tillfället. Det ekar där inne om man säger så. :P Men samtidigt känns det riktigt bra. Vi betalade in den del av handpenningen (10%) som ska in redan nu. Och eftersom vi ville minska ner blancolånsdelen så mycket som möjligt var det bara att öppna plånboken. Nu är det spara, spara, spara som gäller för att få ihop så mycket som möjligt till lagfart och pantbrev. Vi är kanske lite väl optimistiska, men man måste ju ha ett mål. Here we go!

Husägare!

Jag har inte velat ropa hej här på bloggen förrän allt har varit helt klart, men nu är besiktningen gjord och kontraktet är påskrivet. I mars/april nästa år flyttar vi in i vårt nya hem! Det känns helt underbart bra. Fasen vad jag längtar. Det kommer bli ett långt halvår det här, men den som väntar på något gott...:D
 

En vecka har gått...

Oj, nu är det visst över en vecka sen jag skrev något här. Så vad har hänt? Jo, Jesus var kanske gift trots allt. Ja, varför skulle han inte varit det? Mannen borde ju haft känslor som alla andra.
 
Muhammedfilmens konsekvenser verkar aldrig ta slut. Jag förstår verkligen inte hur de kan ta så illa upp. Visst, filmen borde aldrig gjorts, men ändå. Jag tycker det är rätt löjligt som dom håller på. Förstör ju bara för sig själva.
 
Det blev en NHL-lockout. Frågan är hur länge den håller i? Hela säsongen? Ytterst tveksamt.
 
Och i mitt eget liv då? Inte mycket. Jobbat, jobbat, jobbat. Var och hälsade på mormor en sväng i tisdags. Ett mycket uppskattat besök. Igår avtackade vi två som slutat på jobbet. Det blev kinesmat med trevligt sällskap. Well, that's it, I think.
 
Nu ska jag lägga mig på soffan och bara slappa. Och äta den enda cookisen som är kvar efter mitt lilla bak igår. Tack älskling, verkligen snällt att jag fick smaka på en i alla fall. ;)

11 september

Idag är det elva år sedan terrordåden i USA. Det är också ett år sedan vi befann oss i, vad vi tyckte då, världens varmaste stad, Fresno. Vilken värme. Det var som att gå in i en vägg när vi klev ur bilen. Inte skönt någonstans. Men vad gjorde det, framför oss hade vi både Las Vegas och Grand Canyon. Jag kan inte förstå att det redan är ett år sedan vi var där. Helt sjukt. Men samtidigt känns det som att det var en hel evighet sedan. Weird! 
 
 
I morgon är det sovmorgon som gäller för min del för sedan har jag inte det förrän nästa onsdag. Känns segt att tänka på det, så därför ska jag låta bli från och med nu.
 
VM-kvalet drar igång med match mot Kazakstan om fem minuter så nu är det tv:n som gäller. Go Sweden!

Bristande inspiration i Götet

Jag och Åsa har varit iväg på en "inspirationskurs" med Salladsbaren i Göteborg idag. Det var väl...hm...tja...jag vet inte...kändes som om vi hört det mesta innan gällande hygien. Och inspiration...nja... Men maten vi fick till lunch var i alla fall SKITGOD! Pasta med blåmusslor, kräftstjärtar, spenat, vitt vin.... Yummi!
 
Och just det...som vanligt när man ska in i Göteborg och snurra körde vi lite fel. Vad ska så många bilar, filer och avfarter vara bra för? Men vi hittade rätt fort och kom i tid. Fast vi fick en chock när vi skulle parkera...25 kr/timmen!!! Hua, man blev ju nästan ruinerad.

Regnigt värre

Sänkte mitt golfhandicap idag och är nu nere på 49. :) Men fy fasen. De sista fyra hålen på 18-hålsrundan var för jäkliga. Vädermässigt. Det regnade och blåste som jag vet inte vad. Och jag frös som en gris. Jag lånande Ottilias jacka, drog på mig huvan och kände mig som en teletubbie. Och spela kunde jag inte heller för det gick ju inte att röra sig ordentligt med den där huvan på. Var stel som en pinne. Fasen vad skönt det var att komma in i värmen igen. Ska snart in i en riktigt varm dusch.
 
Annars har jag bara hus i huvudet för tillfället. Den kommande veckan kommer jag vara så sjukt nervös. Vi har nämligen lagt bud på ett hus och jag vill verkligen ha det. Perfekt läge, lagom stort och inget akut renoveringsbehov.  Tyvärr är vi inte ensamma att vara intresserade av det. Så håll alla tummar och tår ni har! 
 
Nu blir det duschen!