Köksmålning och tapetval

IKEA-besöket i helgen blev lite av en besvikelse då vi inte fick med oss någon byrå hem. De hade den jag visade i förra inlägget, men de hade inte monterat ihop ett visningsex än och vi kände oss inte tillräckligt modiga för att chansa och köpa en utan att ha sett den IRL. Det får bli en ny tur framöver. Däremot köpte vi klädhängaren på bilden, galgar, ljusstakar och vaser. 
 
Vi har satt i gång med köksmålningen. Jösses vilken skillnad! Men de där sketna,håriga, pisstapeterna som satt där (sitter fortfarande där under färgen), borde förbjudas. Hårigheten blev bara värre när vi försökte slipa bort det och det vi sandpapprade efter bården ser inte alls så slätt och fint ut som det kändes efter slipningen. Men men, nu får det vara så här. Orka riva bort alla tapeter, bredspackla, finspackla och allt vad man egentligen ska göra. :P Ska gå på fönstren så fort som möjligt.
 
 
Håller på att försöka välja tapeter till en vägg i vardagsrummet också. Usch vad svårt det är. Är typ helt omöjligt att föreställa sig hur det ska se ut ju. Just nu är jag inne på den översta tapeten. Tror det blir finast med ljus bakgrund. 
 
Kommentarer
Postat av: Birgitta

Tycker som du. Den översta.

Jag hade nog rivit tapeterna, bredspacklat och slipat. Ni ska ju bo där länge. Bårdar är vidriga att plocka bort, men med spackelspade och vatten funkar det med. Mycket arbete dock.

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback