Gott nytt år!!!

Har varit lite frånvarande härifrån de senaste dagarna, men jag har helt enelt inte haft tid att skriva. Farfar är hemma från sjukan igen, men när vi varit där nere och hälsat på honom så fick farmor ont i hjärtat och fick åka ambulans in på fredagmorgonen. Skönt nog fick hon åka hem igen samma dag. Det var nog oron över farfar som utlöste det. Dom klarar sig helt enkelt inte utan varandra.
 
Helgen har annars gått åt till mys, filmtittande (Jackass 2 & Hajar som hajar), promenad och pusslande. Thomas fick för sig att vi skulle pussla och valde det svåraste vi hade på 1000 bitar. Helt beroendefamkallande ju. Jag sitter som fastklistrad medan han har blivit mer eller mindre frustrerad på det. *skratt* Mamma har också börjat pussla frenetiskt. :D

Och vet ni vem som stod bakom oss i kön på ICA i lördags? Jo, ingen mindre än Victoria Svensson (fotbollsspelaren). Det ni! ;) Alltid kul att se en kändis i vardagslivet ju. ;)

Ikväll blir det nyårsfirande här hemma. Jag, Thomas och Ottilia ska käka trerätters. Inget avancerat, men ändå trerätters. :) Sen får vi se vad vi hittar på.

I morgon bär det av mot Lund för att vara där nere i en vecka. :)

Nu återstår bara att önska er alla ett GOTT NYTT ÅR!!!

(på onsdag kommer en liten årskrönika)

Rosfeber

Har varit och hälsat på farfar en sväng på lassarettet i eftermiddag med familjen och farmor. Han såg riktigt pigg ut och det verkar som att han får åka hem på söndag. Skönt! Diagnosen är ändrad till rosfeber, så det var inte gikt som det först sas.

Fredag

Ikväll kommer älsklingen hit. Ska bli skönt att ha honom hos mig igen. Sen på tisdag hänger jag med honom ner till Lund och stannar där i en vecka. :)

Idag ska jag ta mig ner till stan en vända. Måste in på banken och lösa ut min lön som av nån anledning inte sattes in på mitt konto. Ska även försöka hitta ett guldigt, lite längre halsband som passar till mina nya örhängen.

Hm, ja det är väl väl vad dagen bjuder på.

Igår kväll åkte farfar ambulans in till sjukhuset i Borås. Han hade så ont i foten/benet så de trodde att det var en propp, men det visade sig vara gikt. Ska inte vara nån större fara med honom nu om jag fattat allt rätt så jag hoppas han får komma hem snart.

Ut i reahysterin

Ottilia och Corre kom och hämtade mig lite efter 10 i morse och sen drog vi iväg till Borås för att knö bland massa reafanatiker. Jag är inget stort fan av reaperioder egentligen. Tycker mest bara det är jobbig med allt galet folk som ska tränga sig fram utan hänsyn, men idag gick det an. Det var inte ens några köer till provrummen när jag skulle dit. Lycka! ;)

Jag hittade två bh:ar (en svart med vit spets & en röd med svart spets), ett par trosor (matchar den svarta bh:n), två par guldörhängen och efter mycket velande en skiddress som jag tänkt köpa i flera år men aldrig tagit mig i kragen att göra. Det blev svarta byxor och en svartvit jacka. Hade egentligen velat ha den vita jackan för den var mycket snyggare, men efter att mina medresenärer, efter många om och men, övertalat mig om att den skulle bli skitig jättefort så fick det bli den svarta ändå. Inte för att den är ful, tvärtom, men den andra var snyggare. ;) Haha, jag och T. kommer se likadana ut när vi ska leka i snön. :P

Halv fem var vi hemma igen.
Nyshoppat

Eldigt mys

Öppna spisen

Igår tog vi och myste till det här hemma med att tända i öppna spisen i gillestugan och titta på Tomten är far till alla barnen. En helt sjuk, men rolig film. Skrattade många gånger. :D

Testade Volumastern som jag fick i julklapp och den funkar! :D Håret får mer volym, sen hur länge det håller vet i tusan, det återstår att se. :)

Idag blir det lugnt. Har inga planer alls. Kanske blir det att se en film sen. Max har iaf betämt att vi ska äta pizza ikväll och det kan jag gå med på efter all julmat. ;)

En lyckad julafton

Det blev en bra julafton med bra stämning, god mat och fina julklappar. :) Först var det julbord hos farmor och farfar och efter det spelade jag, brorsan och ena kusinen OS-spelet. Eftersom jag ledde när vi avbröt spelandet för Kalle Anka så vann jag (iaf enligt mig). ;) Mitt i Kalle Anka, lite efter halv fyra, kom tomten och knackade på, men ingen verkade misströsta att tittandet på det tecknade fick stå åt sidan. Julklappar är ju så mycket viktigare. ;) Jag hade ingen anig om vem som var tomte i år och jag kände inte igen rösten bakom den läskiga masken heller. Ska inte tomten se vänlig ut? :P Men julklapparna blev utdelade och alla var glada. Tror jag. ;) Sen blev det kaffe och tårta innan det var dags att bege oss hemåt för att åka och hämta mormor, moster och kusin. Jag gorde även ett stopp hos Ottilia för att byta våra julklappar till varandra. :)

När vi kom tillbaka hem, tog vi på oss våra nyinköpta tomteluvor som alla hade varsin, jag kollade på julkalandern och sen var det dags för julklappsöppning. ÄNTLIGEN! Fick ju knappt några på första stället eftersom vi inte ger varandra några efter att vi fyllt 20 där. Alla blev mycket nöjda och sen var det dags för dagens andra julbord. Jag blev proppmätt ännu en gång. :) Sen var det bara lugnt fram till läggdags.

Mina julklappar:
• Pengar
• Julpraliner
• Volumaster (OBH Nordica)
• Julpyssel
• Aschetter (eller hur det nu stavas) till min servis
• 2 champagneglas till min samling
• 1 badlakan
• Halsduk
• Hårspray
• En julduk som mormor broderat
• En flaska med nåt i botten, som man ska fylla på med vodka
• 300 kr presentkort på Inspiration (kombinerad jul- och examenspresent)
• 2 Winnerbäck-biljetter
• Elvisp

Tror det var allt. :)

Jag bjuder på några julaftonsbilder.

Julafton

God Jul!

Fjärde advent och dan före dopparedan. Det sista inför morgondagen fixas och jag längtar ihjäl mig efter julklappsöppningen i morgon kväll. ;) Inte bara för egen del, det är kul att se de andra öppna sina julklappar med. :)

Julafton kommer som vanligt att spenderas hos farmor och farfar först, där pappas syskon med familjer samlas. Sen på kvällen åker vi och hämtar mormor, moster och kusin för att vara här hemma och mysa till det. Min favoritdel på julafton. :)

Men idag är det ju som sagt "bara" dan före dan. Har suttit och kollat på Jack Frost och gråtit en skvätt, som vanligt. Den handlar om en pappa som omkommer i en trafikolycka på juldagen och ett år senare återuppstår han i form av en snögubbe och spenderar tid med sin son. Snyftvarning på hög nivå, men så är ju jag en lipsill när det gäller filmer och serier. Pinsamt värre. ;)

Ni får ha en bra julafton där ute! Jag önskar alla mina läsare och icke-läsare av den här bloggen en RIKTIGT GOD JUL! :)

Vintrigt värre

SKANDAL! SVT visar inte Svensson, Svensson på julafton. Inte enligt vår tv-tidning iaf. Tummen ner! Jag ska ju sitta där och säga alla fraser innan dom gör det. *surar*

Och jag kan meddela alla om att Marie Picasso (Idol-vinnaren) finns på riktigt. Jag såg henne igår. Livs levande. Hon uppträdde med två låtar (I'll be there & This moment) utanför Mediamarkt i Lund och självklart var jag tvungen att kolla. ;) Sen hade hon skivsignering inne i butiken, vilken jag inte engagerade mig i. :P Men hon lät som på tv ungefär, dvs. Bra!

Annars har jag suttit en stor del av dagen på en buss, som mot slutet av resan blev knökfull. Jobbigt vid storhelger då alla ska hem till familjen osv. Men jag behövde bara sitta bredvid en kille den sista timmen skönt nog. Gillar inte att ha okända människor bredvid mig som tar upp massa plats så man måste sitta helt ihopklämd. :P

När ja kom hem möttes jag av värsta vintervädret jämfört med Skåne. Rimfrost överallt. Hade varit jättefint om solen legat på, men nu var det bara dimmigt.

Har precis pratat med Ottilia och hon har äntligen klarat sin tenta vilket gör att hon har tagit examen. :D GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!! :D

Rimfrost

Julklappsöppning

Igår kväll var det äntligen dags för julklappsöppningen här. Jag hade myst till det med levande ljus, vaniljglögg (SUPERGOD!), chips, dipp, grönsaker och pepparkakor (som ingen orkade röra) tills Thomas kom hem. Efter lite smaskande och ett försök till att få ihop hans nyinköpta julstjärna, (som jag förövrigt råkade göra sönder :P men med den idiotiska beskrivningen med dimmiga bilder så var det inte så konstigt) fick T. börja med att öppna sin julklapp. Jag hade köpt en parfym, Diesel, till honom. Doftar underbart och det tyckte han med. *phu* Svårt att köpa sånt till andra ju. :) Sen var det äntligen dags för mitt stora paket. Kan ju säga att det inte bli några problem att ta hem det på bussen iaf. ;) Längst ner på botten, under vedträn och luftpåsar, låg det välkända orangea kuvertet med vit text på, innehållande två stycken Winnerbäck-biljetter till i sommar. YEAH!!! Tack, älskling! :-*

Julklapp

Världens största julklapp

Jag är så sjukt nyfiken. Bakom mig står världens största julklapp och den är till mig. :D Sen vet jag ju inte om själva grejen i är så stor, men det gör inget. Bara synen av det stora omslaget gör mig alldels uppprymd. ;) Hade batteriet i kameran inte dött så hade ni fått se en bild nu, men den kommer senare istället. Det skumma är att T. säger att jag önskat mig det här. En hel del dessutom. Men jag kan inte för mitt liv komma på vad jag har önskat mig som är stort och lite tungt i ena änden. Sen har han inte tänkt på att jag måste få med mig det på bussen hem. Kan bli spännande det här. ;)

Kan det inte bli kväll nu så jag får öppna det?! ;D

Jag är som ett barn på nytt. *skratt*

Sju önskningar

Har ännu en gång blivit utmanad av Nina. Den här gången gäller det att skriva ner sju stycken önskningar, så här kommer de (dem?) utan inbördes ordning.

1) Hitta ett jobb
2) Flytta hemifrån
3) Få ett långt och bra liv
4) Att jag gillade matlagning lite mer
5) Att alla i min närhet ska må bra
6) Att chips och andra godsaker inte ska vara så onyttigt
7) Att det ska bli sommar NU!

Det var det. Kommer de slå in tro?

Julpyntat och fint

Julkänslan har infunnit sig i mitt rum. Med lite tomtar, ljus, glitter och en gran så var det fixat. Själv tycker jag fortfarande att det är flera veckor kvar till jul, men det är det ju som bekant inte. Som tur är brukar julkänslan infinna sig hos mig med tillslut. Har fyra julklappar kvar att fixa. Jag vet ungefär vad som ska köpas så i år känns den biten hyfsat lugn. :)

Trevlig tredje advent på er!

image158

Jordens undergång

Jag kommer inte bli gammal. Jag kommer dö i förtid i en naturkatastrof. Min barnbarn kommer inte få uppleva många år. Två grader högre medeltemperatur och jorden är körd. När ska världen börja ta  hoten på allvar?


"Gör vi inte det börjar Jorden mullra. Processer släpps lösa som inte längre går att hejda." (
aftonbladet)

Det låter illavarslande. I mina öron väldigt illavarslande.

Kan vi inte bara dumpa flygsemestrar i några år. Bara för att börja nånstans. Ärligt talat vet jag inte var vi själva ska börja riktigt. Politikerna borde ta sitt ansvar och komma upp med en plan. En rimlig plan. De bara snackar och snackar, har möten hit och dit, men inget händer. De vägrar komma överens om någon ordentlig plan. Hela tiden är det pengar som styr.

Jag vill ha kvar världen, jag vill inte att mänskligheten ska dö ut pga sin egen dumhet, men tilslut blir det väl så. Vi utplånar på oss själva. Men snälla, inte än.

Rädda världen från undergång och börja nu. Annars är det ute med oss.

Skidhysteri

Har ägnat hela dagen hittills åt skidor på tv. Skidskytte herrar, sen lite av damernas störtlopp, sen lite av herrarnas störtlopp och nyss damernas skidskytte. Imponerande skytte av herr Nilsson som räckte till en tredjeplats efter mitt hejande, gapande och hoppande i tv-soffan. ;) Och hans syrra var inte så pjåkig i damernas skytte heller. Den familjen kan sova gott i natt. ;) Och Anja tog säsongens första seger. Fasen, störtlopp ser ju helt livsfarligt ut.  Backar som ser ut att gå i 90 grader och hopp där dom flyger hej vilt. Jag sitter och håller andan typ hela tiden. Iaf när det är nån svensk som åker. :P Två krascher hann jag med att se, 1 herre och 1 dam... Naturligtvis var det Nike Bent (svenska) som kraschade precis innan målet. :P Hans Olsson åkte in på sin bästa plats hittills i störtloppskarriären, en elfteplats. Grattis alla svenskar!

Hade ju tänkt att julpynta mitt rum idag så det är gjort, eftersom jag åker ner till Lund på måndag och stannar där till fredag, men det har jag ju inte hunnit med i all skidhysteri. Så det ska jag ta tag i imorgon. Tror jag ska sätta mig och se på en film snart. 1408 eller Lucky Number Slevin ligger bra till.

Ha en bra kväll!

Ps. Camilla, du ska få din tomteluva. ;)

Lägesrapport

Sitter hemma hos Ottilia och vaktar hundarna. Lugna gatan för tillfället. Båda sover, den lille i vad som ser ut som världens obekvämaste ställning. Han fick också för sig att lämna en pöl efter sig på golvet innan. Skitunge. :P Och den andre var inte så sugen på maten när den serverades. Men men, dom lever ju så. ;) 

De två sötnosarna

De här sötnosarna ska jag vara hundvakt åt i morgon. Hoppas bara att den lille kan visa sig från sin bästa sida och se till att kissa ute och inte på golvet eller på mig. ;P Annars är han så mjuk och go. :)

image157

En helt vanlig dag

Idag är det Lucia.

"Sankta Lucia, skänk mig en tia..."


Ja, tack, det skulle jag gärna ta emot. Lucia känns bara som en helt vanlig dag nu när man blivit "gammal". Förr var det luciatåg i skolan med lussefika, men nu, INGET. När jag jobbade på ICA kom Ulricehamns Lucia och lussade så då fick man ändå lite lussekänsla, men nu, INGET.

Lite trist, för det är ändå lite mysigt trots allt.

Min Luciadag kommer innehålla följande olusseaktiga saker:

• Urstädning av kökslådor
• Fixa till julkort åt Ottilias familj
• Julklappshopping med bror


Förresten, grattis på födelsedagen moster!

Bleeding Love

Jag är helt såld på den här låten.

Leona Lewis - Bleeding Love


Skiten är löst :D

Ville bara meddela alla om att problemen i föregående inlägg är lösta. Ena ordern är avbeställd och mp3-spelaren är i gång. Det behövdes inget nätadapter för att ladda. Skum instruktionsbok alltså.

Tack för hjälpen Fidde! :D

Skit är vad det är

Fan vad allt ska krångla jämt.

Beställde julklappar från nätet idag. Ville betala med kontokort och när jag slagit in alla nummer så står det att det inte funkar för tilllfället och att jag ska försöka om några minuter igen. Jag gör det och tar då faktura istället. Jo tjena. Nu har jag fått TVÅ orderbekräftelser och pengarna är dragna från mitt konto trots allt. Jävla skit. Mailade kundservice, men har inte fått svar. Blir väl till att ringa dit i morgon. Sällan att jag tänker betala den summan två gånger och få grejerna i dubletter.

GAAAAHHHH!!!

Dessutom vet jag inte hur jag ska ladda mp3-spelaren som jag vann. Det står att man ska använda laddningskabeln (nätadaptern), men grejjen är att det inte ligger nån sån i lådan. Jävla skit en gång till. Och människan jag mailade om det har jag inte fått nåt svar från. SUCK!!!!

Puckometer

Dagens roliga ord: Puckometer

Kul va? :D

Jag satt och lyssnade på radion medan jag städade ur köksskåpen, när programledaren intervjuade tränaren (tror jag det var) för Borås HC. De har fått en ny maskin som mäter av hur hårda skott spelarna skjuter och så.

(Fritt översatt)
Programledaren: Vad heter den här maskinen? Jag antar att den inte heter puckometer som jag säger.
Tränaren: Nej, det är en radar.

Haha. Puckometer. Jag ler fortfarande åt det. ;)

Juledition 2007

Tyckte att headern behövde ett juligare utseende, så nu har den fått det. :)

I tomtens tjänst

Mitt hår är äntligen fixat. Den superfula utväxten är borta och topparna har fått sig en putsning. Nu kan jag visa mig ute igen utan att skämmas. ;)

Två snubbar kom och fixade diskmaskinen idag. Precis när jag skulle laga mat. Så där stod jag och rörde i grytorna medan dom där två låg och krälade på golvet en halvmeter ifrån mig. När maten var klar, var dom med klara. Bra planerat! :P

För att sabba håret direkt fick jag en ny tomeluva av mamma idag. Visst passar jag som tomtenisse (nissa)? :)

image154

3 filmer på en dag

I morse var jag segare än segast trots att jag sovit jättegott. Bara ett toabesök vid sjutiden. Inte illa va? ;) Hur som helst så masade jag mig upp när klockan ringde halv tio. Sen tog jag mod till mig och åkte ner till ICA för att fråga om jobb. Jag vet, jag sa ju att jag aldrig skulle jobba där igen, men vad tusan ska jag göra. Måste ju få in lite cash. Dom var så glada där så, men tyvärr fanns det inget jobb just nu, men han skulle tänka på mig när dom gör om schemana (heter det så?) efter nyår nångång. Hoppas, hoppas, hoppas att dom har nåt till mig. Om jag inte hittat nåt annat tills dess förstås.

Resten av dagen har mest engnats åt filmtittande. Har slukat hela tre filmer. Next med Nicholas Cage, Julianne Moore och Jessica Biel, Over the hedge (animerad) och Tarantinos Death Proof med bland andra Kurt Russel. Helt okej filmer allihop, men favoriten var nog ändå Next där Cage spelar en illusionist som kan se två minuter in i sin egen framtid. Death Proof kändes som en typisk Tarantinofilm. Lite udda, men med humor och allvar och olika filmkvalitéter.

image155
Om en timme blir det Prison Break. Säsongsavslutning läste jag. Alla redan liksom... Tycker det började nyss ju. Alla mina serier tar paus. Inte bra, inte bra. Det blir en tuff vinter det här. :P

Jul på Liseberg

Igår eftermiddag bar det av mot Gbg och Liseberg. Mamma, pappa, farmor och farfar i en bil. Jag, brorsan och Thomas i en annan. Eftersom Thomas ville in på Silvan i Borås gav vi oss av lite tidigare för att sen möta upp de andra vid Burger King innan Gbg precis.

Vi visste att pappas jobbarkompisar också skulle till Liseberg vid ungefär samma tid och vilka är det som kör om oss utanför Borås om inte dom. Men det varade inte länge. Lite senare var vi ikapp och körde om. ;) Vi var rätt säkra på att mamma och co. låg före oss, men icke. Via telefonkontakt fick vi reda på att de låg efter. Inte långt efter, men vi ledde. :D Vi hade ju på känn att de skulle försöka komma ikapp oss och jajemensan, de svängde av motorvägen precis efter oss, men vi vann trots allt och det är ju det som räknas. ;)

Men usch vilken hemsk dag att åka till Liseberg på. Folk precis överallt och jag höll på att bli vansinnig när vi inte hittade någon parkeringsplats. Farmor och farfar dumpades av utanför Liseberg för att slippa gå så långt och vi andra åkte iväg för att hitta en parkeringsplats. Det blev en jäkla massa svärande på idiotiska göteborgare som inte kan köra bil. :P Efter en massa letande hoppade jag ur bilen för att gå och göra stackars farföräldrarna sällskap. Tillslut hade båda bilarna fått parkering och vi ställde oss i megakön in till Liseberg. Skönt nog gick det rätt snabbt, men det var äckligt mycket folk överallt.

Jag, Thomas och brorsan gick iväg för oss själva och det slutade med att Thomas vann 2 kg Toblerone. Jag och Andreas ville ju inte vara sämre så vi vann ca. 2 kg kexchoklad. :D Vi som aldrig brukar vinna annars. GÖTT MOS! :D

Sen var vi rätt trötta
på allt och åkte hem, köpte kinamat och kollade på Ice Age 2. :)

Här kommer lite bilder från dagen. :)

image154

Drottningen av ballader

Det blev som jag ville idag. Marie, drottningen av ballader, tog hem hela skiten. Hon gjorde vinnarlåten This moment bäst. Eller hon gjorde alla låtar bäst idag. Jag är lite svag för ballader och speciellt när det är en sjukt bra röst som gör dom. ;) Måste erkänna att jag ringde 3 gånger på henne. ;) Fast Amanda är grym på det hon gör. Men shit vad jämt det blev mellan dom.

Nä, nu är det slutbabblat från mig.

Sov gott med er! :)

Grym konsert

Gårdagskvällen spenderades i Idrottshuset i Jönköping där LW fyllde mina öron med det bästa. En riktigt bra konsert med superbra stämning bland publiken. :) Gillade slutet av konserten bäst då publiken skrålade med som mest. :)  Det negativa var att det blev sjukt varmt där inne i salen. Höll ju på att smälta bort, men lite Coca Cola lindrade det en aning. ;)

Även om den här konserten var super så går inget upp mot en utomhuskonsert på sommaren, när vädret är perfekt och där 10 000 pers i publiken är på topp. Därför ger jag förra årets LW-konsert ett lite högre betyg.

Förbandet Abalone Dots var grymma. Underbara röster till underbar musik. Dom ser jag gärna mer av. :)

Dagens prestation var ändå ditresan. Jag blev så sjukt kissinödig när vi hade en bit kvar att jag höll på att explodera. Jag kunde knappt köra. Thomas höll på att skratta ihjäl sig. :P Det var längesen min blåsa var så överfull kan jag säga. Shit pommesfrit. Och när vi kom ner mot Jönköping stod polisen och gjorde kontroller. Då höll jag på att gå åt. Som tur var, var de redan upptagna med en annan bil så jag kunde slinka förbi. GRYMT tacksam! Hade dom stannat mig hade jag kissat på mig. Ärligt. Hoppade in på bensinmacken lite längre bort och jag måste säga att det var den skönaste stunden på hela dagen. ;)

Nyfiken i en strut

Om drygt fyra timmar sitter vi (jag och älsklingen) på bussen hem mot U-hamn. Ska bli skönt att komma hem lite även om jag trivs alldeles utmärkt här nere i Lund med. :)

Vi har ju hållt på att göra om i källaren (gillestugan) hemma. Slipat upp trägolvet som låg under den äckligt, fula, blå mattan, köpt ny soffa, fotölj och hyllor. Hyllorna har kommit upp medan jag varit här i Skåne, liksom en ny stor 40 tums platt-tv (vår första platt-tv någonsin). Snacka om att jag är nyfiken på hur det ser ut där nu. Bild kanske kommer så småningom. :) Det som fattas är ett nytt bord och en matta. Men det kommer när vi hittar nåt som passar. : )

Jag är seg. Vädret är grått. Funderar allvarligt på att ta bussen till stationen sen. Regnar det, blir det så iaf. Måste gå och köpa mig nån lunch med. Köttbullar och makaroner kanske? Hm...

Nä, dags att sätta igång med dagen nu.

Julgott

Jag gjorde som Karin sa och kopierade hennes lista.

Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar -Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Paradis - Alladin
Sylta - Pastej
Glögg - Julmust
Rödbetssallad
- Dopp i grytan (inte förtjust i nåt, men måste jag välja blir det rödbetssallad)
Ris a la malta - Risgrynsgröt
På skinkan: Äppelmos - Senap (har inte ens hört talas om äppelmos på skinka och senap gillar jag inte så det blir dött lopp här)

Bara 20 dagar kvar tills julbordet är uppdukat. :)

Goddag yxskaft

Mysteriet med telefonen som alltid dör är löst. Så fort man pratar i hemtelefonen dör den direkt. Vi har hållt på att bli tokiga. Det har inte hjälpt hur mycket vi än laddat den.
 
Jag: Är det gamla batterier eller?
T: Nä.
Jag: Men det är väl uppladdningsbara?
T: Nä, måste det vara det?
Jag: Men åååååhhhhhhhh.

Inte konstigt att den dör hela tiden. :P

Ljusstakarna var slut så vi är fortfarande staklösa (fint ord va? haha). Ingen adventskänsla här inte. :P

Två dagar kvar till Winnerbäck och på lördag blir det en tur till Liseberg om vädret är på vår sida. Så mysigt där med alla ljus överallt. :) Hoppas inte det är riktigt lika kallt som sist jag var där bara. Då höll jag på att frysa ihjäl bokstavligt talat.

Ska snart ta mig en promenad in till stan så jag får röra på mig lite. Det är ju uppehåll idag så jag har inget att skylla på för att fortsätta sitta inomhus. När jag kommer tilbaka blir det lite lunch, disk och senaste avsnittet av Heroes. :)

Jag poserar framför webcamen

Så här kan det se ut när jag har tråkigt och väntar på att T. ska komma hem. Bilderna är från i fredags.

(Kvalitéten är sämst, men annars är jag nöjd med hur jag ser ut ;))

image153

Jag vann! :D

Jag blev Månadens FinalistLunarstorm och har vunnit en Mp3-spelare. :D Min första ever. Nice! :D Kul att få lite uppskattning för det man gör. :)

Mitt vinnarbidrag kan ses här.

image149

Min bloggplats hos T.

Fick en utmaning av Nina som går ut på att visa hur det ser ut där man sitter och bloggar.

Och så här ser det ut när jag är hos T.

image148

Det är fritt fram att anta utmaningen för den som känner sig manad. :)

Full på två cider?

Kan man bli full på två cider (7.0 %)???? Jag tror att jag blev det. Jag har varit yr och mått lite småilla hela natten. Eller så var det nåt mysko i glöggen. ;) Haha, jag är en riktig mesdrickare ibland. Är väl bara jag som kan bli påverkad av två cider. Eller jag kände av den första rätt bra med. Inte det bästa att dricka på fastande mage. :P

Hade det jättetrevligt igår kväll. God mat, tv-tittande och prat. Tummen upp! :) Och jag slapp sjunga. :D Lyckades till och med att få se på julkalendern. Ja, jag vet att jag snart är 24, men det är mysigt med julkalendern. Måste ju se om den är nåt att ha. Är den inte det skippar jag den. Men förra året missade jag nog bara 2-3 avsnitt. ;) I år verkar den sådär efter första avsnittet. Det såg lite väl konstgjort ut ibland, men jag ska ge den några chanser till.

Nyss satt vi här och höll andan när EM-lottningen var i fullgång och snacka om att vi tog en lättad suck när Italien lästes upp istället för Sverige. Holland och Frankrike hade inte varit nån höjdare att hamna med. Nu blir det Grekland (som av nån konstig anledning är regerande europamästare), Spanien och Ryssland. Ser inte helt hopplöst ut iaf. :)

Dags för herrarnas jaktstart i skidskytte, samtidigt som jag ska zappa över till Idol emellanåt.

På återseende!

En riktigt bra kväll

Äntligen är Andreas borta från Idol. Två tjejer i finalen nu. Amanda var helt fantastisk igår. Hallelujah, säger jag bara.




Vad jag ska tycka om Maries version av Maneater vet i sjutton. Den var...hm...annorlunda minst sagt, men njae, inte helt i min smak alltså.

Andreas var kass. Han hängde ju inte ens med i Conga. Det skulle inte jag heller göra iofs. Man får ju tungvrickning. Plus för att han rörde sig pyttelite den här gången iaf. :P

Jag och T. var ju ute och åt igår. Vi tog tigerräkor till förrätt. Mums! Till huvudrätt tog jag plankstek. Hade ingen aning om vad som skulle ingå i den riktigt eftersom förklaringarna är förbaskat kryptiska med konstiga ord som man aldrig hört talas om. :P Och när han som kom och tog våra beställningar frågade hur mitt kött skulle stekas stod jag som ett frågetecken. Det enda jag hörde från honom var "medium?" (antar att han sa två alternativ till :P). "Öhh..." kollade lite hjälpande på T. men fick ingen respons där. "Medium, visst, det blir nog bra..."  fick jag fram till sist.

Hade värsta skräcksenariot om att jag skulle få värsta ostekta, blodiga steken, men det visade sig vara jättgott. Och mättande. Orkade inte ens upp allt. :)

På hemvägen lyckades jag få håll och kunde knappt gå upprätt. Än mindre skratta och bara för det försökte ju T. få mig att göra det hela tiden och tyvärr lyckades han. ;P

"Hej alla barn nu är det barnprogram. Titta här vad farbror Frej tar fram. Två apelsiner och en banan, så har vi gjort oss ett könsorgan."


Den tyckte jag var skitkul. :D Det tyckte inte min mage. Jag fick gå framåtlutad medan skrattet varvades med "aj" *skratt* "aj" *skratt*. :P

Ikväll blir jag lämnad ensam med B. och C. men det ska nog gå bra. Hoppas jag. ;P

Ha en bra kväll där ute! :)