Semestertider

Jag lever! Min frånvaro beror enbart på att blogglusten är som bortblåst. Kanske kommer den tillbaka, kanske inte.
 
Semestern är, hur som helst, i full gång och jag njuter av ledigheten. Den är verkligen välbehövlig. Förstår inte hur jag ska orka mig upp ur sängen så där übertidigt när det är dags för jobb igen, men den dagen den sorgen.
 
Första semesterveckan gjorde jag typ ingenting. Sov länge, gick inte upp tidigare än halv elva en enda dag tror jag. Resten av dagarna slappade jag mest. Den här veckan har jag varit lite mer aktiv. I måndags bjöd vi hit Åsa, Per och Cecilia på grillkväll. Hur trevligt som helst. Det resulterade i ett besök på rangen i onsdags kväll och det gick över förväntan. Jag måste skärpa mig med golfandet så att jag inte betalat in den dyra medlemsavgiften i onödan. Nåja, i onsdags var det riktigt kul i alla fall.
 
I onsdags drog jag och Ottilia till Olofsbo för sol och bad. Jajemen, jag badade! Det var hur skönt som helst i värmen. Nästan så jag saknar det till och med.
 
 
Och igår följde jag med Ottilia och hennes 1-åriga brorsdotter till Borås Djurpark. Helt fel dag att åka dit på med tanke på den extrema hettan, men det blev lyckat ändå. Jag ville ta med mig en av girafferna hem. Sååå fina djur. Kunde även tänka mig en killing, orangutangunge eller en lejonunge. ;)
 
 
Idag är det slappande på schemat igen. Thomas har så gott som bott på golfbanan i två veckor så han ser jag knappt skymten av. Tur det bara är golfvecka en gång om året. Hans bränna är inte att leka med. Bonnabränna a.k.a golfbränna de luxe. Haha! Sjukt brun på armar, i ansikte och nedanför knäna. Resten totalt kritvit. Inte så jättesexigt precis. ;)
 
 
Ni får nöja er med sämsta mobilbilderna.
 
Nu ska det ju tyvärr bli lite sämre väder framöver, men vi håller tummarna på att det är bra nästa helg när det är U-port. Ska bli så skoj!
 
På återseende!