Jul i vårt kök

Jul i vårt kök.

Ett morgonskratt

En blondin går in i en sexshop och frågar efter två knippen persilja.
Expeditien: Det har vi inte.
Blondinen: Varför har ni dill då (dildo)?

HAHAHA! Så jäkla dålig, men bara för det så blev den rolig. Andres Timell drog den i Äntligen morgon
Mix Megapol igår. Han och hans dåliga skämt. :P Där stod jag på jobbet i min ensamhet och småskrattade. Kul, kul! :D

Broder har lämnat stan...

Idag har hjälpt bror min att flytta. Till Tranemo. TRANEMO?! Kan ni förstå??? Nej, inte jag heller, men vad gör man inte för kärleken. Grattis till samboskapet Andreas och Sandra! :) Nu har de bara det roliga kvar, att få allt på plats. Det är fasen saker överallt i deras tvåa. Moahaha! Men det kommer bli bra när det är klart. :)

Just nu sitter jag och lyssnar på den här fantastiska versionen av Madonnas Like a Prayer. Jag har sagt det förr och säger det igen, Jays röst är ta mig tusan underbar!

Julklappsönskning

Jag har aldrig varit en klockbärande person. Förrän nu. Jag har fått dille på dem. Det är väl inte konstigt om man vill ha några att variera mellan?! Jag önskar mig verkligen den här i julklapp. Hör du det Thomas?!! JAG VILL VERKLIGEN HA DEN HÄR! <3

Triwa klocka.

Nya matta

Vardagsrummet har fått en ny, lila matta.

Matta.

Önskelista julen 2010

> Presentkort: 1) Creativelounge.se
                         2) H&M
                         3) Lindex
                         4) Parelle
                          
> Macroobjektiv
> Teleobjektiv
> Elpiano

Detta är vad jag kommer på just nu, men det kan ändras eller komma till saker, så håll utkik. ;)

På tapeten

Nu har tavlorna Andreas målat kommit upp på väggen. :)

Tavlor.

Störande moment

Fan vad jag stör mig på folk som inte kan hälsa. Låtsas som att de inte ser en fast man går en meter ifrån dem. Och det händer gång på gång. Vad är problemet?!

Täckt av snö

Snö.

Usch, vilken hemsk syn när man vaknade i morse. Massor av snö och blåst. Behöver jag säg att det tar emot att ge sig iväg till jobbet sen?

Strandflaggfotboll med mig som backup

Igår blev det en ganska oplanerad resa till Göteborg. Thomas fick en förfrågan att komma och utvärdera regler för strandflaggfotboll, så vi åkte dit. Men fy satan vad kallt det var. Tappade känseln i halva fötterna. :P Och eftersom några av de som skulle kommit inte dök upp så fick JAG vara med och "spela". Haha! Jag behövde i och för sig bara stå still för att visa att det kommer stå en gubbe där, men ändå. Jag kan inte reglerna och kände mig mest oerhört löjlig där jag stod och hackade tänder.

Efteråt hängde vi med Markus och Mickan för att äta. Pasta för min del och Thomas tog en hamburgare. Gott, gott!

Väl hemma hyrde vi Indiana jones och jakten på den försvunna skatten. Den var väl sådär. Slutet gjorde mig riktigt besviken. Får se om vi hyr de andra framöver också.

Idag blir det att åka upp till mamma och pappa för att tvätta bilen, äta lite och se på upplösningen i Allsvenskan. Dessutom måste jag samtidigt klämma in repriserna av Desperate Housewives och Grey´s Anatomy. Körigt värre. ;)

Svartvitt it is

Idag fick vi äntligen tavlorna jag beställt av Andreas. Det tog "bara" två månader för honom att få tummen ur att göra dem. ;P Snygga motiv va? ;) De kommer bli superbra över soffan. Tack brorsan!

Tavlor.

Nu är de fyra

GRATTIS Maria och Peter som blev föräldrar till Molly och Felicia natten till i lördags. :) Så kul och spännande. Ser fram emot att få träffa de små liven. :)