Filmkvällen blev en film fattigare

Ny dag, nya möjligheter. Eller inte. Söndagar bjuder inte på sånt. Oftast inte iaf. Det här är en sån söndag. Det blir att kolla på jaktstaterna i skidskytte, lämna tillbaka filmen som vi hyrde igår och beställning av pizza. En vanlig, slapp söndag med andra ord.

DisturbiaFilmtittandet igår blev ju inte riktigt som vi tänkt oss. Ottilia brände över båda två på skiva, men det visade sig att vår dvd inte ville visa det formatet. Så hon försökte bränna om den ena filmen till rätt format, men eftersom hon inte hade med sig sladden till datorn så räckte inte batterierna. Men det visste vi inte när vi åkte till ICA för att hyra. Där fanns såklart bara den ena, Disturbia, inne och eftersom vi trodde att batteriet i datorn skulle räcka sket vi i att gå till dyra Videomix för att se om den andra fanns där.

Dessutum började filmen hacka mitt i. Störande så in i *pip*. När brorsan kollade på den idag var bilden finemang hela tiden. Typiskt eller vad? Bra var den iaf, så den kan jag rekommendera att ni ser. :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback