Tårtbak och lite firande

I eftermiddag har mamma och mormor varit här och firat mig lite. Fick en stavmixer, som jag önskat mig, av mormor, så nu kan jag göra egen pesto. :) Kul att hon kom en sväng. Tror inte hon varit här sedan jag fyllde år förra året. Det blir så när man bor på tredje våning utan hiss. ;) I morgon är det farmor och farfars tur att ta sig upp för trapporna för första gången på ett år. Nästan så jag bävar lite för det. Hoppas han tar det lugnt, men gamla människor har en dum tendens att vara himla envisa. Åtminstone de där två.

Ska bjuda på Mandeltårta med chokladkräm (hembakad såklart) som serveras med bär (gojibär, havtorn, blåbär, björnbär, tranbär, röda vinbär) och vaniljglass eller grädde till. De får välja. Jag tycker det var godast med vaniljglass (åt idag när mormor var här), men enligt receptet ska det vara grädde. Smaken är som baken.


Mandeltårta
Kommentarer
Postat av: Caroline

Grattis på födelsedagen!! =)

Postat av: Anonym

Grattis på 26-årsdagen gumman!!!! Hoppas du får ditt paket på posten idag. Som jag sa glömde jag lägga i kortet, men du får blunda och tänka dig det istället. Hoppas du får en fantastisk dag!!!!!

Varma kramar

2010-02-16 @ 10:19:13
Postat av: Therese

Tack så mycket! :)



Birgitta: har inte kommit något idag, så får det nog i morgon. :)

2010-02-16 @ 15:15:58
URL: http://pingwe.blogg.se/
Postat av: Birgitta

Attan - men kul att få paket i flera dagar i rad i alla fall. :-)

2010-02-17 @ 14:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback