I pusseltagen

Nu var det ett tag sedan jag skrev här, men blogglusten är borta. Förhoppningsvis hittar jag den snart igen. Det har inte hänt så värst mycket sedan sist heller för den delen. Vi har fått nya scheman på jobbet vilket gjort att jag ändrat ledig dag bland annat. Nu är det tisdagar istället för onsdagar, så idag har vi ägnat dagen åt att pussla. Vi har fått riktigt mycket gjort av våra 2000 bitar, men det mesta är förstås kvar än.
 
Thomas är numera arbetslös. Jobbade sin sista dag förra veckan så nu är det jobbletande som gäller. Fast han har inget emot att vara ledig ett tag. Han har ju trots allt betalt ett tag till.
 
Jag längtar som tusan till våren. Jag vill ha riktig värme så man kan sitta ute utan att frysa ihjäl av vinden och jag vill ha löv på träden så det ser lite roligare ut. Men på söndag är det sommatid så nu är det nära. :) Vi har förresten köpt en robotgräsklippare till våran lilla trädgård. Inte nödvändigt egentligen, men Thomas är överlycklig. ;) Vi passade på innan Coop stängde och sänkte priset på ett visningsex. Det ska väl i alla fall ta död på sorkarna som vaknat till liv igen.
 
Nähe, tillbaka till pusslet.
På återseende!