Lite mellosnack

Jag har ju knappt skrivit en rad om Melodifestivalen i år, men nu är deltävlingarna avklarade och jag har min stora favorit, Ralf Gyllenhammar med Bed on fire. Jag fullkomligt älskar låten. ♥
 
 
Sen måste jag ju självklart hålla en tå för State of Drama. Låten är helt okej och Emil är en grym sångare, men den slår inte Ralfs på långa vägar. Än så länge tycker jag att Louise Hoffsten har det svagaste bidraget i finalfältet. Den är bra, men det är något som saknas i den. Den är ju i och för sig skriven av en dalstorpsbo, Pia Sundhages systerson, men nja, bättre kan han.
 
Gubbarna, Ravaillcaz, kan jag inte låta bli att gilla. En klämkäck låt som man bli glad av. Däremot hoppas jag inte att den vinner.
 
Av andrachansenbidragen hoppas jag att Caroline af Ugglas och Martin Rolinski går vidare.

Falling till final

Cooooolt! State of Drama tog sig till final i Melodifestivalen. Det trodde jag inte efter att ha läst bottenrecensionerna i tidningarna. Men som vanligt ska man akta sig för förståsigpåarna. ;) Nu kan vi Ulricehamnare med omnejd känna oss stolta ännu en gång. Måste erkänna att jag ringde och röstade en gång. Brukar inte göra det annars. Nu är det bara att hålla alla tummar och tår den 9 mars! :)

Girls night out

 
I tisdags blev det tjejkväll med Carro och Ottilia i Borås. God mat på Babbel innan vi drog vidare till Pool House för lite biljard. Vet ni vad de tar för en liten sketen Breezer?! 62 spänn! Helt sinnessjukt! Men god var den. ;)

Årets grillbutik!

 
Helt sjukt! Vi vann Kronfågels grilltävling och blev utsedda till Årets grillmästare 2012! Så jäkla nice! Vinsten var 25 000 så nu ska vi hitta på något skoj på jobbet. Det lutar åt en övernattning i Göteborg med god mat och lite underhållning. Vi är helt enkelt bäst! :D

På besök i huset

19 dagar kvar. I morse intalade jag mig att 19 dagar går superfort, när jag vaknade innan nio av en massa tunga fötter eller vad tusan det var som dunkade från lägenheten över.

Var en sväng i huset idag. Var första gången sedan visningen som jag var där (ca 5 månader sen). Vi, eller Thomas rättare sagt, blev visad hur man byter filter i luftrenaren och så frågade dem om vi ville ha kvar lite hyllor i förråden. Kul att va där och de är himla trevliga. Jag blev ännu mer ivrig att få börja måla om. De har verkligen inte samma stil och smak som vi. Skulle vilja lägga nya golv också så att det blir enhetligt, men pengarna tryter så det får vi vänta med. Herregud, en bra vinst skulle sitta fint nu. Vill göra alldeles för mycket grejer med huset. Tyvärr vann vi inget på trisslotten vi skrapade nyss. :P