Gyllene Tider 2013

 
Efter nio år var dom tillbaka på Elmiafältet i Jönköping och jag var självklart där! Precis som 2004. Stämningen var grym, vädret på top och hitsen haglade. Underbart! Av skyfallet och översvämningarna i Jönköping tidigare på dagen märktes ingenting. Tack och lov. Jag fick lite panik över att Elmiafältet skulle vara som en leråker, men det var grönt och torrt. :)
 
 
 
 
Linnea Henriksson stod för uppvärmningen. Hon har aldrig varit min favorit, men jag föredrar henne live än i radion. Så hon var bättre än jag trodde att hon skulle vara. Plus för det! Sen kan man ju diskutera hennes klädval. Vad tusan hade hon på sig????
 

Söt inkräktare

 
Den här hårbollen skrämde livet ur mig söndags. Thomas låg i soffan med sin nya älskling "the iPad" och märkte ingenting. Jag kom ut från köket för att gå till groventrén när jag såg något i ögonvrån och skrek till. Där stod grannens hund mitt i vårat vardagsrum. Hallå eller?! What liksom? Hon sprang ut direkt och Thomas bara "vad hände?". Haha. Sen stannade hon kvar på altanen ett tag och ville inte gå hem. Tillslut gick hon och lade sig i närmsta grannens trädgård istället, men sen försvann hon för efter ett tag hörde man hundägarna stå och ropa hennes namn en stund.
 
Hunden är jättesöt och snäll, men jag vill ändå inte ha den inne hos oss. Ska man inte ens kunna ha öppet altandörren utan att få besök nu? Så svårt kan det inte vara att hålla koll på sin hund!

Snart börjar allvaret igen

Semestern börjar lida mot sitt slut och fyra veckors ledighet är redan över. Kan inte påstå att jag är överlycklig över att behöva gå upp supertidigt på måndag igen. Hade mer än gärna varit ledig i åtmonstone en vecka till, men det är tur att jag har lite roligheter att se fram emot. Gyllene Tider konsert, festival här i stan, ett besök i Lund, Helsingborgtripp och Londonresa. Jösses, vad mycket som ska in i schemat. ;) Kul!
 
Några bilder från de senaste dagarna. 
 

På äventyr i Stockholm

Förra veckan spenderades hos moster och kusin i Stockholm. Det bjöds på lååååååånga dagar då vi på måndagen steg upp tidigt för att det skulle komma fönsterputsare och annat folk och jobba i lägenheten. Det blev frukostpicknick vid Långsjön och sedan en promenad runt sjön med ett stopp i solen.
 
 
 
 
 
På eftermiddagen stod minigolf på schemat. Första rundan förlorade jag gigantiskt, men andra spelade jag upp mig till en tredjeplats. Måste jag säga vem som vann?
 
 
Även på tisdagen blev det tidig uppstigning då vi skulle med färjan till Åbo för en 24-timmarskryssning. Vi åkte med Viking Lines nya "båt" Viking Grace. Inte så mycket ös på den, men eftersom den är ny, jäkligt fräsch! Vi blev bland annat underhållna av ett finskt dandband, som bara pratade finska med publiken och gjorde en finsk version av Rihannas Umbrella. Kanske inte det bästa jag hört. :)
 
 
 
 
Jag köpte mig en blaskig drink som inte smakade ett skit! Man ska inte testa något nytt!
 
 
Vi tryckte i oss både frukostbuffé och lunchbuffé. Gott så in i norden! Man behövde inte gå hungrig med andra ord. Den kalla delen av buffén var helt klart min favorit.
 
 
Jag lyckades, först utan min vetskap, smälta in ovanligt bra i min omgivning. Det var när jag tog av mig koftan som Lisbeth utbrast: "Haha, vad du smälter in bra! Jag måste ta ett kort, ge mig kameran!" Haha, det måste sett skitroligt ut.
 
 
På onsdagen blev det också att ställa klockan tidigt eftersom vi skulle av båten 06.30. Vii däckade när vi kom hem så det hände inte mycket resten av dagen.
 
Även torsdagen var slö, men jag och Lisbeth tog oss en runda runt Långsjön igen. När vi gick förbi våran bil låg den här stackaren på taket. :( R.I.P.
 
 
När vi skulle hem på fredagen var fågeln borta så vi slapp ta hand om den. Pjuh. 
 
Hemfärden gick bra förutom när bilen började låta väldigt konstigt utmed Vättern. Thomas sa att det inte var någonting, men när det inte slutade blev även han misstänksam. Det blev att svänga in på närmsta rastplats. Muttrarna som håller fast däcket var på väg att lossna så efter att ha skruvat åt dem var vi i rullning igen. 
 
Långt inlägg, men det var en kul och skön vecka!