Gyllene Uttern

Gyllene Uttern

När farfar fyllde 85 fick han (och farmor) i födelsedagspresent av barn och barnbarn en middag på hotell/restaurang
Gyllene Uttern i Gränna. Ett jättefint ställe precis vid Vättern. Så i lördags bar det iväg. Hela gänget, förutom Sandra som tyvärr var tvungen att stanna hemma och jobba, gasade mot Gränna. Jag åt örtlindad hjortytterfilé med potatis och jordärtskockspuré. Underbart gott!

Och vädret visade sig från sin bästa sida. Strålande sol från en blå himmel.

Vättern.

Tung i huvudet

Usch, vilken dag. Det började med att jag var übertrött när klockan ringde 04.30 i morse. Tröttheten försvann inte under dagen kan jag säga utan blev värre med tungt huvud och lite huvudvärk som följd. Det blev en tupplur när jag kom hem. Är fortfarande inte pigg, men huvudet känns okej i alla fall.

Jag beställde ju hem tre jackor förra veckan och vet ni vad? En fick stanna kvar! :D Bild kommer, måste bara komma ihåg att ta en. :P

Nu blir det till att kolla på Sverige - Moldavien. EM-kval för tusan!

Helvetesdag

Fy tusan vilken dag. Att jag inte fått både magsår och hjärtinfarkt är ett under. En man kort med samma uppgifter som vanligt plus lite till en lönefredag - inte att rekommendera! Och som om inte det vore nog föll skärmaskinen isär när jag skar citron. Som tur var hade vi en annan stående, men det gick åt en massa tid till rengöring och pill med att få ihop den ordentligt innan vi kunde börja igen. Stå och skärna tunna skivor gurka, citron och paprika för hand är uteslutet. Men men, nu är jag hemma och ledig i morgon, sen drar det igång på söndag igen. Kunde inte tacka nej till pengarna när jag fick förfrågan om att jobba även om det tar emot att gå dit på min lediga helg. Lönebeskedet nästa månad kommer åtminstone bli kul läsning. :D

En vårig tisdag

Har precis lagt en beställning på tre jackor. Vill verkligen ha en ny vårjacka, men så svårt att hitta en jag verkligen gillar så får se om någon av dessa tre passar. Annars åker de tillbaka.

Nu är det vår igen. Solen skiner, himlen är blå och det droppar från taken. Visst, det blåser en del, men man kan ju inte få allt. ;) Ska skippa vinterjackan idag har jag tänkt.

Annars händer det inte mycket. Det är en massa jobb nu i två veckor. Med andra ord, det borde bli en nice lön nästa månad. ;)

Nu, lite frulle (frukost).

Snöchock

Vaknade upp till världens snöchock i morse. Igår var det barmark, strålande sol och flera plusgrader. Idag är det värsta winter wonderland. Säkert en 20 centimeter nysnö att pulsa i till jobbet. Oskottat såklart. Så jäkla onödigt av den här snön att komma! Ville bara säga det.

Grattis farfar!

Farfar 85 år!

Mot Düsseldorf

Det blev som jag trodde, men inte som jag hoppades. Fan, Danny skulle ju vunnit. Det är fjortisarnas fel. Men herregud, jag fick nästan hjärtstopp ett tag när Sanna Nielsen susade upp i toppen. Hade hon vunnit hade Sverige begått självmord i Eurovisionsammanhang. Eric och Popular kommer funka bra. Vi får väl hålla för näsan och sjunga med bäst vi kan.

"I will be popular, I will be popular
I'm gonna get there, popular..."

Dille på mango

Mango.

Jag har fått dille på mango. Fryst mango tillsammans med hallon, färsk mango,
marabou mango...you name it. Såååå gott!

Totalhaveri i maskineriet

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag är i chock! 2-0 i matcher till AIK. Vad händer?! HV vann ju precis grundserien för tusan. Hur svårt ska det vara att slå serieåttan egentligen?! GAAAAAHHHH! *sliter mitt hår och skriker ut min frustration*

Molly och Felicia

Snodde den här bilden från Maria som togs när vi var och hälsade på henne och gullungarna. Felicia i mitt knä, Molly i Ottilias. :)

Molly och Felicia.

Lady in red

I lördags var det vinprovning med charkgänget på jobbet som gällde. En himla trevlig kväll med mycket skratt, mat och naturligtvis dryck. Jag är ju ingen vinmänniska, men ändå kul att prova lite. :) Jag passade på att inviga mina nya, snygga, röda byxor. Me like! De kommer användas mycket!

Röda byxor.

Röda byxor.