Julen 2014

Hela familjen hemma hos oss på julaftons kväll. 
 
 
Det var bara vi hemma hos oss då. Vi delade ut julklappar, spelade kort, åt gröt, Kollade på Svensson, Svensson och Tomten är far till alla barnen. Lugnt och skönt.
 
 
Tidigare på dagen var vi som vanligt hos farmor och farfar tillsammans med pappas syskon med familjer. Självklart åt vi julbord och för första gången på hur många år som helst tittade jag på Kalle Anka. 
 
 
På juldagen åkte vi upp till mamma och pappa och firade jul med mormor, Lisbeth och Max. I år struntade vi i två julbord på julafton och åt ett till på juldagen istället. Det klokaste beslutet vi någonsin tagit. ;)
 
 
 
 
 
Nu blickar vi framåt mot nyår!
 
God fortsättning!

Utsketet äpplamos

Jag känner mig som ett utsketet äpplamos.

Det bara flög på mig innan lunchen på jobbet i lördags. Jag frös som en gris. Sen låg jag och skakade av köld hela kvällen här hemma. Hej feber! Minns inte om magen började krångla i söndags eller i går, men vet inte hur många gånger jag har varit på toa. Det finns verkligen ingenting kvar i magen, men ändå måste jag göra nummer två hela tiden. Nu har jag åtminstone fått i mig lite soppa efter minst ett dygn utan mat. 

Febern har gått åt rätt håll och stod senast på 37,6. Snälla, säg att det här är över snart. Har hellre 39 graders feber än bajsmage. Blä.

Det är soffläge och Musikhjälpen på tv som gäller.