Ribban sänktes rejält i år

Nu är artistlistan till Uport färdig och jag är faktiskt lite besviken för jag hade rätt höga förväntningar efter förra året. Jag menar, de satte ribban med Johnossi, Teddybears och The Sound. Årets uppslutning är Timbuktu, Daniel Adams-Ray, Dirty House Guys, E-Type, Miriam Bryant, Ace Wilder, Huset, David Urwitz, Icona Pop, Melissa Horn, Mustasch, Nicole Sabouné, Medina, Governor Andy och Thomas di Leva.
 
Inget ont om E-Type och di Leva (kanske bara lite :P) men de känns lite väl 90-tal. De är ju inte direkt aktuella om man säger så. Wow-känslan har uteblivit. De största är väl Icona Pop, men de är inte mina favoriter på långa vägar. Nej, de har inte lyckats knocka mig i år, men jag kommer ha kul ändå. ;)
 
Från Johnossis spelning förra året. <3

Trädplantering

Var är vårvärmen?! Har varit ute och frusit häcken av mig hela förmiddagen. Vi har införskaffat ett nytt körsbärsträd till framsidan och planterat det idag. Eller Thomas och pappa skötte det mesta av det medan jag städade bilen invändigt. Vi har lagt kantsten runt trädet och ska lägga vit sten mellan trädet och kanten, men naturligtvis var det slut i affären så det blir nästa vecka. Ska återkomma  med en bild så småningom.
 
De har börjat släppa artisterna till årets U-port festival. Hittills har vi fått reda på att Daniel Adams Ray, Mustasch, Miriam Bryant och Ace Wilder kommer. Det är så jäkla skönt att jag har semester under årets festival. Förra året jobbade jag båda dagarna och det tog på krafterna måste jag erkänna. Blev inte mycket sömn alls. Aaahhhhh, vad jag längtar till semestern. Fyra veckors underbar ledighet. 100 dagar kvar...