Trappans omvandling

Den efterlängtade trappbilden. Den är inte riktigt klar, men vad gör det när det inte syns på bilderna. ;) Skillnad eller hur?! Planen är att mattan på trappstegen ska ersättas med något annat. Just nu är vi inne på en svart istället. Kommer blli görbra när allt är klart. Och du, ignorera all skit under trappan. :P
 

Multimasters på ICA

I lördags var det dags för årets stora jobbhändelse MULTIMASTERS! Tio pers (jag, Sandra, Cecilia, Anna, Lina, Elias, Daniel, Patrik, Johan och Peter) var laddade till tusen för att kämpa tills fötterna blödde i squash, badminton och pingis. Det fightades, skrattades, svors och pustades. Jo, man blev riktigt trött. Jag var helt slut redan efter squashen. :P Vi spelade i par, en kille och en tjej, fast tjejerna tävlade mot tjejerna och killarna mot killarna. Och så spelade vi dubbel i alla sporter. Trots att jag införskaffat mig nya träningsdojjor lyckades vi inte ta hem vinsten. Ingen rådde på Patrik och Anna. 
 
Mellan åtta och fem höll vi på och efter det samlades vi tjejer hos Sandra för att göra oss i ordning och förfesta innan den stora avslutningsmiddagen/festen hos Patrik på kvällen. 
 
En mycket lyckad och rolig dag! Och det var nog inte sista gången det här genomfördes. ;)
 

Operation trappmålning

En liten uppdatering i renoverandet. Mitt nuvarande projekt är trappan. Den håller på att bli vit. Och jag har upptäckt att trappor är sjukt tråkiga att måla. Det tar en evighet och det är massa vinklar och vrår. Men bra blir det! Är inne på tredje strykningen, grundfärg inräknad, och det behövs ännu en efter denna. Suck och stön. Före och efterbild kommer när det är klart!

Mer på plats

Fönsterbrädorna i vardagsrummet har kommit upp, pianot är på plats och matsalsbordet med tillfälliga stolar står där de ska. Lite mer inbonat med andra ord. Det är tur att det finns värmeljus för vi har stor brist på lampor och krukor och vaser och mattor och.... Nu skulle det sitta fint med en storvinst för det är mycket jag vill ha just nu. ;) 
 
Och bästa grannarna Malin, Uffe och Svea kom över innan med en blomma och ett Yankee Candle Clean Cotton (doftljus) för att hälsa oss välkomna. :)
 

Bilder

Bjuder på några bilder på hur det ser ut just nu hos oss. Kan mycket väl komma att ändras när som helst. ;)

Husägare i en vecka

I morgon har vi bott i huset i en vecka. Vart tusan tog den tiden vägen?! Jag har varit ledig och har inte gjort annat än att måla väggar, fönsterkarmar och element. Har knappt varit ute i det fina vädret. Men nu är i alla fall vardagsrummet så gott som färdigmålat och några möbler har fått flytta in. Skönt att ha någonstans att sitta på kvällarna. Sovrummet behöver målas en gång till. För typ femte gången. Förbannade tapeter till att lysa igenom! Hallen är också snart färdigmålad.

Hm...ja fortsättning följer.

Inflyttade

Nu är vi inflyttade i huset! Hej flyttkaos! Gårdagen gick i ett. Upp tidigt för att packa och köra upp ett par lass till husets garage (hade bara tillgång till det innan kontraktskrivningen), till banken för att fixa det sista med lånet och kontraktet, hem för att fortsätta packa och städa. Tack mamma, pappa och Andreas för hjälpen! Utan er hade vi aldrig fixat det. Halv åtta var vi klara med allt och ute i lägenheten.

Idag gick vi upp tidigt. Thomas åkte iväg och lämnade nycklarna vid sju och fixade lite penslar, lister m.m. Jag plockade upp en del flyttlådor och började slipa skarvar i vardagsrummet. Fy fan för bårder! Det tog flera timmar innan vi var klara. I morgon ska jag ta tag i väggmålandet. Måste bli klara med vardagsrummet så vi kan göra i ordning ordentligt och ha ett rum färdigt. Sovrummet är näst på tur.

Så ligger det till just nu. Återkommer en annan dag med uppdateringar. :)