Ny hyresgäst klar

Igår kom det en hel drös och kollade på lägenheten så nu är vår efterträdare klar. Känns bra. Nu ska vi bara försöka få honom att flytta in lite tidigare så vi slipper betala två fulla hyror. Det känns sådär.

Annars händer inte mycket mer än jobb. Har hela elva (!) jobbdagar på raken nu. På 17 dagar är jag ledig en. Visst låter det skoj?! ;) Tur det inte är så jämt.

Nu ska jag lägga mig i soffan och inte flytta mig på några timmar. :D

Målat

Var precis uppe i nya lägenheten och vet ni vad, det var målat! :D Bara en gång än så länge, men det såg sååå bra ut. Glömde ta med kameran, men bilder kommer framöver. Jag som varit så orolig över färgen. Helt i onödan verkar det som. Men jag ska inte ropa för mycket hej innan det är färdigmålat. ;)

SM-GULD!!!!! :D

Fy fan vad gött!!! Hv71:s fjärde SM-guld (1995, 2004, 2008, 2010). Och vilka matcher det har varit! Har varit nära hjärtstopp flera gånger. Sudden i fem av sex finalmatcher där Hv vunnit fyra av dem. Inte illa pinkat av Jönköpingsborna. Olé, olé. olé, olé...we are the champ!

Labero på besök

Ikväll kommer Joe Labero till stan med sin tältturné. Hade varit häftigt att gå och se honom, men plånboken säger stopp. Man får prioritera helt enkelt. Bilen snor en del pengar och vi har ju köpt biljetter till Green Day i juni. Och så vill man ju ha lite pengar över för att kunna hitta på nåt skoj på semestern.

Willys har byggt om och utökat sortimentet här i stan. Var nyss inne och spanade hur det såg ut och köpte med mig lite godis hem. Kände mig nästan som en förrädare efteråt. :P

Annars är det hockey som gäller i eftermiddag. Får jag fira ett SM-guld ikväll kanske? :)

From the inside

Igår var vi inne i nya lägenheten. Yeey! Inte så mycket att se än, men man har lite mer hum om ytorna i alla fall. De har visst börjat måla på andra våningen så det dröjer nog inte allt för länge innan de målar hos oss också. :)

Lägenheten innifrån

Stadskändis

Den här veckan är jag med i veckans reklamblad för vår butik. Nice va? ;) Haha, det sura är att kortet togs efter att jag haft på mig den påtvingade kepsen hela dagen och att jag skulle till frissan dagen efter. Men men, med är jag likt förbannat. Tjoho!

Jag i ICA-bladet

Ont i ryggen

Fan vad ont i ryggen jag har. Bara högg till i nedre delen ovanför svanskotan innan. Inget roligt alls. Får hoppas det går över för i morgon är det jobb som gäller.

Bilkrångel

Jaha, då var bilen inlämnad för att få ett nytt hjullager. Skit att det ska börja krångla direkt. Men vad tyst den kommer gå när det är fixat. :P

Soppvarning!

Ät aldrig morotssoppa! Hade ett recept liggande här hemma (observera hade), så jag tänkte; varför inte? Sagt och gjort. Jag köpte med mig ingredienserna hem och lagade till det, men FY F*N VAD ÄCKLIGT! Blev puréaktigt och smakade urk. Fick slänga allt. Dessutom blev min nya, fina handmixer helt missfärgad av morötterna som skulle mixas. :( Måste jag säga att receptet numera ligger i soporna?

En tripp til Borås

Blev en tur till Borås idag med Ottilia. Lite för att shoppa, men också för att få komma iväg och köra lite bil. Så kul nu när snön och eländet är borta. :) Hur som helst, jag kom hem med en blus (se bild), löparkläder, ett par ljusa jeans och en festjacka eller vad man nu ska kalla det. Fina grejer. ;) Fick dessutom besök av en kille vid omklädningsrummen på H&M som råkat ut för en svensexa och ville ha våra tros- och bh-etiketter. Jag klippte av Ottilias och var tvungen att ställa upp på bild bredvid honom. Men vad gör man inte för stackarna. :)

Blus

The Volvo V50

Igår kom jag äntligen ihåg att ta med kameran så här kommer den utlovade bilden på bilen. Nytvättad tillfället till ära. Nu ska vi bara ta och byta till sommardäck i veckan också.

Bilen

Blev Bingolotto med pappa igår, men tror ni att vi vann? Inte ett öre så långt ögat kunde nå. Inte ens en sketen ny lott. Men vi var ruskigt nära att vinna både kläder, bilar, resor, cyklar och heminredning. Att det ska vara så sketna svårt att rätt siffra ska komma upp, trots att alla nummer runt om gör det.

Tapet vald

Randig tapet


Jag har äntligen bestämt mig. Det blir det här tapeten från
Midbec. Så på tisdag är det jag som går till Flügger och säger åt dem att skriva upp det innan jag ändrar mig igen. Men det återstår fortfarande ett litet beslut. Antikvitt eller äggskal på övriga väggar...