Familjelördag

Igår var det familytime! Cykeltur utmed sjön till Vegby där vi stannade och åt glass och vår medhavda matsäck. Det blev ca 3 mils cykling och det kändes i baken idag när jag skulle ta cykeln ner till Netto. Shit pommes frites alltså! Jag har inte cyklat sedan förra hösten och det sätter sina spår. Trodde knappt jag skulle klara av att cykla hem därifrån. Så ont i rumpbenen! Gårdagen slutade med grillning hos mamma och pappa. 
 
Bilder från en solig lördag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I målartagen igen

Målaruppehållet är över! Vi har haft semester från huspysslandet under sommaren, men nu är vi igång igen. Eller jag är det i alla fall. Har börjat lite lugnt och tagit tag i målandet av ytterdörren invändigt och badrumsfönstret nere.  Självklart blir det vitt. Två strykningar till behövs så på lördag borde jag kunna måla en sista gång. 
 
När det är klart är det tänkt att vi ska ta tag i "utbyggnaden"  på riktigt. Har rivit lite tapeter där, men kommit fram till att det är lönlöst. De sitter som bara den. Så det blir att spackla lite, slipa och upp med repairtapeter som jag sen kan måla på.
 
Jag var precis ute för att plocka lite krusbär, men det blev inte så mycket plockat. Fan, busken vaktas av en massa olika monsterspindlar. Usch och fy! Stick från mina bär! Nu!

Tisdagsslöhet

Vad är det med tisdagar egentligen?! Jag känner mig som en trött segpropp varje vecka. Måndagar är ok, onsdagar ok, torsdagar ok, fredagar ok, lördagar ok och söndagar ok. Även om jag kan va trött och seg då också så är det ingenting jämfört med dessa hemska, jobbiga tisdagar. Och de återkommer varje vecka, året om. Jobbigt läge.
 
Nåja, nästa vecka ska vi återuppta squashen har vi tänkt. På måndagar till att börja med. Vi upptäckte idag att tisdagar är kört gällande motivation och ork. Men det ska bli kul att spela igen. Det var ett par månader sen nu. Hej träningsvärk!

Uport Musikweekend

Jag vet inte hur han/de lyckades men det gjorde dom. Med råge. Världspremiären för Uport Musikweekend kan inte kallas annat än succé. Artister som The Sounds, Eldkvarn, Teddybears, Darin och Johnossi kom till lilla Ulricehamn. Kan ni fatta?! Helt ofattbart fantastiskt roligt! Och vad folk det kom. Det var mycket folk i fredags men igår var det sjukt mycket folk. Igår hörde jag siffror på över 7000. Får se vad det landade på tillslut. Och vädret har visat sig från sin bästa sida. Perfekt festivalväder!
 
Att jag bara fick knappt tre timmars sömn mellan dagarna är en annan femma. Verkligen härligt att börja jobba 06.00 en sådan här helg. ;P Kan ju lugnt säga att jag var sjukt megatrött i går under dagen, men som tur var piggnade jag till när det var dags för festival. Grym stämning!
 
Johnossi - helt klart mina favoriter den här helgen. Älskar deras musik! 
 
 
 
 
Teddybears - Grym stämning och massa ös!
 
 
 
 
The Sound - De vet hur man rockar loss!
 
 
 
Eldkvarn - Plura och gubbarna levererar som alltid!
 
 
 
Darin - Flickfavotiten!
 
 
Dirty House Guys - Bjöd på housemusik med mycket bas!
 
 
Kan bara sammanfatta den här helgen som hur bra som helst. Och det verkar som att det blir av nästa år igen. Bra jobbat Ulricehamn!