Sweden vs. U.S

Thomas spenderade helgen i London tillsammans med ett antal andra amerikanska fotbollsnördar. ;) NFL och självaste Tom Brady (Thomas fick ett fantastiskt kort på hans rygg) var på besök. Och tror ni inte att Thomas hamnade på bild...eller ja...video på cbslocals Tailgate fan. Haha, GO THOMAS!
 
2.20 in i videon ser ni honom i full färd med att försöka klå reporten i en hamburgar-ätar-tävling.
 
Klicka här för att komma till videon.

Så mycket bättre

Miss%20Li%20-%20H%C3%A4r%20kommer%20natten
 
Så mycket bättre. Jag älskar det programmet. Igår var det Miss Li som knockade mig totalt. En helt fantasisk version av Pugh Rogefeldts Här kommer natten.

Helgen i Stockholm

 
Nu är jag hemma igen efter en lyckad helg i huvudstaden. Helgens huvudattraktion var ju "Jesus Christ Superstar" och det var jättebra. Jag hade i och för sig förväntat mig lite prat blandat med musik, men det var musik rakt igenom och fullt ös hela tiden. Musikalartister sjunger så jäkla bra alltså! Försökte mig på att ta en bild med mobilen under applåderna, men telefonen vägrade vilja ställa in ljuset. Så smart är min smartphone. :P Så alla ser ut som spöken utan ansikten, men jag lovar, det är Ola Salo, Gunilla Backman och co.
 
Annars har det varit lugnt med mycket god mat, trevligt sällskap och mer vin än vanligt för mig. :P Drack nog hela fem glas i fredags. Och jag som inte ens är särskilt förrtjust i vin annars. ;) 
 
Just det, vi fick åka gammalt tunnelbanetåg också! Var fler år sedan sist. Jag som trodde att de var begravda för längesedan. Nostalgi på hög nivå! ;)

Mot en helg i huvudstaden

En sexdagars arbetsvecka är över och i morgon är jag äntligen ledig igen. Och det betyder SOVMORGON! Jag behöver inte ställa klockan på 04.40. Lyx! Sen jobbar jag torsdag och på fredag drar jag och mamma till Stockholm. Wihoo! Tjejhelg med moster och ett besök på Göta Lejon för att se Ola Salo i Jesus Christ Superstar. Hur kul låter inte det?! ;) 
 
 
Och Carro och Daniel har blivit tvåbarnsföräldrar! Elvira fick en lillebror, en liten Elias. Ett stort grattis till er! Det blir ett besök dit inom den närmsta framtiden för att hälsa bebis välkommen till världen. Mys!

Fritt fall

Han klarade det! Felix Baumgartner slog rekordet när han hoppade ut från sin kapsel från 39 000 meters höjd och spräckte ljudvallen. Fritt fall alltså.

Fy fan, säger jag bara. Vilken jäkla idiot! Men hur coolt är det ändå inte?! Jag följde hoppet live via iphonen och hade inga större förhoppningar om att han skulle fixa det och framför allt överleva. Undrar om han kände sig ensam där uppe i mörkret precis innan hoppet när han dinglade med benen utanför kapseln... Man drog faktiskt en lättnadens suck när fallskärmen fälldes ut. Och ytterligare en när han landade. Ståendes.

Häftigt.

Livet är sårbart

Igår fick jag reda på att en kille, två år äldre än mig, tagit sitt liv tidigare i veckan. Jag kände honom inte, men jag visste vem det var. En kille som jag absolut inte trodde mådde så dåligt. Usch, det är så tragisk när något sådant inträffar. Det bevisar bara att man aldrig vet vad som döljer sig bakom andras dörrar.

Årets första julbord avklarat

Igår var jag på...håll i er nu...julbord! :D Vi var nio personer från jobbet som var i väg. När leverantörerna bjuder säger man inte nej. ;) Och vad gott det var med lite julmat. Skinka, fårfiol, lax, sill, köttbullar, prinskorv...ja hela rubbet plus mycket mer. Jag blev så mätt att jag inte orkade någon efterätt. Orkade inte ens upp all mat. Underhållningen stod Shirley Clamp och The Harvesters (vinnare i country-sm) för. Riktigt bra. Shirley bjöd verkligen på sig själv och The Harvesters rockade loss rejält.
 
Vi drog oss hemåt strax innan nio då vi hade en bit att åka (från Götene) och några skulle upp väldigt tidig och jobba. Men en kul kväll med bra sällskap var det. Hoppas vi får åka nästa år igen. :)