Kabaré Kalabalik

Har precis kommit hem från en kväll på Folkets Hus. Andreas och Sandra undrade om jag skulle hänga med på Kabaré Kalabalik med Komodo och eftersom Thomas är i London och jag ändå inte hade något annat vettigt för mig så hakade jag på. Och det ångrar jag inte. Trummor, slagverk, lite pojkband och en skvätt galenskaper. Lite jobbigt, blinkande lampor emellanåt, men då fick man blunda en stund. :P Andra halvan av showen var helt klart bäst. Kanske till och med skulle kunna tänka mig att se dem igen någongång. ;)

Klicka på bilden för att komma till deras hemsida.

Komodo - Kabaré Kalabalik.

Så jäkla bra!

Årets Halloweenpumpa!

Halloweenpumpa.

Nya korgar

Var på Coop igår och köpte med mig fyra korgar att ha i hallmöbeln. Blev perfekt!l

Hallmöbel.

Skratt och frustration på hög nivå

Igår var Ottilia och Carro här. Egentligen var det meningen att Maria också skulle komma, men hon fick tyvärr ställa in eftersom hon haft massa förvärkar och biverkningar av influensasprutan. Tänk att hon ska bli mamma till tvillingar när som helst nu. Så spännande. :) Hur som helst fick Thomas vara stand-in (istället för att sitta instängd vid datorn) och trivdes som fisken i vattnet bland oss tjejer. ;) Det blev chokladfondue och spel hela kvällen. En skitkul lördagkväll helt enkelt med mycket skratt och en hel del frustration vid ordförklaringar och ritgissningar. ;)

Spel.

En dagens

Dagens outfits

Jay, jay, jay!

Kvällens bästa idolframträdande. Älskar hans röst!

Hallmöbel på plats

Hallmöbel.

Jag och pappa har gjort en hallmöbel. Har velat ha en sen vi flyttade in, men har inte hittat någon till ett rimligt pris så jag bestämde mig för att ta saken i egna händer. Pappa har snickrat och jag har stått för modellen och målandet. Visst blev det fint? :D Jag är hur nöjd som helst. :) Tack pappa för hjälpen!

Höststök

Usch, vilket ruggigt höstväder det är ute idag. Grått, blåsigt och kallt. Funderar på att röja upp lite i förrådet så man kan ställa in utemöblerna. Känns så trist att ta in dem, det blir så tomt och tråkigt på uteplatsen, men det är väl bara att acceptera att hösten är här och vintern är på intåg.

Helgen, som inte kändes som en helg, bestod av jobb både för mig och T, så det var lugna gatan hos oss. Hm, ja...näe, det har inte hänt ett dugg egentligen. Kul va? ;)

Nu ska jag gå och göra lite nytta.
Ciao!

Nytt i garderoben

Dessa kläder (förutom treggingsen som dimper ner om några veckor) har flyttat in i min garderob. Nu klarar jag nog hösten, tror jag. ;) H&M is the shit!

H&M kläder

Kvällsbesök

Katt.

Den här katten sitter på samma ställe, runt samma tid, flera kvällar i veckan. :)

Premiärkväll

Mitt huvud är helt segt. I två dagar har jag suttit vid datorn och skrivit innehållsförteckningar på det vi gör i kallskänken. Det räcker inte med att t.ex skriva majonäs...å nej, man måste också skriva vad majonäsen innehåller. Fattar ni hur mycket det blir sammanlagt?! Och jag är fortfarande inte helt klar.

Ikväll kommer mamma och pappa över på fondue. Vi kom på igår kväll att vi måste inviga fonduegrytan (efter en sisådär 1,5 år) och ringde och frågade om de ville komma och ha premiär med oss. Det ville de naturligtvis. Så nu ska jag ta och förbereda lite. Vitlökssmör och citronsmör till bakpotatisen ska det bli.

På återseende!

En liten nostalgitripp

Sagan om råttan Max och Maxi med sina barn

Det var en gång en råtta som hette Max och han mötte en annan råtta som hette Maxi. Och de gifte sig. Och fick många barn. Barnen lekte och lekte. Och så en dag dog Max. Och barnen var ledsna. Men Maxi gifte om sig och de levde lyckliga i alla sina dagar. Snipp snapp snut så var sagan slut.

Visst är den bra? Den skrev jag den 27 september 1992. Har suttit och gått igenom en massa gamla vykort och inbjudningskort hos mamma och pappa och så dök den här upp. Min författarkarriär var verkligen på topp då. ;)

Det är kul att gå igenom gamla saker. En massa inbjudningskort från gamla kompisar som man inte har någon kontakt med längre, från dagisfröknar som var på semester och saknade en, från släktingar och deras äventyr. Nostalgi!

Dubbdäckens tid snart förbi

Vad är det här med att förbjuda dubbdäck på vissa gator? Så om man ska någonstans måste man alltså ta en omväg eller stanna och byta däck mitt i allt? Och inte är det bevisat att det skulle vara säkrare utan dubb, snarare tvärtom. Visst, miljön mår bättre och vi får inte i oss lika mycket dåliga partiklar som lossnar från däcken, men hallå! Säkerheten! Shit, vilka idiotiska grejer de kommer på.