Lundbesök

 
Fin familjebild! Men jag blir så trött på mig själv. Tänkte inte på att jag reflekterades i fönstret förrän jag tittade igenom bilderna efteråt. Fail!
 
Vi har haft Birgitta och Camilla på besök några dagar. Har varit supertrevligt och roligt att ses. Det sker tyvärr alldeles för sällan. Måste försöka ändra på detta!
 
Vi har grillat, grillat och grillat. Japp, tre dagar i rad, men det är ju såååå gott! :) Det har blivit promenader och shopping, slappande och frågespel. Det enda som saknats har varit solen. Vad hände med sommarvädret egentligen?! Men vi är glada för det. ;)
 
Vi ses snart igen!

Midsommar 2013

Midsommarafton firades hos ett par vi aldrig träffat tidigare, i deras nyinköpta hus. Det fick mig att tänka "tack gode gud att vi köpte ett hus som var i ordning och inte ett totalt renoveringsobjekt". Vi var ett gäng på kanske 15 personer till lunch. Potäter och sill! Lagom till grillningen på kvällen tillkom fler. Och däremellan bjöds det på jordgubbstårta. En bra midsommar med andra ord! Det blev en kubbmatch där jag höll på att bli ihjälslagen av en, vad kan hon ha varit, 4-åring (?) som kastade sina pinnar hej vilt och där min käre bror gick in och gjorde att jag förlorade fast jag ägt matchen, genom att missa kungen med sista pinnen. Men jag såg till att få en vinst i fotleken där man skulle flytta fötterna till andras fötter utan att tappa balansen. Ja, svårt att förklara.
 
Några bilder från dagen genom mobilkameran. Fasen att jag aldrig orkar ta fram den riktiga kameran så det blir lite kvalitet på fotona någon gång. Måste skärpa mig med det!
 

Semester!

I torsdags eftermiddag stämplade jag ut på jobbet för sista gången på fyra veckor. Nu är det SEMESTER! Äntligen. Det ska bli så fantastiskt skönt att slippa det stället ett tag. Nu kommer jag ju behöva gå in och handla ibland men det funkar.

Jag började min lediga fredag med en tur till Ullared tillsammans med Malin. En lyckad och mycket trevlig eftermiddag och kväll. Finns så mycket fint där, men blev inga inredningsgrejer den här gången förutom en liten ljuslykta och köksgardiner. Den stora anledningen att jag ville dit var för att köpa en taklampa, men jag kom hem utan en. Typiskt! Det får bli att leta vidare.

Någonstans mellan våra fyra glas rosévin (fyra glas var alltså) på Bryggan i tisdags kom jag, Ottilia och Carro på den briljanta idén att vi ska åka till London i höst. Sagt och gjort! Nu är flyg och två hotellnätter bokade! Hur kul som helst!

Ikväll väntas inflyttningsfest hos Andreas som äntligen hittat en egen lya. :)

Skål på er där ute!

10-årsjubileum

 
Idag, på Sveriges nationaldag, är det exakt 10 år sedan jag tog studenten. Galet! Jag känner mig inte gammal, men när jag börjar tänka på och räkna år när det och det var så känner jag mig skitgammal. Fan, jag är snart 30. Hallå eller. Jag fattar ingenting. :-/