Oönskad utgift

H*LVETE! Vårt kylskåp har gått sönder. Var helt varmt i det när jag skulle äta frukost. Det ingick ju inte direkt i våra planer att byta kyl och frys nu. Dessutom har vi beställt två nya takfönster som måste bytas innan vintern. Har skjutit fram det länge nog. Och så kommer ju soffan framöver som ska betalas. Pengarna ryker all världens väg. Det betyder, surt nog, att mina vita köksluckor får läggas på is ännu längre. Fan också.

Sjukstuga igen

Nu är jag frustrerad. Jag är sjuk. Igen. Var ju bara en månad sedan sist. Det har nog aldrig hänt förut. Jag har feber och är superduperdunderförkyld. Näsan är som en enda stor snorklump. Och det är min jobbhelg nu som kommer. Kan ju inte vara sjuk då. Pengarna bara flyger iväg utan att jag ens spenderar något. Inte okej! Nu får min kropp skärpa till sig och bli frisk.

Over and out.

Inte mitt favoritdjur


 
Ahhhh!!!! Trodde jag skulle dö en smula innan när jag fick syn på den här gigantiska trollsländan. Den måste tagit sig in under de få sekunder jag var ute och vattnade blommor. Det slutade med att pappa fick komma till undsättning...

Ny soffa på väg

Ett oskyldigt Mio-besök i söndags, där jag bara skulle spana efter ett eventuellt nytt soffbord, slutade med att vi idag var där igen och beställde en ny soffa. Jösses, det var verkligen inte enligt planerna och det var faktiskt inte min idé. Det var Thomas som började bubbla om ny soffa när vi var där och när han är på nya-möbler-humör är det bara att haka på för de tillfällena inträffar inte alltför ofta. Dessutom kommer vi behöva ett nytt soffbord också. Äntligen! ;) Så efter en himla massa provsittande och velande idag slog vi tillslut till på en Friday hörnsoffa med schäslong. Jag hoppas verkligen det blir bra nu....lite svårt att ångra sig sen. Och den blev svart, inte kolsvart, men svart då de inte hade nån grå som vi gillade båda två. I slutet av oktober, en hel evighet, har vi den här hemma. Väntan är oliiiiidlig.