Quizmasters nästa!

Nya fredagsfavoriten är trubadurquiz på Bryggan. Jag älskar quiz! Så himla kul. Förra gången kom vi tvåa så målet igår var att ta förstaplatsen. Det sket sig tyvärr. Vi fick nöja oss med en tredjeplats, men det är ju faktiskt helt okej också. Speciellt efter att vi fick reda på att vinnarna googlat sina svar. Hatar fusk!

Här har ni oss, Loz Zombreroz!

17 juli 2015


Vila i frid farmor


På natten mellan den 26:e och 27:e juni somnade farmor in, fyra månader efter farfar. Samtidigt som det var väntat (fuck cancer) känns det konstigt att ingen av dem finns kvar längre. De har ju liksom alltid funnits där. Här firade de guldbröllop, 50 år som gifta. Det är 17 år sedan. I maj skulle de ha varit gifta i 67 år. 67 ÅR!!! Amazing.

Jag hoppas de är tillsammans igen. Att farfar spelar dragspel, pillar på nya tekniska prylar och grejar i garaget. Att farmor bakar och pysslar i trädgården. Att de sitter och tittar på tyska allsånger på tv eller något annat skräp som jag aldrig förstod mig på. Eller att de gör något helt annat, något helt nytt. Jag hoppas hur som helst att de har hittat varandra där på andra sidan för de hörde ihop de där två. Kunde inte leva utan varandra efter alla år.

Jag saknar er. 

EM-GULD


Alltså, Sverige tog guld i U-21 EM. GULD! Helt fucking unbelievable! :D

Kung Carlgren tog Portugisernas straff och då var det klart.