Vi hade i alla fall tur med vädret :D

I tisdags var vi bjudna till Andreas för att fira honom lite i efterskott. Vi satt ute på den gemensamma uteplatsen. Farmor, farfar, mormor och pappa hade satt sig på den blå träbänken när Thomas kom och satte sig. *brak* Det var den bänken. Den klarade visst inte de sista 100 kilona. Haha, som vi skrattade.

Trasig träbänk.

Det blev att stötta upp sittplatserna på båda sidor med några trästockar som stod i landet för sitta ute, det skulle vi. :)

Trasig träbänk stöd.

Våra presenter var lyckade också. NOT!

Mamma: köp en shaker, det har han önskat sig.

Sagt och gjort, vi köpte ett kit med shaker och andra tillbehör. Mamma och pappa köpte ett mätglas. Andreas min var lagom road när han öppnade paketen. Sandra hade hunnit före oss och köpt allt redan. Smart att önska sig samma sak av alla. :P

Men tårtan var supergod och vädret var på sitt bästa humör. :D

Happy midsommar, eller?

Jaha, då är det midsommar igen. Är det någon som har midsommarkänslor i år? Inte jag i alla fall. Vädret suger. Ska det här kallas sommar?! Jag behöver lite uppmuntrande sol och värme och det nu! Dessutom jobbar jag fredag, lördag och söndag. Det blir, med andra ord, ett lugnt firande för min del. Lite grillning med älskling och Ottilia och naturligtvis jordgubbar på det. Ingen midsommar utan jordgubbar, så det så!

På måndag börjar semesterschemat. Help me God!

Dags att börja betala?

Jag förstår mig inte på de nya Spotifyreglerna. Man kan lyssna på en låt max fem gånger per månad, right? För i så fall ska Genom eld och The moment I met you kunna lyssnas på nu, men det går ju inte som ni ser (lilamarkerade). Däremot går det att lyssna på andra låtar som inte borde gå att lyssna på på grund av femgångerregeln. I don't get it. Jag gillar inte reglerna överhuvudtaget så snart är det väl dags att öppna plånboken och punga ut med månadsavgiften så man kan lyssna ordentligt igen. Gaaaah!

Carolina och Daniel

Igår var det äntligen dags för Carolinas och Daniels bröllop. De var så fina. ♥ Bildkvaliteten gör dem tyvärr inte rättvisa. Jag hade en jätterolig och trevlig dag och vi hade det trevligaste och roligaste bordssällskapet. Det bjöds på underbart god buffé och en supergod chokladtårta. Magen blev fullständigt överfull av alla godsaker. Tack för att vi fick vara med och fira er bröllopsdag!

Carolinas och Daniels bröllop.

Bröllopsfina

På väg mot bröllop!

Jag och Thomas bröllopsfina.

Vår resrutt i USA


Vår resväg i USA.

Klädval

Sitter och har beslutsångest över vad jag ska ha på mig på bröllopet på lördag. Min nyinköpta klänning, tänkt för dagen, men som jag inte hittat någon passande kofta till. Eller min ett par år gamla, lite färgladare klänning, aldrig använd, som jag kan ha min vita kofta och svarta väska till... Att det ska vara så svårt att välja, jag blir knäpp.

Semesterlängtan

Nu är det mindre än tre månader kvar till vårat äventyr på andra sidan Atlanten. Jag längtar som tusan. Har suttit och läst lite bloggar om folk som varit och är där och jag blir bara mer och mer sugen på att komma iväg ju mer jag läser.

Semester över huvud taget skulle inte sitta fel. Bara jag tänker på att jag bara har en veckas ledigt i sommar gör mig trött. Sommarschemat började som ett skämt där jag var insatt varenda helg, men det gick jag inte med på. Tog en extra, men sen fick han ta bort mig på mina ordinarie lediga helger. Någon måtta får det vara på dumheterna. Det kommer vara fullt ös medvetslös i sommar som det är. Det är tur man har något att se fram emot. 

The bride to be

Vad: Möhippa
Var: Borås
När: Torsdagen den 2 maj 2011
Status: Mission successfully completed


Vi lyckades med vårat uppdrag. Carro hade inte anat någonting och blev fullständigt överraskad (chockad) när hon kom in i personalrummet på Statoil (hennes jobb) i tron om att hämta en skjorta som skulle tvättas. Där stod vi: jag, Ottilia, Maria, Marita och Fia och ropade SURPRISE! Efter en stund kom Annelie (Carros syster) in efter ett lyckat lurendrejeri att få dit den blivande bruden.

Efter lite ombyte för Carro (hon blev sååå snygg ;) ska försöka få tag i en bild) bar det av till Stadssparken där det ironiskt nog hölls ett event av MHF om nykterhet *host*. Det tyckte vi var lite skoj. I andra änden av parken satt vi och skålade. :P Efter lite mat och frågesport där det visade sig att jag kände Carro bäst ;) fick hon lite uppdrag att utföra. Vi var rätt snälla. Hon skulle gå runt och ge vissa personer lite olika saker. Hon klarade alla utom att hitta en gravid kvinna. Vi vågade inte chansa på att kvinnan vi såg verkligen var gravid. Hon kanske bara var allmänt tjock. :P

Efter det tog vi bilarna ut till badplatsen vid Almenäs. Jättefint ställe. Jag hade aldrig varit där inne. De har förvånadsvärt fräscha toaletter för att vara öppna dygnet runt. Bara en liten parantes. ;) Där blev det lite lekar och korvgrillning. En lyckad möhippa var till ända och den blivande bruden var mer än nöjd med den här överraskningen.

Vädret kunde i och för sig varit bättre. Molnen låg tätt och det var lite kyligt. Carros inplanerade segelflygning fick skjutas fram till en annan dag på grund av för låga moln och vind. Framåt kvällen klarnade det upp och solen värmde lite mer.

Om två veckor stundar bröllopet. Det närmar sig med stormsteg. :)