Champions League nästa!

 
I tisdags var vi på plats på Swedbank Stadion för att se Malmö FF-Celtic göra upp i den avgörande play off matchen för att ta sig till gruppspelet i Champions League. Så jäkla häftigt det var! Vilken stämning! Och den ljudnivån! Jag trodde nästan jag skulle få tinnitus i början. Vi fick tag på värsta bra platserna också. Femte raden i mitten på långsidan. Kunde inte bli bättre. Ibland har man en jäkla tur. ;) Vi stod först i kön (köade en timme) till turistbyrån i Borås när de sista biljetterna till allmänheten släpptes. Malmö gjorde det dom skulle, vann med 2-0 (totalt 4-3) och tog sig vidare. Nu väntar Real Madrid, PSG och Sjachtar Donetsk. Där lär dom inte ha mycket att säga till om, men vad coolt det hade varit att se Real med Ronaldo eller PSG med Zlatan på plats. Tyvärr är det omöjligt att få biljetter så det blir tv:n som gäller.
 
Trots att jag inte är MFF:are (är ju såklart Elfsborgare), så var det en grym upplevelse. Och Malmö är ju faktiskt dom enda i Sverige som står emot och klarar sig ute i Europa. Elfsborg lyckades ju inte ens ta sig till Europa League...
 
Självklart passade vi på att ta några extra dagar i Skåne för att hälsa på Birgitta och Camilla också. Jag blev helt kär i kattungarna som Camilla har hand om tills de får ett nytt hem. 6 veckor gamla och alldeles, alldeles underbart söta. Det blev inte så mycket sömn då de gjorde allt utom att sova på nätterna. Men vad gör det. :)
 
Hur söta är dom inte??!!!
 
Kommentarer
Postat av: Caroline

Riktigt söta!! Ni ska inte skaffa en? ;)

Svar: Nä. Klarar inte av att de river sönder allt och råkar välta ner grejer i hyllor och fönster. :P
» Pingwe

2015-09-02 @ 08:53:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback